אפשר לדעת למה הסתרתם ונעלתם את פורום בקשות סיסמאות?
מה הייתה הבעיה עם הפורם?
אפשר לדעת למה הסתרתם ונעלתם את פורום בקשות סיסמאות?
מה הייתה הבעיה עם הפורם?
נערך לאחרונה על ידי Gil4; 23-12-2011 בשעה 14:26.
|
|
מפנה את האחראי.
לא ניתן לבקש ססמאות סקס, מכיוון שאין עכשיו צוות של פורצים שיכולים לענות לבקשות שלכם.
אתה תצטרך לחכות שמישהו יפרסם ססמאות לאתר שאתה רוצה.
סליחה שאני שואלה ככה אבל מה הקשר?
אז אין צוות..
יש קהילה? אולי מישהו מהקהילה במקרה היה יכול לעזור?
ממש חבל שזאת הסיבה.
לדעתי, לא צריך לסגור פורום בגלל זה מהסיבה הפשוטה שזה שולל ממני ומכל אחד אחר את היכולת לבקש.
זה שהסיכוי שהבקשה תענה לא גדול במיוחד, לא אומר שצריך עכשיו לשלול ממשתמשים את היכולת לבקש סיסמה בצורה נורמלית.
אלה שתי דברים שונים לגמרי.
מאותה סיבה יכולת גם לסגור את פורום בקשת סרטי סקס כי הסיכויים בדרך כלל שהבקשות יענו קלושים כי אין צוות(כך זה היה נראה לפני שבאתי לפורום ועליתי בו לניהול) .
אני רק מביע את דעתי.
נערך לאחרונה על ידי Gil4; 23-12-2011 בשעה 17:32.
לא היה בכלל פורום 'בקשות ססמאות סקס'.
יש אנשים שמבקשים ססמאות בפורום הראשי, והאשכולות שלהם לא מאושרים, מכיוון שכל נושא חייב לכלול ססמאות - קרא בבקשה את האשכול הזה.
מנסיון שלי בקט', במידה והיו מאשרים את נושאי הבקשות בעבר, אף אחד לא היה עונה על אותן הבקשות, והן רק היו מפריעות לגולשים שבאים לפורום במטרה למצוא ססמאות.
כשיהיה צוות שאני אוכל לסמוך עליו שיענה על אותן הבקשות, אני אפתח תת פורום שבו אפשר יהיה לבקש ססמאות.
האם יש לך עוד שאלות?
נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 23-12-2011 בשעה 19:09.
אין בעיה. אתה המנהל ואתה זה שקובע למרות שאני אישית לא מסכים לעשות ככה
אבל אתה מפתיע אותי..
האם יכול להיות שאתה בכלל לא מודע לזה שהפורם קיים ומוסתר ושאתה לא מכיר עד הסוף את האתר?
אני חיפשתי בגוגל "בקשות ססמאות סקס"
ומצאתי פורום כזה באטרף עצמו. בבקשה:
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=557
הפורום מוסתר אבל גוגל מצא אותו.
אז יש פורום כזה אבל הוא מוסתר ונעול.
חפש בעצמך בגוגל "בקשות ססמאות סקס" ואתה תמצא כבר בתוצאה הראשונה בדף החיפוש את הפורום הזה
נערך לאחרונה על ידי Gil4; 23-12-2011 בשעה 20:44.
תת הפורום הזה נסגר לפני הרבה מאוד זמן, מוזר מאוד שאפשר להגיע אליו דרך גוגל, אני אבדוק את העניין.
בכל אופן, כשתת הפורום היה פעיל, היה צוות של פורצים בפורום, שענה לבקשותיהן של המשתמשים.
שוב, כשאני אמצא אנשים שמוכנים לפרוץ קבוע בשביל אטרף, אני אפתח מחדש את תת הפורום הזה.
האם יש לך עוד שאלות?
כן
מקודם אמרת שלא היה בכלל פורום כזה.
למה אמרת את זה אם עכשיו אתה אומר שתת הפורום הזה נסגר לפני הרבה מאוד זמן?
אתה לא חייב לענות.
ותודה על התשובה.
אני מקווה שידאגו לצוות..
אני מציע שתעשו אשכול בנעוץ בשם "דרושים פורצים לצוות החדש" או משהו כזה.
נערך לאחרונה על ידי Gil4; 24-12-2011 בשעה 00:35.