יורוליג: מאמן מכבי דיבר על היווני לפני המפגש עם אנאדולו מחר ב-21:45 וטען: "לא איבדנו את הדרך, צריך להסתדר בלי פארמר. בליגה אנחנו חצי קבוצה"

בלאט: "אני מחליט מי משחק, נקודה"

מכבי ת"א תפגוש מחר (חמישי, 21:45) את אנאדולו אפס במסגרת המחזור התשיעי של היורוליג בניסיון לצאת מהתקופה הרעה שעוברת על דייויד בלאט וחניכיו..
הצהובים ניצחו רק משחק אחד מתוך שלושת האחרונים וגם הוא היה בקושי רב, מול מכבי ראשל"צ בליגה עם סל בשניה האחרונה. קודם לכן, הפסידו הצהובים לריאל מדריד ביורוליג וספגו את הפסדם הראשון בליגה האדריאטית לק.ק. זאגרב.
בסיבוב הקודם ניצחו הצהובים את הטורקים בחוץ 72:79 והם ינסו להשלים ניצחון כפול כדי לעבור אותם בנקודה בטבלת בית 3 מחזור אחד לפני הסיום והמעבר לשלב הטופ 16.

לכולם במכבי ברור שהפסד עלול לסבך אותם חזק מאוד בתמונת הבית ובעיקר עשוי להפוך את המשחק האחרון מול שרלרואה לקריטי מאוד עבור השלב הבא וההגרלה שתקבל מכבי בטופ 16.
בלאט אמר במסיבת העיתונאים: "אני מאוד רגוע בתקופה הזו למרות שבפנים אני בוער מרצון לחזור לעצמנו, אבל זה לא קשר למדיה ולמה שאומרים, זה קשור לאופי שלי כאחד שרוצה לנצח ולהוביל את מכבי למשחקים טובים ולספק את הסחורה עבור האוהדים שלנו".

בלאט באימון המסכם לפני אנאדולו

לכתבה המלאה לחץ כאן

דעה אישית:
מקווה בשביל מכבי שהיא תנצח את אפס , ותקבל הגרלה נוחה בטופ 16