קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 28-05-2007, 16:50
  2. אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה
    על ידי Haviv בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 12:57
  3. אני רוצה ללמוד פלאש, מאיפה להתחיל?
    על ידי Jacoby בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:59
  4. אני רוצה להתחיל להתאמן
    על ידי dimiboy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 16:26
  5. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

אני רוצה לנסות פעם להתחיל עם בת

ברירת מחדל אני רוצה לנסות פעם להתחיל עם בת

טוב אני רוצה לנסות להתחיל אם בת ב''חדר כושר '' כן זה לא מקום הכי טוב יש לו גם פלוסים וגם מינוסים
    אבל זה מקום דיי משותף
    עכשיו אני יכול להתחיל שיחה בשביל לשבור את הקרח במשו כזה אני רק רוצה להתייעץ אם זה משפט מספיק טוב
    '' מקורה מאמי תגידי את אוהבת מועודונים ..? למה אני ייחצן '' ראיתי שיש מסיבה עוד שבוע בחנוכה ב*** את תבואי '' ?

יעני אני לא יודע מה אני יכול להשיג במשפט הזה אני גם לא יודע איך להשיג את המספר שלה אחריי זה אבל זה פשוט האופי שלי במשפט הזה ככה הייתי מתחיל אם בנות ..

אני יכול לבוא לחדר כושר ולראות אותה שם מתאמנת בפוקוס לפגוש אותה לשאול אותה רגע אז בסוף היית שם במסיבה .. ? איך היה ..?
    ראית אותי שם ..? לא .? איך לא היייתי בכניסה ((אני לא יחצצן!~ .. )

קיצור .. דעה . .. ? מקום לשיפור ..? משו
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 17-12-2011 בשעה 10:29.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

לא באמת משנה איפה אתה מתחיל עם בחורות...
    אם אתה יודע לדבר ויש לך את הכלים תוכל להתחיל עם מישהי גם בשירותים ציבוריים...
    אבל לפי דעתי מכון כושר זה אחלה מקום להכיר בחורות

בכל אופן, המשפט פתיחה שלך די בעייתי.
    קודם כל, אתה לא באמת תשיג פה שום דבר, היא תגיד לך "אממ... יש מצב שאני יבוא עם חברות" ואתה מקסימום תגיד לה "טוב אז תרשמי את הטלפון שלי אני יארגן לכן חינמיים" או משהו כזה, היא תרשום את המספר ופה זה נגמר.
    לא תוכל להתקשר אליה סתם ולשאול אותה מה קורה, או להזמין אותה לדייט או משהו כזה.
    מה גם שאתה לא באמת יחצן אז לא תהיה לך שום סיבה להתקשר אליה....

הייתי ממליץ לך להתאמן לידה וסתם לזרוק לה איזה מחמאה או איזו הערה מצחיקה, ומשם לגלגל שיחה תוך כדי אימון.
    תראה איך השיחה זורמת, ובסוף אם הכל נחמד תיקח ממנה טלפון למקרה שבא לה ללכת למכון להתאמן ביחד, או סתם לעשות משהו אחר

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

היא תחשוב אחד מ2 הדברים הבאים
    -הוא באמת מייחצן מסיבה, הוא מפרסם אותה, אין לו עניין בכלל והוא סתם מנסה למכור לי
    -הוא לא באמת מייחצן, הוא מנסה לזכות בתשומת הלב שלי בצורה עלובה, והוא חושב שייחצן מסיבות זה מה שימשוך אותי עליו

יותר פשוט יהיה לך להגיד "היי... (מבט קצר) מה קורה?" בטבעיות
    או לשאול משהו על אחד המכשירים שם או משהו
    ולהתחיל להזרים לשיחה, בהתחלה סתם לשיחה

נ.ב... אתה תנסה להתחיל עם בת לא אם בת
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 17-12-2011 בשעה 10:28.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

אבל אני לא למדתי לעמוק את הדבר הזה שנקרא פיק אפ
    ואני יודע שיש כמה מיינוסים בלהתחיל אם בת בחדר כושר
    אבל סתם להגיד לה ''מקורה '' אני יכול אבל אני יודע מראש שלא יהיה לי משו אחר להגיד לה לא עולה לי כלום בראש כמשפט התחלה
    וגם אם היא תגיד לא אז אני יבוא נגיד עוד שבוע לחדר כושר לאימון רגיל ואני יראה אותה שם מתאמנת וואלע לא יפה לא יהיה נוח
    זה אחת הבעיות בלהתחיל אם בת במקום משותף
    אז עצות למשפטי פתיחה יתקבלו : )

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אם אתה נכנס לפורום פיק-אפ כנס במטרה ללמוד פיק-אפ ולא לחפש קיצורי דרך ולאמר לנו שלא התעמקת בנושא, אל תצפה שנביא לך איזה משפט פתיחה עם כמה תסריטים שיעבוד לך והבחורה תיפול לרגליים שלך כי אין כזה דבר, מה הבעיה בלאמר לבחורה מה קורה? לחברים שלך אתה לא אומר מה קורה ומפתח איתם שיחה?
    אם אתה רוצה ללמוד תבוא ותלמד ואל תשאל אותנו שאלה מפגרת כמו "אם המשפט הזה טוב" אם אתה רוצה לדעת אם משפט מסויים טוב לך תנסה אותו.

עכשיו בקשר לסוגייה השנייה שהעלת, אז תראה את הבחורה במכון כושר כל שבוע? אז מה? שבוע ראשון יהיה לך קצת לא נעים, אחרי שבועיים כבר תצחק מכל הסיפור הזה, תשאל את עצמך מה אתה מעדיף, לראות אותה כל שבוע ולהרגיש לא נעים או לראות אותה כל שבוע ולאכול את עצמך שאתה לא הולך להתחיל איתה? אל תעשה סיפור ממשהו שהוא לא סיפור.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

תנצל את זה שאתה במכון כושר. אם אתה רואה שהיא עושה איזה תרגיל לא טוב, תתקן אותה ותתחיל לדבר איתה ומשם תזרום.
    לפי דעתי אתה לא צריך להמציא לעצמך מקצוע כדי לפתות אותה לדבר איתך חוץ מזה שהפתיח שלך מראה יותר מידי עניין על ההתחלה וזה ממש לא מה שאתה רוצה לעשות.

לדעתי הכי טוב שתפתח בפתיח סיטואציה, אחר כך אתה יכול להכניס את נושא המסיבות אם בא לך. אתה יכול לפתוח איתה שיחה על המוזיקה במכון, על המדריך, המכשירים, האנשים מסביב(בטח תמיד יש איזה פסיכי שעושה קולות מוזרים שאפשר לדבר עליו) אל תשכח שהרבה פחות חשוב מה אתה אומר, יותר חשוב איך אתה אומר. שיהיה בהצלחה

סבבה עזרתם לי קצת : )
    אני ינסה שאני ירגיש שזה בא אליי טבעי

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי avivro צפיה בהודעה
    סבבה עזרתם לי קצת : )
    אני ינסה שאני ירגיש שזה בא אליי טבעי
    מתי?... כי כאילו בראש הזה זה יכול להיות עוד הרבה זמן...
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

חדר כושר מקום מצויין

תאמר דברים בסיגנון הזה ותפתח שיחה...

"זה תרגיל חדש" ? (לבחורה שעושה את התרגיל לא טוב,תכלס גם אם היא עושה אותו טוב תעיר לה....)
    ודברים בסיגנון של מכשירים שונים , חח עם חיוך "עושים את זה עם המוט הזה\המכשיר הזה\במכשיר הזה וכו'.... ומכל זבוב לפתח שיחה...
    ובנוסף קח על עצמך לתת מחמאה בכל אימון שתיים לבחורה ... בהצלחה

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם אתה מתאמן הרבה זמן אתה יכול לשחק אותה כאילו שכשהיא מרימה משקולות או משהו תבוא ותגיד לה "הכי טוב זה לעשות ככה " וכאילו תסביר לה איך לעשות את זה טוב יותר ומשם כבר תתגלגל לשיחה

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

בקשר ל"בעייה" שהצגת באחת התגובות שלך,
    לגבי זה שתראה אותה כל שבוע.
    אתה עכשיו בבצפר - אף פעם לא תהיה לך חברה מהבצפר?
    עוד מעט תעבוד / תתגייס - תרחיב את מעגל החברים שלך מן הסתם...
    אף פעם לא תצא עם מישהי שתוכל לראות שוב?
    אתה צריך ליסוע לעיר אחרת כדי להתחיל עם בחורות?

תמיד תנסה, מקסימום לא הלך, תחזור למכון, תסתכל לה בעיניים ותגיד לה שלום LIKE A BOSS

אם תמשיך בגישה כזאת של איך אני יסתכל עליה אחר כך אתה תאבד הרבה דברים שיכולים להיות אטרקטיביים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,398 | הודעות: 8,199,991 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect