אתמול ישבתי עם ניקולס ועשינו הערות לסרטון של השעה ו-10 דקות שבו צילמנו אותו מתחיל עם מישהי בפאב ומביא אותה עד הבית (כולל 10 שניות של סקס שהכנסנו), ומצאתי אצלו כמה סרטונים ישנים שלא העלאנו. זה אחד מהם.
אתמול ישבתי עם ניקולס ועשינו הערות לסרטון של השעה ו-10 דקות שבו צילמנו אותו מתחיל עם מישהי בפאב ומביא אותה עד הבית (כולל 10 שניות של סקס שהכנסנו), ומצאתי אצלו כמה סרטונים ישנים שלא העלאנו. זה אחד מהם.
|
|
תודה, זה כייף לראות סרטונים של ישראלים, אם יש עוד - תעלה, זה ממש עוזר כשאתה רוצה להסביר את עצמך.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
יש מלא בערוץ שלי:
www.youtube.com/watch?v=07XhG_EwOjw
רק אני שמתי לב לזה שברגע שניקולס התיישב וגם הבחורה התיישבה פתאום בהכי נונשלנטיות היא "העיפה" את השיער אחורה כדי להציג את ה"תכולה" שלה?
יש משהו מעצבן בסרטונים האלה אני לא יודע מה...
לא נהנתי לצפות באף אחד מהם.
במיוחד הסרטון הראשון, כשבחורה יודעת שמצלמים אותה ההתנהגות שלה משתנה מקצה לקצה...
אני אראה לכם סרטון לדוגמא:
אם לא הייתה שם מצלמה היא היית צורחת מזמן שהוא מנסה לאנוס אותה או לצורך העניין לגנוב לה הטלפון...
בוידיאו הראשון סך הכל לא ממש התחברתי לאופן שבו הוא התחיל איתה .. הוא שואל המון שאלות באופן ישיר במקום לפתוח את נושאי השיחה מה שנותן תחושה של חקירה ( לא ככה היינו רוצים שהבחורה תרגיש ) מה גם שהוא מצהיר בפניה שהוא הולך להתחיל איתה מה שלא בהכרח דבר רע אבל לפי דעתי עדיף לוותר עליו .
מהוידיאו " סגירת נשיקה מדהימה " ממש אפשר היה לראות איך התהליך מתבצע בצורה טובה יש המון דברים שאפשר ללמוד ממנו (: .
אהבתי ת'סרטון עם הנשיקה על הספסל ..
אהבתי ת'סרטון עם הנשיקה על הספסל ..