קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חתימה חדשה !, תנו כמה שיותר רעיונות לשיפור !
    על ידי Bart בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 19:22
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

רעיונות לשיפור עצמי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שנהב
    לייקים
    12
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני רעב"

ברירת מחדל רעיונות לשיפור עצמי

כל הזמן אני אומר לעצמי עכשיו אני לוקח את עצמי בידיים והופך להיות הבן אדם שאני רוצה להיות (עשיר,חתיך,מוצלח,מלא חברים וחברות ומצליח בכל ספורט)
    אבל כשאני מנסה לחשוב מה יכול להפוך אותי לאדם הזה אני לא מוצא תשובה וגם אם לפעמים עולים לי רעיונות ואני מנסה אותם זה לא כל כך מוצלח למשל אם אני רוצה שיהיה לי הרבה חברים להיות ידודתי לכולם ולהגיד בוקר טוב לכולם כל בוקר ניסיתי וזה לא ממש עוזר
    אז אם למישהו יש רעיונות אני ישמח לשמוע =]

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אבל כשאני מנסה לחשוב מה יכול להפוך אותי לאדם הזה אני לא מוצא תשובה
    כמו שזה שרצה להמציא את הנורה לא הצליח להעלות בדעתו בהתחלה רעיונות או תוכניות בשביל לבצע זאת.
    כמו שזה שרצה לעשות מיליונים לא הצליח בהתחלה להעלות דרכים מקוריות לעשיית המיליון הראשון.

גם אם לפעמים עולים לי רעיונות ואני מנסה אותם זה לא כל כך מוצלח
    אה באמת?
    • ומה עם הפעם ההיא שרצית ללמוד ללכת? האם הצלחת על ההתחלה? לא.. נפלת הרבה לפני שהצלחת ללכת.
    • ומה עם הפעם ההיא שרצית לרכוב על האופניים ללא גלגלי עזר? האם הצלחת ישר על ההתחלה, על הניסיון הראשון? לא... נפלת הרבה לפני שהצלחת.
    • ומה עם הפעם ההיא שרצית להוציא רישיון נהיגה? (או שתרצה בעתיד) על השיעור הראשון כבר היית מוכן לטסט? כנראה שלא.

תבין שלבן אדם ישנו הצורך בתהליך הטמעה של כל דבר אשר הוא חפץ לדעת, לעשות או ללמוד.
    לרוב הוא נמשך למעלה משלושים יום, לפי מקורות מידע שונים, כך שבפעם הבאה שאתה מנסה משהו חדש, שפוט אותו רק לאחר שלושים ימי התנסות ללא הנחות.

בפעם הבאה שאתה תתחייב לעצמך, קח בחשבון והכן את עצמך לפחות ל-100 מפלות זמניות לפני שתגיע ההצלחה באותו הנושא.
    זה מה שהופך את ההצלחה ל-"הצלחה", בצם. בשל כל המפלות, כל הרגעים המעצבנים, המדכאים, המשעממים, כל הכשלונות או חוסר היכולת לבצע את מה שאתה רוצה.. כל זה הופך את אותו הרגע שאתה כן מצליח ל-"הצלחה" ורק בזכות הרגעים הללו אתה יודע באמת באמת להעריך אותה, רק בגללם אתה באמת נהנה מההצלחה.

אתה באמת שואף לחיות במציאות כזאת שאתה תצליח לבצע או לעשות כל מה שתרצה?... זה משעמם! זה כמו לשחק עם קודים/צ'יטים במשחק מחשב.. אין טעם, אין אתגר, אין חוויה ואין כלום!

רשום לי אם הפנמת את הרעיון ולאחר מכן נוכל להתקדם ולאתר דרכים יעילות לקחת את עצמך בידיים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 16-12-2011 בשעה 17:40.

פרסמתי עכשיו מאמר של 50 עצות לחיים, אתה מוזמן להתעניין ולבדוק אם יש שם משהו שיכול לעזור לך.

משתמש מתחיל האוואטר של MR. WILL
    לייקים
    5
    נקודות
    0

אל תיתן לו דג. תלמד אותו לדוג.
    עבדך הנאמן בשורות הבאות ינסה להעביר לך מסר פשוט מאוד. אמץ אותו.
    אתה יודע? יש דרך פשוטה כדי להבין איך לפעול. והמגניב הוא שאתה יכול להבין איך לפעול בכל מצב. לבד. בעצמך.
    אני תמיד אוהב לומר: "אני היועץ הטוב ביותר של עצמי" ובגלל זה אני ממשיך לייעץ לעצמי. אם לא הייתי מספיק טוב.. הייתי מפטר את עצמי.
    אז לפני שאתה מגיש מכתב פיטורים. קח לעצמך חצי שעה. שב בנחת עם מוזיקה מרגיעה. לבד. ודמיין את עצמך בתור אותו "אני משופר".
    כעת, דמיין מצב בו ניגש אליך ילדך ושואל אותך איך הגעת להיות מי שאתה היום? כה חזק ועוצמתי. ספר לו מה עשית. ספר לעצמך. תיזכר איך השתפרת. איך גדלת. איך התחזקת. ספר לו איפה נפלת ואיך קמת. ספר לו מה עשית כדי להיות טוב ביותר בכל יום. ספר לו. וספר לעצמך.
    תשתמש במה ששמעת, ראית והרגשת. תייעץ לעצמך.
    נערך לאחרונה על ידי MR. WILL; 27-12-2011 בשעה 18:26.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,748 | הודעות: 8,201,341 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect