קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]למה אתם לא בבית ספר?
    על ידי Mslipknot בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 25-11-2010, 20:45
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-12-2008, 18:26
  3. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 13:26
  4. רשמית, אני בבית ספר של מפגרים
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 15:59
  5. פיייי איזה יום מצחיק היה לי בבית ספר ..
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 16:15
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 64

למה מלמדים אותנו דברים חסרי תועלת בבית ספר?

ברירת מחדל למה מלמדים אותנו דברים חסרי תועלת בבית ספר?

ואם זה לא מעניין אותנו ללמוד את הדברים החסרי תועלת האלה אז אומרים לנו שמשהו לא בסדר איתנו? למה מכריחים אותנו ללכת לכלא 6 שעות כל יום והלכריח אותנו לשבת כמו עציצים?......

כי בתכלס מה זה בית ספר.
    12 שנים של כלא:
    מכריחים אותך ללכת לשם-אם אתה לא הולך לשם משהו לא בסדר איתך ואתה מסתבך עם החוק.
    מכריחים אותך לשבת כמו זומבי ב"שיעור" [שבכלל לא מעניין אותך] ואז גם מענישים אותך אם אתה לא עושה את זה. ואם עונש לא עוזר אז מסממים אותך כדי שתשב ותלמד דברים חסרי תועלת שלא מעניינים אותך.
    אסור להוציא מילה\לצחוק\לעשות משהו בזמן השיעור, לפעמים אפילו אסור לצאת לשירותים=אסירים.
    למה כדי להשיג "עבודה מכובדת" אנחנו צריכים לבזבז 40 שעות כל שבוע במשך 12 שנים על דברים חסרי תועלת שלא מעניינים אותנו ואחר כך עוד ללמוד כמה שנים מבחירה?
    למה לעזאזל מלמדים אותנו שמספר על דף זה מדד להערכה עצמית? מספר גבוה=מצליח. מספר נמוך=גרוע.
    למה חושבים שציונים זה מדד לאינטליגנציה? זה פשוט מדד לכמה ישבתה ושיננתה את החומר. פשוט לזכור את החומר ולכתוב אותו על הדף. [אולי חוץ מגאומטריה]
    למה המורים הם כביכול "מעל" לתלמידים?
    למה אנחנו חייבים לעשות וללכת דרך כל הסבל הזה? למה? מה עשו בשבילנו שאנחנו צריכים לעבור את כל זה?
    למה אי אפשר ללמוד לבד את החומר ופשוט לגשת לעשות את הבגרויות? למה צריך לעבור דרך כל ה-12 שנים האלה? למה אני צריך לשבת 45 דקות בכיתה כדי ללמוד משהו שיכולתי ללמוד לבד ב7 דקות?? אולי חוץ מחשבון, כל שאר המקצועות זה לא חוכמה או אינטליגנציה-זה פשוט זיכרון. לשנן את מה שכתוב בספר ולכתוב על הדף במבחן.

לסיכום אחרי כמעט 12 שנות בית ספר, אני חושב שהגעתי למטרה האמיתית של בית ספר.
    לא חינוך, לא ידע, לא ללמד אותנו משהו. המטרה האמיתית היא לגרום לנו לשתוק, לא להתלונן, לעשות דברים שאנחנו שונאים, לגרום לנו להקשיב לכל מה שאומרים לנו גם אם אנחנו לא מסכימים לזה וזה גורם לנו לסבל, ולשתוק עוד פעם ולא להתלונן. ככה שכשנגדל נקשיב לבוס ונעשה את כל מה שהוא אומר לנו-להיות רובוטים טובים.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-12-2011 בשעה 14:41.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    ואם זה לא מעניין אותנו ללמוד את הדברים החסרי תועלת האלה אז אומרים לנו שמשהו לא בסדר איתנו? למה מכריחים אותנו ללכת לכלא 6 שעות כל יום והלכריח אותנו לשבת כמו עציצים?......

כי בתכלס מה זה בית ספר.
    12 שנים של כלא:
    מכריחים אותך לשבת כמו זומבי ב"שיעור" [שבכלל לא מעניין אותך] ואז גם מענישים אותך אם אתה לא עושה את זה. ואם עונש לא עוזר אז מסממים אותך כדי שתשב ותלמד דברים חסרי תועלת שלא מעניינים אותך.
    אסור להוציא מילה\לצחוק\לעשות משהו בזמן השיעור, לפעמים אפילו אסור לצאת לשירותים=אסירים.
    למה כדי להשיג "עבודה מכובדת" אנחנו צריכים לבזבז 40 שעות כל שבוע במשך 12 שנים על דברים חסרי תועלת שלא מעניינים אותנו

ואחר כך עוד ללמוד כמה שנים מבחירה?- אתה יכול לבחור שלא ללמוד את השנים האלה....

למה לעזאזל מלמדים אותנו שמספר על דף זה מדד להערכה עצמית? מספר גבוה=מצליח. מספר נמוך=גרוע.
    למה חושבים שציונים זה מדד לאינטליגנציה? זה פשוט מדד לכמה ישבתה ושיננתה את החומר. פשוט לזכור את החומר ולכתוב אותו על הדף. [אולי חוץ מגאומטריה]

למה אנחנו חייבים לעשות וללכת דרך כל הסבל הזה? למה? מה עשו בשבילנו שאנחנו צריכים לעבור את כל זה?
    למה אי אפשר ללמוד לבד את החומר ופשוט לגשת לעשות את הבגרויות?- אתה לא תוכל ללמוד לבד תאמין לי...אתה צריך מישהו שיודע. למה צריך לעבור דרך כל ה-12 שנים האלה? למה אני צריך לשבת 45 דקות בכיתה כדי ללמוד משהו שיכולתי ללמוד לבד ב7 דקות?? אולי חוץ מחשבון, כל שאר המקצועות זה לא חוכמה או אינטליגנציה-זה פשוט זיכרון. לשנן את מה שכתוב בספר ולכתוב על הדף במבחן.

לא חינוך, לא ידע, לא ללמד אותנו משהו. המטרה האמיתית היא לגרום לנו לשתוק, לא להתלונן, לעשות דברים שאנחנו שונאים, לגרום לנו להקשיב לכל מה שאומרים לנו גם אם אנחנו לא מסכימים לזה וזה גורם לנו לסבל, ולשתוק עוד פעם ולא להתלונן. ככה שכשנגדל נקשיב לבוס ונעשה את כל מה שהוא אומר לנו-להיות רובוטים טובים.
    ירוק- מסכים עם כל מילה.
    אדום- לא מסכים
    מודגש- הערה.
    אולי סיימת 12 שנים אבל אולי יש כמה דברים שלא הבנת, למרות שלא סיימתי-אולי אני כן.

משתמש ותיק
    I

לייקים
    225
    נקודות
    1,092

כי בתכלס מה זה בית ספר.
    12 שנים של כלא:
    למה כדי להשיג "עבודה מכובדת" אנחנו צריכים לבזבז 40 שעות כל שבוע במשך 12 שנים על דברים חסרי תועלת שלא מעניינים אותנו ואחר כך עוד ללמוד כמה שנים מבחירה?
    למה אי אפשר ללמוד לבד את החומר ופשוט לגשת לעשות את הבגרויות? למה צריך לעבור דרך כל ה-12 שנים האלה? למה אני צריך לשבת 45 דקות בכיתה כדי ללמוד משהו שיכולתי ללמוד לבד ב7 דקות?? אולי חוץ מחשבון, כל שאר המקצועות זה לא חוכמה או אינטליגנציה-זה פשוט זיכרון. לשנן את מה שכתוב בספר ולכתוב על הדף במבחן.

אני לא מבין מה אתה רוצה?
    אתה רוצה ללמוד לבד? תלמד לבד
    יש כאלה שעושים את זה
    בבית ספר אתה נפגש עם כל החברים ומכיר ילדים
    אני לא יודע אם הייתי מכיר מישהו מחוץ לישוב שלי אם לא הייתי בבית ספר
    מה שלומדים בבית ספר זה בסיס להכל
    אולי חוץ ממתמטיקה ששם לומדים הרבה ולרוב אין מה לעשות עם החומר הזה,
    כל מה שאתה לומד הם דברים חשובים

ציטוט נכתב במקור על ידי 1 1 צפיה בהודעה
    אני לא מבין מה אתה רוצה?
    אתה רוצה ללמוד לבד? תלמד לבד
    יש כאלה שעושים את זה
    בבית ספר אתה נפגש עם כל החברים ומכיר ילדים
    אני לא יודע אם הייתי מכיר מישהו מחוץ לישוב שלי אם לא הייתי בבית ספר
    מה שלומדים בבית ספר זה בסיס להכל
    אולי חוץ ממתמטיקה ששם לומדים הרבה ולרוב אין מה לעשות עם החומר הזה,
    כל מה שאתה לומד הם דברים חשובים

אי אפשר ללמוד לבד, חובה ללכת 12 שנים לבית ספר [זה כבר לא חוקי לעזוב אותו בכיתה מסויימת].
    אתה לא חייב את הבית ספר כדי להיפגש עם חברים ולהכיר ילדים.
    מה שלומדים בבית ספר זה הבסיס להכל? בו תסביר לי במה ספרות\תנך\לשון\גאוגרפיה\תקשורת יעזור לך בחיי היום יום?

הדרך הכי טובה למנוע מבן אדם למרוד היא לגרום לו להאמין שיש לו אפשרות בחירה.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-12-2011 בשעה 15:05.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

בית ספר, המקום בו מלמדים אותך איך להיות זונת מערכת.

משתמש ותיק
    I

לייקים
    225
    נקודות
    1,092

אי אפשר ללמוד לבד, חובה ללכת 12 שנים לבית ספר [זה כבר לא חוקי לעזוב אותו בכיתה מסויימת].
    אתה לא חייב את הבית ספר כדי להיפגש עם חברים ולהכיר ילדים.
    מה שלומדים בבית ספר זה הבסיס להכל? בו תסביר לי במה ספרות\תנך\לשון\גאוגרפיה\תקשורת יעזור לך בחיי היום יום?

הדרך הכי טובה למנוע מבן אדם למרוד היא לגרום לו להאמין שיש לו אפשרות בחירה.
    תנ"ך
    אתה יהודי, לפחות את הסיפורים שכתובים בתנ"ך תלמד

לשון
    אתה צריך לדעת איך לדבר נכון בשפה שלך

גאוגרפיה
    אתה צריך להכיר את המדינה שלך

ואתה לומד קצת מכל דבר כדי שיהיה לך בסיס לעבודה שתהיה לך כשתהיה גדול (בהנחה שלא תהיה שרת, או מנקה), וחוץ מזה קצת להחכים. מה אתה רוצה להיות איש טיפש?
    כשהילדים שלך ישאלו אותך שאלות מה תענה להם? לא יודע לא למדתי?

ובטח שיש ילדים שלומדים בבית
    אני מכיר אחד

משתמש מתקדם האוואטר של -Dp-
    שם פרטי
    דולב
    לייקים
    96
    נקודות
    209
    משפט מחץ
    Do You No Him?

כי בתכלס מה זה בית ספר.
    12 שנים של כלא:

חחח גם לי זה קורה, ובמחשבים מלמדים אותנו איך להדליק מחשב ..

תנ"ך
    אתה יהודי, לפחות את הסיפורים שכתובים בתנ"ך תלמד

לשון
    אתה צריך לדעת איך לדבר נכון בשפה שלך

גאוגרפיה
    אתה צריך להכיר את המדינה שלך

ואתה לומד קצת מכל דבר כדי שיהיה לך בסיס לעבודה שתהיה לך כשתהיה גדול (בהנחה שלא תהיה שרת, או מנקה), וחוץ מזה קצת להחכים. מה אתה רוצה להיות איש טיפש?
    כשהילדים שלך ישאלו אותך שאלות מה תענה להם? לא יודע לא למדתי?

ובטח שיש ילדים שלומדים בבית
    אני מכיר אחד
    תנך=סיפורי אגדות שאנשים המציאו.
    לשון=לא מלמדים איך לדבר נכון, מלמדים בכלל דברים אחרים לגמרי [איזה כיתה אתה?] כמו פירוק משפטים לסוגי משפטים שונים, כל מיני הגדרות למילים שונות, בניינים, גזרות נפיו נלי\ה חפינ חפצ, משקל, שורש, משלים שם משלים פועל. דברים שאם אני לא יהיה לשונאי אני בחיים לא ישתמש בהם.
    גאוגרפיה-אם מישהו מעוניין לדעת איפה משהו נמצא אז הוא ילמד לבד, לא צריכים להכריח אותו. ובגאוגרפיה לא לומדים על ארץ ישראל.

בסיס לעבודה? חוץ מלקרוא ולכתוב, שאר הדברים שאתה לומד בבית ספר לא יעזרו לך בעבודה אלא אם כן אתה עובד באותה עבודה ספציפית של המקצוע שלימדו אותך.

בית ספר לא עושה אותך חכם, כי כל ה"הצלחה" בבית ספר נמדדת על פי כמה שיננתה את החומר ואחר כך כתבתה אותו על דף, ואז נותנים לך ציון על כמה חומר זכרתה.
    אל תאמין לשטויות האלה שהחברה אומרת שאם לא תלמד בבית ספר תיהיה טיפש, זאת חרטא [יותר נכון שטיפת מוח] עצבנית.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 19-12-2011 בשעה 15:24.

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=736476
    בעקרון, מה שצריך ללמוד וזה באמת חשוב לחיים, זה אזרחות, לשון, גאוגרפיה ואנגלית.
    כל שאר המקצועות צריכים להיות בחירה.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

מז''א הבית ספר מכין אותך לחיים , להיות זומבי במערכת.
    השינוי צריך להיות כולל אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

מז''א הבית ספר מכין אותך לחיים , להיות זומבי במערכת.
    השינוי צריך להיות כולל אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב

משתמש כבוד האוואטר של ExpenzZ
    שם פרטי
    שי
    לייקים
    899
    נקודות
    286
    פוסטים בבלוג
    1

יש מקצועות שחובה ללמוד אותם, שזה באמת חשוב.
    ויש עוד שזה בחירה, שזה ידע כללי (אולי יעזור לך בעתיד)

תנ"ך
    אתה יהודי, לפחות את הסיפורים שכתובים בתנ"ך תלמד - ואם לא מעניין אותי?

לשון
    אתה צריך לדעת איך לדבר נכון בשפה שלך - לא מלמדים אותך בלשון לדבר נכון

גאוגרפיה
    אתה צריך להכיר את המדינה שלך - בגאוגרפיה לא מלמדים אותך על המדינה שלך
    בבולד.
    בכל אופן, הלוואי ובבית ספר היו מלמדים אותך מה שכל אחד רוצה ומתאים לו, למשל אם אני רוצה להיות מהנדס אז אני אחרוש כל היום במתמטיקה ובאנגלית ובפיזקה ובכל מה שקשור, אבל אם אני רוצה להיות בכלל חשמלאי אז את השעות של מתמטיקה אני אשקיע בשיעור חשמל, סתם דוגמה.
    למשל אלגברה - לא חשוב חוץ ממקצועות ספציפיים שרוב התלמידים במדינה לא שוקלים אפילו ללכת אליהם, אז למה צריך כל כך הרבה שעות של זה?

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- צפיה בהודעה
    יש מקצועות שחובה ללמוד אותם, שזה באמת חשוב.
    ויש עוד שזה בחירה, שזה ידע כללי (אולי יעזור לך בעתיד)
    אחד מאותם מקצועות חובה הוא המקצוע הכי דבילי שקיים. ספרות, תסביר לי, למה אני לומד ספרות אם לא כדי לשכוח הכל אחרי הבגרות?
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

צודק למה צריך לדעת על חלקיקים למשל מה מישהו יבוא יגיד לי מזה חלקיק זה חשוב לעבודה שלך או משהו,לא זה סתם רק למי שרוצה להיות מדען או משהו..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,937 | הודעות: 8,202,530 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect