היי,
אז ככה, ההורים של חברה שלי נסעו לחו"ל לכמה ימים, ואתמול באתי אליה, והתנשקנו הרבה. עשיתי לה הרבה היקי (מציצות על הצוואר), למרות שלא ידעתי שזה משאיר סימן. אז כן, אחרי זה אנחנו קולטים שכל הצוואר שלה ניהיה מלא סימנים אדומים. היא ממש נכנסה ללחץ, אבל מיד הבנתי שזה היקי שטף דם כזה.. היא עדיין הייתה בלחץ, חשבה אולי זה פריכה או משהו.. בכל מקרה, הלכה ושאלה את סבתא שלה, שהיא בידיוק באה אחרי שאני הלכתי.. סבתא שלה אמרה שזה באמת בטוח מזה. אבל, היא גם אמרה שהיא צריכה להסתיר את זה, כי זה לא יפה ומראה על בחורה זולה. מחר ההורים שלה חוזרים, ואני ממש מודאג. אני לא מאמין שגרמתי לה לכאלה פדיחות, והיא ואמא שלה מאוד מחוברים, והיא אמרה לי שהיא הולכת לספר גם לה על זה. היא באה היום לבצפר עם צעיף כזה שיסתיר את זה. בכל מקרה, מחר ההורים שלה חוזרים, ואני מאוד מפחד מהתגובה שלהם. אמא שלה מאוד אוהבת אותי, והיא לא אמא "קשה" כזאתי, אבל אני עדיין ממש מובך מזה. ואני גם מאוד מפחד מאבא שלה. זה לא שהם ייעשו לי משהו, אני פשוט לא יודע מה הם יחשבו עליי אחרי זה. אני מרגיש ממש לא טוב עם זה, וקשה לי להסתכל לחברה שלי בעיניים.. אני מאוד אוהב אותה והיא מאוד אוהבת אותי, אנחנו חצי שנה ביחד, ובחיים שלי לא התחרטתי על משהו כ"כ..

ציטוט ההודעה