קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עברתי טסט ראשון היום!!!!!!!!!!!!!!!!
    על ידי אור. בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 29-02-2008, 19:38
  2. XD היום למדתי איזה באסה!!
    על ידי liScO0pss בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-10-2007, 13:15
  3. טסט ראשון איזה חרא
    על ידי logan בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 21-09-2007, 14:03
  4. נכשלתי טסט ראשון !!!!
    על ידי Aviran בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 15:15
  5. היום ניגמר היכל התרבות .. איזה באסה
    על ידי -Dorz- בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 25-12-2005, 23:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אוףףףף איזה באסה היום נכשלתי טסט ראשון מחכה לתשובות למה נכשלתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ברירת מחדל אוףףףף איזה באסה היום נכשלתי טסט ראשון מחכה לתשובות למה נכשלתי.

וווואי איזה באסה היום היה לי טסט ראשון ונכשלתי לא היה משו מיחד לא נגה לי בהגה אבל הוא נתן לי נגיעונת בכף היד לא היה ברקס לא חתכתי אף אחד לא ניכבה לי האוטו לא זרקתי קלאצ'ים פנויות בראשון עשיתי בראשון ותמיד לפני פנייה העלתי מהירות טיפה כדי לעלות לשני ותמיד חזרתי לראשון כדי שיראה שאני יודע לשחק עם ההילוכים לא נסעתי לאט מידי אוליי אפילו טיפה מהר הסתכלתי הרבה במראות והסתכלתי במקומות שצריכם לתת לי זכות קדימה בקיצר טסט ליגה אבל מה בסוף הוא נתן לי לעשות חניה וואלה החנייה יצאה לי מעפנה כאילו אני שמעתי שיש רעש כזה שאני קרוב למשהו וישר נתתי ברקס כנראה הייתי טיפה קרוב למדרכה רציתי לתקן בידיוק כשבאתי לבקש לתקן הוא אמר לי סיים נסיעה ותתחלפו כאילו שם ניותרל ואמבקרס וזה מה שעשיתי באמצע החנייה ישר הבנתי שנפסלתי אבל איזה חרא של בוחן לפחות היה נותן לי אפשרות לתקן בסוף גיליתי שבאמת נכשלתי עכשיו אני מחכה לתוצאות למה נכשלתי בהצלחה לי בטסט השני וכשיהיה תשובות אני יעדכן מה קרה בדיוק.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

יתכן שמנקודת המבט שלו כן עשית טעויות בנהיגה, או שבמהלך החניה הבאת את עצמך למצב מסוכן (סתם חניה מעפנה לא פוסלת).
    בכל מקרה, זה קורה במשפחות הכי טובות, בהצלחה בטסט השני

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

It's Toasted האוואטר של Lucky Strike
    לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ
    לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח

הטסט הראשון שלי היה חרא אחי נכבה לי האוטו פעמיים הייתי לחוץ אשששש התחלתי מהילך שני אחי כל האוטו רעד הוא נתן לי ברקס ואמר לי שים ראשון והמשכתי כמו גדול עד הסוף והוא ביקש ממני לעשות חניה בשביל שאני והילד השני נתחלף ואני נכנסתי לחני בלי רוורס אפילו ובלי כל הטקס המעפן הזה שהמורה מלמד ובכל זאת עברתי אחי!!!
    אני רק אומר שזה לא היה תלוי בך, אתה מצדך עשית את הבסט שלך זה שהטסטר חרא של בן אדם שנתפס על קטנות כמו רעש קטן שאולי פגעת עם הקצה של הצמיג במדרכה זה כבר לא בעיה שלך, למרות שבפועל כן חחחחח
    בכל מקרה אחי אתה עשית את מה שהיית אמור לעשות, אל תשנה כלום בטסט הבא ותבוא שגישה של "היום אני עובר טסט ולא אכפת לי כלום" והכל יהיה טוב אחי!
    RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

בסוף נכשלתי על זה שהוא נגע לי בכף יד ועל החנייה איזה באסה היה לי אחלה טסט חוץ מחנייה בסוף נכשל הוא היה בטוח שאני טיפה נצמד לימין יותר מידי לכן נגע לי ביד וזהו לא בהגה ולא כלום ובחנייה פאשלהה ענקייייית שלי הייתי צריך לעשות מפעם ראשונה את החנייה הזאת אבל לא הצלחתי באסה שלא קיבלתי ניסיון חוזר כי בטוח הייתי מתקן כמו שצריך חבל.ותודה רבה לכם על העידוד נקווה שאני יעבור שני.ד"א זאתי שהייתה איתי גם נכשלה(4) ואותה הוא באמת סתם הכשיל נסעה מעולההה.
    ו royalcrimson זה לא היה רעש שפגעתי במדרכה זה היה רעש מחיישן רוורס שכנראה הייתי קרוב למדרכה שמעתי את החיישן מצלצל ישר עצרתי והתחלפנו.
    נערך לאחרונה על ידי דניאללאינד; 15-12-2011 בשעה 17:11.

