קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]מה לדעתכם תהיה התחנה האחרונה במירוץ למיליון?
    על ידי mcy בפורום המירוץ למיליון (The Amazing Race)
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-06-2009, 15:39
  2. [דיון רשמי] איך היה בלילה לבן?
    על ידי -Niv- בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-05-2009, 17:02
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-08-2008, 01:50
  4. [דיון] RhcP איך הם ?
    על ידי Bar בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-02-2007, 16:36
  5. דיון | מעניין איך זה שכל האשכולות עם פאבים לQUAKE4 סגורים
    על ידי Metal Snake בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 02:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

דיון | 2012 איך תהיה ?

משתמש מתקדם האוואטר של גורילה
    לייקים
    263
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    <script>alert("lol");</script>

ברירת מחדל דיון | 2012 איך תהיה ?

דיון נעים

אתגר חג הפורים בפורום הומור וצחוקים ייצא לדרך פרסים שווים לזוכים.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=835040

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

בסדר סוף סוף אני יהיה חוקי ויוכל לקנות אלכוהול וסיגריות בלי בעיה

סך הכל כיוון שאנו סוחרים בתוך היום, 2012 תיהיה כפי שתיהיה, אנחנו נעשה את שלנו, SHORT או LONG, צריך לראות איך תתפתח השנה,
    סך הכל אם אני מנסה לשער בלבד כי באמת אין לדעת מה יוליד יום בשווקים של היום,
    הייתי משער כי המשך השנה עד איזורי אפריל תיהיה חיובית, דישדוש לאורך הקיץ, וחזרה של ירידות לתקפות סתיו וחורף
    זו כמובן השערה בלבד.
    לא רואה סיבה לנסות לנבא בתקופה שכזאת, יותר מידיי פרמטרים שיכולים לטלטל את השווקים קיימים כרגע....

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

צר לי להיות הפסימי בחבורה אבל שנת 2012 תהיה אחת השנות הקשות בכלכלה העולמית
    כול מי שחושב אנחנו נכנסים למצב חיובי בשווקים טועה בענק!

העולם כולו מצויי בחובות אדירים ומישהו צריך לשלם על זה. שבן אדם לווה מהבנק כסף הוא צריך לשלם נכון ? ואם הוא לא משלם אז מה עושים לו ? מעקלים לו את הבית את הרכב וכו... אז אני רוצה לשאול אותכם שאלה מה קורה שמדינה לא מצליחה לשלם את הריבית על החוב שלה ? לעקל אי אפשר.אז מה עושים ?

ראינו כבר ב 2011 מדינה שלא מצליחה לשלם את החוב שלה כמו יוון.
    אבל מה קורה שהמעצמה גדולה בעולם לא מצליחה לשלם את החוב ? ארה"ב מצויה כיום בחוב של כ - 15 טרליון דולר ללא יכולת לשלם את הריבית על החוב ,רק כדי לשלם את הריבית על החוב בארה"ב צריכה להיות צמיחה של בערך 5% בשנה מה שלא הולך לקרות עם קרוב ל 10% אבטלה (הנתונים האמיתים מראים שיש יותר מובטלים) ועם קריסת שוק הנדל"ן.
    בעצם החוב של ארה"ב הוא בערך 100% מהתוצר של המדינה לשנה שלמה. גם פה זהו רק מחוב לבעלי האג"ח ללא שכלול של חובות נוספים שיש לארה"ב.

אז מה אפשר לעשות ?
    פשוט ממחזרים את החוב בכול פעם שצריך לשלם חלק מהחוב לבעלי האג"ח פונים לציבור בבקשה להלוואה גדולה יותר.
    אבל מה קורה לכסף שצובר ריבית של 5% + 5% + 5% + 5% הוא נהפך לסכום כסף ענק עד שאין אפשרות לשלם אותו.

שאלה נוספת היא מה קורה שמגיעים לנקודה שממנה אי אפשר לשלם את החוב או הריבית ?
    1.מכריזים על מצב של חדלות פירעון (מצב שבוא אין אפשרות למדינה לשלם את החוב)
    מה שלא הולך לקרות מכיוון שפה מדובר בקריסה עולמית

2.מדפיסים כסף (דולרים) כדי להקטין את גודל החוב ויוצרים אינפלציה (מצב שבו ערך הכסף יורד) לדוגמה על מוצר כמו חלב שלמתם היום 5 ש"ח עוד חודש תשלמו 10 שקלים. וזה חברי בדיוק מה שקורה בארה"ב בשנים האחרונות בכתבה הזאת.

יש עוד הרבה שאלות שאני ירחיב עליהם בעתיד אבל בנתיים מכיוון שהזמן קצר אני מקווה שהחכמתם ומי שלא שיתכונן להפסיד כסף.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 24-12-2011 בשעה 17:26.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתקדם האוואטר של גורילה
    לייקים
    263
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    <script>alert("lol");</script>

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה

העולם כולו מצויי בחובות אדירים ומישהו צריך לשלם על זה. שבן אדם לווה מהבנק כסף הוא צריך לשלם נכון ? ואם הוא לא משלם אז מה עושים לו ? מעקלים לו את הבית את הרכב וכו... אז אני רוצה לשאול אותכם שאלה מה קורה שמדינה לא מצליחה לשלם את הריבית על החוב שלה ? לעקל אי אפשר.אז מה עושים ?

אבל מה קורה שהמעצמה גדולה בעולם לא מצליחה לשלם את החוב ? ארה"ב מצויה כיום בחוב של כ - 15 טרליון דולר ללא יכולת לשלם את הריבית על החוב ,רק כדי לשלם את הריבית על החוב בארה"ב צריכה להיות צמיחה של בערך 5% בשנה מה שלא הולך לקרות עם קרוב ל 10% אבטלה (הנתונים האמיתים מראים שיש יותר מובטלים) ועם קריסת שוק הנדל"ן.
    בעצם החוב של ארה"ב הוא בערך 100% מהתוצר של המדינה לשנה שלמה. גם פה זהו רק מחוב לבעלי האג"ח ללא שכלול של חובות נוספים שיש לארה"ב.

אז מה אפשר לעשות ?
    פשוט ממחזרים את החוב בכול פעם שצריך לשלם חלק מהחוב לבעלי האג"ח פונים לציבור בבקשה להלוואה גדולה יותר.
    אבל מה קורה לכסף שצובר ריבית של 5% + 5% + 5% + 5% הוא נהפך לסכום כסף ענק עד שאין אפשרות לשלם אותו.

2.מדפיסים כסף (דולרים) כדי להקטין את גודל החוב ויוצרים אינפלציה (מצב שבו ערך הכסף יורד) לדוגמה על מוצר כמו חלב שלמתם היום 5 ש"ח עוד חודש תשלמו 10 שקלים. וזה חברי בדיוק מה שקורה בארה"ב בשנים האחרונות בכתבה הזאת.

יש עוד הרבה שאלות שאני ירחיב עליהם בעתיד אבל בנתיים מכיוון שהזמן קצר אני מקווה שהחכמתם ומי שלא שיתכונן להפסיד כסף.
    מילים כדורבנות.

אתגר חג הפורים בפורום הומור וצחוקים ייצא לדרך פרסים שווים לזוכים.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=835040

אז מה אפשר לעשות ?

בהחלט לא מצב מזהיר שלעין נראה כבלתי הפיך, צריך לקחת בחשבון שאת אותם הדברים פחות או יותר אמרו על כלכלת ארה"ב כאשר הפדרל ריזרב הדפיס כסף בלי הכרה בתוכנית ההקלה הכמותית בסוף ב 2009/10
    אני מסכים איתך לחלוטין שהמצב בעולם נוראי וגם דיי האמנתי עד לפני זמן קצר שנראה המשך מאסיבי לירידות בעולם
    אך לכלכלת הבורסה חוקים משלה, ומידיי פעם שהכל נראה ירידה קורה ההפך המוחלט, כמו המשפט המפורסם - "קנה בשמועות מכור בחדשות"
    נראה שיכול להיות לנו משחק שכזה גם עכשיו, לפחות לחודשים הקרובים...
    אבל כמו שאמרת בסוף השווקים צריכים להסתנכרן עם הכלכלה הראלית ואז איפה שזה לא יהיה נחזור לירידות (אני משער שלקראת החצי השני של 2012)

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

המשבר ב - 2008 והעליות אחריו היו רק האפקט של הדפסת הכספים של הפדרל רזרב. בהחלט אם תהיה הדפסת כספים נוספת (שתגיע לשווקים) אנחנו נראה עליה במניות בטווח הקצר אבל לטווח הארוך אנחנו שוב נחזור לאותה בעיה רק גדולה יותר.

הפדרל רזרב מנסה לבנות כלכלה באמצעות הדפסת כספים ללא קשר למציאות השווקים וזה לא עובד ככה.

אם אתם סוחרים לטווח הקצר (יומי) תוכלו לעשות רווחים טובים אם תדעו לנצל את עליות האופוריה של הבורסה ,בזמן אחרון כשיש עליות הם נעות בקפיצות של 2 - 5 אחוז במדדים בארץ ובעולם.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

המשבר ב - 2008 והעליות אחריו היו רק האפקט של הדפסת הכספים של הפדרל רזרב. בהחלט אם תהיה הדפסת כספים נוספת (שתגיע לשווקים) אנחנו נראה עליה במניות בטווח הקצר אבל לטווח הארוך אנחנו שוב נחזור לאותה בעיה רק גדולה יותר.

הפדרל רזרב מנסה לבנות כלכלה באמצעות הדפסת כספים ללא קשר למציאות השווקים וזה לא עובד ככה.

אם אתם סוחרים לטווח הקצר (יומי) תוכלו לעשות רווחים טובים אם תדעו לנצל את עליות האופוריה של הבורסה ,בזמן אחרון כשיש עליות הם נעות בקפיצות של 2 - 5 אחוז במדדים בארץ ובעולם.
    בהחלט, בדיוק כמו שהיה השבוע - עליות יפות שתורגמו לכסף,
    שמח שאתה כאן איתנו בפורום ניכר שיש לך הרבה לתרום כאן.
    תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,836 | הודעות: 8,198,429 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect