היילכולם!
אזלקראת החג המתוק הקרב אלינו, חיפשתי משהו מעניין לעשות, מעבר לטיולי טבע המשגעיםבעונת הפריחה הזו. חיפשתי משהו חוץ מהפסטיגל לאחיינים שלי, וגם משהו שאנחנו,המבוגרים, נהנה ממנו. לפני כחודש יצא לי לבקר עם בעלי במרכז המבקרים של יקב מורדבא.ת של יקנעם. הכניסה הייתה בחינם וטעמנו ממגון הליקרים ושיכרי הפירות המיוחדים.בסוף קנינו את השיכר פסיפלורה שהיה להיט (שעד עכשיו אני שומרת עלי בקמצנות חחח).אז בעצם קצת ביררתי וגיליתי שיש להם פעילות מיוחדת במרכז המבקירים למשך חופשתהחנוכה שמשלבת גם מבוגרים וגם ילדים. הבנתי שמדובר על סדנת קוקטיילים למבורים- איךמכינים, משחקי אלכוהול וכמובן אמרו לי ששותים אותם בסוףובמקביל הילדים בחדרסמוך יש להם סדנת הכנת חנוכיה מבצק סוכר. את התוצרים לוקחים הבייתה כמובן. בזמןהסדנאות אמרו לי שיהיו טעימות באופן חופשי ממגוון השיכרים והליקרים (מומלץ מאודלנסות את הליקר שוקולד, שאני ממש התלהבתי ממנו) וסופגניות חופשי. התקשרתי לבררעלויות ודווקא הופתעתי מהמחיר... לא יקר בכלל, 33 ש"ח למבוגר ו 23 ש"חלילד וזה מותנה בהרשמה מוקדמת מראש. שבוע הבא כנראה אני שם, אספר חוויות אחריהביקור

ובמקביל הילדים בחדרסמוך יש להם סדנת הכנת חנוכיה מבצק סוכר. את התוצרים לוקחים הבייתה כמובן. בזמןהסדנאות אמרו לי שיהיו טעימות באופן חופשי ממגוון השיכרים והליקרים (מומלץ מאודלנסות את הליקר שוקולד, שאני ממש התלהבתי ממנו) וסופגניות חופשי. התקשרתי לבררעלויות ודווקא הופתעתי מהמחיר... לא יקר בכלל, 33 ש"ח למבוגר ו 23 ש"חלילד וזה מותנה בהרשמה מוקדמת מראש. שבוע הבא כנראה אני שם, אספר חוויות אחריהביקור