טוב כול הדברים שעולים אם זה....לאן שווה לקחת אותה...אתה רוצה להרשים אבל לא יותר מידי...
מתלבט בין סרט...לבין איזה פיקניק בחוף הים+נרות וזה...כמובן בערב
יש הצעות אחרות??
טוב כול הדברים שעולים אם זה....לאן שווה לקחת אותה...אתה רוצה להרשים אבל לא יותר מידי...
מתלבט בין סרט...לבין איזה פיקניק בחוף הים+נרות וזה...כמובן בערב
יש הצעות אחרות??
|
|
לך על הקלאסה..
סרט רומנטיי כזה, ברגועה בכיף שלך, שבו דברו (:
לא ממליץ לך ללכת על משהו מיוחד אחרי זה היא תתחיל לצפות כל פעם מחדש לדברים מהסוג הזה וזה הרבה השקעה כל פעם.
באמת שלפי דעתי סרט, מסעדה, זה אחלה של דבר לפגישה ראשונה.
לשעבר 'Like
כה אבל למה אני לא רוצה סרט...כי אי אפשר ממש לתקשר
נערך לאחרונה על ידי leon2810; 23-12-2011 בשעה 03:02.
בהחלט סרט...
בהצלחה
אני באופן אישי שונאת דייט ראשון בסרט, זה מביךךךך ובקושי אפשר לדבר..
אני ממליצה על מסעדה טובה.. ומצאתי את הכתבה הזאת, יש בה עוד כל מיני רעיונות..
שיהיה בהצלחה![]()
אני דווקא חושבת שסרט זה אחלה לפגישה ראשונה (:
כי פגישה ראשונה זה די מלחיץ וכל הזמן חושבים על איך להרשים, אז איפהשהו סרט זה די מרגיע ומעביר את המתח.. לא צריך לחשוב על כלום, רק להנות מהסרט (:
וגם לא חייבים לקבוע אותו בשעה ממש מאוחרת, אז אפשר גם תמיד לשבת אחר כך ולהכיר יותר אחד את השנייה. (+ יש לכם עוד נושא לשיחה)
בהצלחה (: אם אתה צריך עוד משהו אתה יכול לשאול בפרטי , או להוסיף למסן / סקייפ מהחתימה ..
אני לא אוהב לקחת בחורות לסרטים לדייט ראשון כי לפי דעתי בדייט ראשון שני האנשים צריכים להכיר אחד את השני יותר טוב, ליצור אינטרקציה, למצוא תחומי עניין, לפלרטט, לעקוץ, לצחוק, לגעת ובסרט זה לא ממש אפשרי וגם אם כן זה הרבה יותר תקוע, מביך ולא נעים וזורם כמו שתצאו נגיד לים לטייל על החוף בערב. אחרי שאתם צוחקים ונהנים ואתם מרגישים בנח אחד עם השני ללכת לשתות איזה קפה ומשם אלוהים גדול.
בהצלחה!