It's Toasted האוואטר של Lucky Strike
    לייקים
    1233
    נקודות
    344
    משפט מחץ
    לא משנה אם היא כוסית או לא כוסית העיקר שאליהו הנביא בא בפסח

ציטוט נכתב במקור על ידי דניאללאינד צפיה בהודעה
    בסוף נכשלתי על זה שהוא נגע לי בכף יד ועל החנייה איזה באסה היה לי אחלה טסט חוץ מחנייה בסוף נכשל הוא היה בטוח שאני טיפה נצמד לימין יותר מידי לכן נגע לי ביד וזהו לא בהגה ולא כלום ובחנייה פאשלהה ענקייייית שלי הייתי צריך לעשות מפעם ראשונה את החנייה הזאת אבל לא הצלחתי באסה שלא קיבלתי ניסיון חוזר כי בטוח הייתי מתקן כמו שצריך חבל.ותודה רבה לכם על העידוד נקווה שאני יעבור שני.ד"א זאתי שהייתה איתי גם נכשלה(4) ואותה הוא באמת סתם הכשיל נסעה מעולההה.
    ו royalcrimson זה לא היה רעש שפגעתי במדרכה זה היה רעש מחיישן רוורס שכנראה הייתי קרוב למדרכה שמעתי את החיישן מצלצל ישר עצרתי והתחלפנו.
    מה זה השטויות האלה חיישן חניה?!?!?!?!
    איזו מן שטות זאת שטסטר מסתמך על חיישן חניה??
    אלה רק מחפשים כסף כסף כסף.. אין להם מספיק סיבות לפסול אנשים אז הם משתמשים בחיישנים עכשיו?
    אני במקומך אחי הייתי מבקש ערעור אחי...
    זה שהיית קרוב למדרכה לא אומר שלא עשית את החניה כמו שצריך!!
    חיישן חניה מודיעה לך שאתה מתקרב, אפילו לא קרוב לפגיעה... או שהוא צפצף בצורה רציפה ואז אתה כאילו עוד שניה נוגע אבל עדיין זה לא מצדיק את זה שטסטר מסתמך על חיישן.. הוא היה צריך לתת לך לסיים אחי, אני במקומך הייתי מערער ומתפוצץ מרוב עצבים אחי.
    כי למרות שבסוף כולם עוברים וזה טסט ראשון ולא צריך להיות לחוץ, הטסט שלך לא היה מוצדק בכלל!!!
    RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

הוא צודק לגמרי הבני זונות רק מחפשים להכשיל את הבנים
    שמעתי הרבה שטויות שהכשילו עליהם זה בשלישייה הפותחת
    אתה אמור לסיים את החנייה גם אם לא הצליח לך בכניסה הראשונה אתה יכול להתקדם קצת ולנסות לתקן אסור להכשיל לפי חיישן שמצפצף שאתה במרווח של מטר

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

תודה רבה לכם על העידוד ולא זה לא היה צפצוף רציף אלא צפצוף אחד וישר עצרתי ולא המשכתי לסוע אחורה הוא באמת חיפש על מה להכשיל גם את השנייה שהייתה איתי הוא הכשיל על שטות וגם זה לא מכשילים היא פשוט הייתה בירידה וטיפה נסעה מהר כאילו 45 למרות שמותר 50 ואין שם חניות הכביש היה ריק וזה כביש עם גדר הפרדה שבשיעורים ותמיד אנחנו נוסעים שם 40-45 והוא טיפה פחד כי זה היה ירידה בקיצור טסטר מנייאק שחיפש על מה להכשיל כבר על ההתחלה הוא היה עצבני כשהוא נכנס לאוטו נראה לי הצבנו אותו בטסט לפנינו אבל זה עדיין לא סיבה טובה להכשיל אותנו בגלל העצבים שלו נקווה שאני יעבור טסט שני ב"ה תודה חברים על הכל

מורחקים
    שם פרטי
    היי
    לייקים
    4
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    ״הכאב הוא זמני הגאווה היא נצחית״

באסה.תנסה שוב בטוח תצליח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    לא כולם צריכים ל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מכוון לשמיים אבל הם לא מספיק גבוהים.. מכוון יותר בכיוון של הכוכבים, אני שואף עוד יותר גבוהה כי גם הם בסוף נופלים, אז הבנתי שמהחכם אלמד, ומהטיפש אחכים.

לא נורא כפרה.. תאמין לי אף אחד לא מסתכל איזה טסט עברת.. וזה לא כזה משנה.. רק הבאסה זה הכסף...
    העיקר שיהיה לך את הרישיון בסוף, ותראה שתעלה לבד על הכביש אתה תלמד הרבה יותר מכל השיעורי נהיגה שאי פעם עשית.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,884 | הודעות: 8,151,466 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect