האשכול הרישמי שעוסק בGGP!!!
שמתי לב למלא בעיות ושאלות לגבי זה, אז חשבתי לפתוח אשכול עם תשובות ושאנשים יוכלו להגיב פה ולשאול שאלות ואני אענה, כי אין לי משהו יותר טוב לעשות.
אה? מזה? יש לי ACR? סבבה אז אני אשאיר לאיגור את הכתיבה
בכל מיקרה נעבור נושא נושא, ואם ישארו לכם שאלות תוכל לשאול בתגובות. שימו לב שקיבלתי אישור לאשכול כזה ואם מישהו יפתח אשכול לשאול הוא ינעל וחבל /=
קודם כל, מזה?
מדובר באירוע שימשיך מעכשיו ועד ה1 בינואר, ובכל יום יפורסמו "משימות" (בעמ' הבית של סטים, בSTORE, תלחצו על הבאנר האדום שמופיע בתמונה למעלה). משימה אחת תייהיה קשורה לסטים וכל אחד יהיה מסוגל לבצע אותה, והאחרות יהיו קשורות למשחקים שקיימים בסטים. באותו יום הם יוצעו למכירה עם אחוז הנחה גבוהה ככה שתוכלו לקנות ולעשות את המשימה. שוב, בכל יום יתווספו משימות נוספות, אבל אתם תמיד תוכלו לעשות את המשימות הקודמות (אבל לא אחרי שהאירוע יסתיים)
באנר של משימה שעשיתם יהפוך ללבן והאייקון של הקופסא יהיה פתוח, ומשימה שלא ביצעתם תייהיה עם באנר כחול וקופסא סגורה. כמו שאתם רואים, רשום בבירור (באנגלית אומנם) מה צריך לעשות ובאיזה משחק המשימה נמצאת.
בנוסף יש לכם בצד כמה משימות השלמתם ואת האייקון שלהן
מה אני משיג מזה?
כל משימה יכולה לתת לכם אחד מ3 דברים:
א. פחם
ב. משחק מלא במתנה
ג. קופון
עוד מעט נדבר מה אלה, אבל כדי לראות מה השגתם תלחצו על החץ האדום שאומר "VIEW YOUR STEAM INVENTORY", ואז תגיעו לעמ' הזה:
הלשוניות אצלכם יכולות להיות קצת שונות, אבל ככה זה ניראה, וככה קופון ניראה. איך פחם ומשחק ניראים זה כבר...המ... מיותר.
בצד, כמו שאתם רואים, יש הסבר ברור (שוב, באנגלית, מבאס) על הקופון ואופן השימוש בו. בכחול, מופיע הסבר על איזה משחקים הקופו תקף, ואחוז ההנחה. אחר כך בלבן רשום שהקופון לא תקף על משחקים שייצאו בעתיד אחרי ה2 בינואר 2012. תכננתם לקבל הנחה על HL3? תשכחו מזה
בכתום רשום תוקף הקופון. בקופון רגילים, זה אמור להיות מה2 בינואר (אחרי המבצעים) ועד ה1 במרץ. נותן לכם חודשיים ככה. אבל, יש קופונים זהובים שתקפים גם עכשיו, במבצעים. אם תקבלו קופון כזה, מומלץ בחום לשלוח לי אותו.
יש לכם עוד שאלות על קופונים? תסתכלו פה לגבי שאתם מגיבים
מה אני יכול לעשות עם המתנות?
בעמוד של המשימות, מתחת לבאנר של האובייקטים, יש עוד באנר ורשום שם "HOW DOES IT WORK?" ותווית מגניבה כזאת, תלחצו עלייה.
כמו שאתם רואים, יש שימושים רבים אך שונים.
אפשר להשתמש במתנות ובקופונים שלכם, אפשר להחליף אותם בטרייד, או לתת אותם בחינם בטרייד (או אם זה מתנה, לשלוח) ולהיות נחמד בדיוק כמו מישהו תותח שקיים פה בפורום =]
את הפחם (7 ממנו) אפשר להפוך למתנה רנדומלית כלשהי, גם אותו אפשר להחליף בטרייד ...
קרידדט לפורום אחר

ציטוט ההודעה