קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] דייט ראשון
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-12-2009, 23:08
  2. [יעוץ] דייט ראשון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-10-2009, 23:47
  3. {בעיה} לא יודע מה לעשות - סוג של דייט ראשון
    על ידי califronia358 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 20-08-2009, 01:00
  4. עזרה | דייט ראשון שלי חייב אותכם דחוףף
    על ידי - iNFerNo - בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-09-2008, 21:27
  5. דייט ראשון לאן?
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 03:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

סגירת # >> KC דייט ראשון >> כבר לא עניינכם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל סגירת # >> KC דייט ראשון >> כבר לא עניינכם.

יום חמישי, 8.12 השעה 20:00 בערך, בדרך הביתה מהעבודה:
    אני לעצמי: "אתה לא יכול להמשיך עם תקופת היובש הזאת, אם אתה לא מוציא מינימום מספר אל תקרא לעצמך ה-גבר!"

יום שישי 9.12 11:0, מכון כושר:
    זהיתי HB7, כולי מבוייש מסתכל על שני החברים שלה לאחד נקרא boo ולשני obs (היא הייתה לבדה).
    הפנתי מבט, חייכתי אליה היא שמה לב וחייכה חזרה } X3
    היא הייתה על ההליכון או משהו, פניתי אליה ושאלתי מה קורה...
    פתחנו בשיחה קצרה שהובילה לFB + # קראו לה ... והיא גדולה ממני בשנה לומדת משהו... כבר שכחתי.
    למרות שהיא לא הכי שבעולם הרווחתי דבר אחד EGO BOOST מטורף למשך שארית אותו יום שישי.

מאוחר יותר באותו יום, 00:00, מסיבה:
    פניתי אל שתי בנות HB7 ו-HB8.5, שאלתי אם אני מכיר אחת מהן, זהיתי את הפנים שלה ממסיבה קודמת (ככה זה כשהולכים למקומות מוכרים, מיסטרי מדבר על זה שזה בונה אצלך עצמך נוחות, הרגשה של "בבית").
    שאלתי לשם שלהן, ושוב שיחת חולין קטנה, הקפדתי על time constraint - שאני כאן עם חברים ושזה רק לשניה, סגנון של מה קורה מאיפה הן, הדגש היה לשים לב יותר ל-HB7 ולגרום ל-8.5 לקנא טיפה...
    הצעתי ל-7 לשחק את משחק הבארים אהוב עלי "5 שקרים", היא סרבה... אמרתי להן שאני כאן עם חברים ופניתי ללכת.

לאחר זמן מה:
    חזרתי אליהן דיברנו שוב, טיפ כשאתם נכנסים למסיבה אתם צריכים לבדוק 2 דברים: 1. שאתם מחייכים. 2. למצוא את המקום השקט ביותר במסיבה.
    בודדתי אותן אל המקום השקט ביותר שהכנתי לי מראש (victory loves preparations)... המשכנו לדבר הקפדתי על הצגת ערך גבוהה, ובאמת הכי חשוב במיוחד במסיבות לשמור על טונים גובהיים כשאתה מדבר, זה ממש חשוב לא רק מה אתה אומר אלא גם איך אתה אומר, לא סתם קוראים לזה אומנות.
    בשלב הזה הצעתי לHB7 לשחק שוב, היא סרבה, שאלתי את 8.5 אם 7 היא הפחדנית בחבורה ואם היא הרפתקנית יותר היא ענתה בחיוב...
    הצעתי לך לשחק היא הסכימה, אמרתי לה שאנחנו צריכים מקום יותר שקט הוצאתי אותה החוצה, היא אמרה שקר לה, הבאתי לה את המעיל שהיה עלי (no excuses!).
    אמרתי לה שחייבים להתערב על משהו אלו החוקים של המשחק, היא זרמה עם זה בתערבנו על שוקו, אמרתי לה "סבבה שוקו קרלו מהצבא" היא לא התפשרה ""שוקו מושקע עם קצפת!"" עניתי בחיוב.
    התחלנו לשחק, באמת אל תעשו את זה אל תפסידו, עדיף לנצח (מי שירצה ללמוד את המשחק שישלח הודעה פרטית בצרוף 50 ש"ח חחח), הייתי עסוק בעניים הכחולות שלה יותר מאשר בלשחק (קשר עין זה משהו חשוב), הפסדתי... לא בכוונה.
    באמת שקשה להפסיד בזה בתור זה ששואל את השאלות... בקיצור אמרתי לה שלצערי אני איש שעומד במילה שלו ושאני מוכן לקנות לה שוקו, בשלב הזה לקחתי מספר, היא שאלה אם כל זה היה בישביל להתחיל איתה, עניתי שכן (בציניות) היא צחקה ואמרה שזה די מתוחכם.
    חהחהחחהחהחהח אני מתוחכם!!!! יש!!!!!!!!!!!!
    היא הציעה לחזור פנימה ולרקוד, אמרתי לה שאני רקדן גרוע אבל שיהיה, נכנסנו פנימה ורקדנו טיפה (הצמדתי אותה אלי), רקדנו איזה 5 דק' בלחץץץ, אמרתי לה שאני חייב לחזור לחברים כי הם רוצים ללכת...
    הלכנו..

למחרת:
    התקשרתי אליה בדקתי מה קורה, במקרה יום ראשון שנינו היינו בחופש...
    אספתי אותה מהבית, היה דייט מצויין שחקתי מעולה הדגמתי ערך ונתתי לה להדגים ערך אח"כ בעזרת ה-BRPR (אני חושב שרושמים את זה ככה... Bait Reel Pull Release...) דוגמא: "מה את עושה בצבא?" ""אני ...."" "ואוו איזה יופי בלה בלה לבה, אני לא יכול לדבר איתך עכשיו!"
    שיחקנו משחק שאני ממליץ לכם לנסות: אמת או חובה בלי חובה, החוקים:
    1. השאלות חייבות להיות מעניינות.
    2. אין חוקים.

ראיתי את כל ה-IOIs היא שיחקה בשיער היא צחקה מבדיחות שאמריקאיים לא היו צוחקים מהן, פשוט זוועה מה שמשיכה עושה לבן אדם.... היא התחילה את השיחה מספר פעמים והתעניינה בי, השארתי אותה במתח ואפפתי את עצמי במסתורין בכל מני אפשרויות...

בשלב מסויים בעודנו ממשיכים את המשחק, הגיע תורי ושאלתי (תודה מיסטרי!):
    "את רוצה לנשק אותי?"
    כמובן שהתשובת לשאלה צפויות מראש אבל שום דבר לא הכין אותי לתשובה שלה:
    כן
    ...

מכאן זה כבר לא עניינכם, אני רק אגיד שאנחנו ממשיכים לצאת, היא בחורה איכותית מאוד, מציאה אמיתית.

חפרתי הרבה ניסתי לקצר, תגובות, הערות בונות וכו' יתקבלו בברכה
    אני מקווה ששפכתי קצת מידע שיכול ללמד, מקווה שלכם (ולעצמי העתידי) יהיו את הבייצים פשוט לגשת...
    אם לא מנסים, לא מצליחים...
    וכשמצליחים אז ההצלחה גוררת עוד הצלחה.

עם הבחורה הראשונה לא דיברתי.

אז בהצלחה
    אם אני אהיה רווק מתישהו, אני אחזור לדווח.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

איזה דיוווחחחחחח פצצה
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

באמת דיווח מרנין
    אופן הכתיבה והערות הביניים מעשירים את הקריאה =]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

חחחחחח אחלה דיווח אחי, באמת שכיף לקרוא אותו
    שמור עליה
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אחלה דיווח, באמת שכיף לקרוא, לפי דעתי אין דבר יותר כיף מלהכיר מישהי בערב ואז לצאת איתה למחרת, שמור עליה ותהנה

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל תודה

תודה רבה, השתדלתי לכתוב את זה בצורה כמה שיותר נאמנה למה שקרה

אני אשמור עליה טוב טוב, בחורה כזאת לא מוצאים כל יום... מניסיון.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי enigmayo צפיה בהודעה
    תודה רבה, השתדלתי לכתוב את זה בצורה כמה שיותר נאמנה למה שקרה

אני אשמור עליה טוב טוב, בחורה כזאת לא מוצאים כל יום... מניסיון.
    תותח סוף סוף דיווח מלא ומעולה שמראש כבר החלטתי שהוא סבבה לקריאה ולא חפירה אחת גדולה
    אז בעצם את זאתי שהכרת בחדר כושר בזכותה הצלחת להכיר את השנייה שאתה יוצא איתה עכשיו ואת המקורית פשוט שכחת?
    זה ענק אחי

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל בדיוקק

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    תותח סוף סוף דיווח מלא ומעולה שמראש כבר החלטתי שהוא סבבה לקריאה ולא חפירה אחת גדולה
    אז בעצם את זאתי שהכרת בחדר כושר בזכותה הצלחת להכיר את השנייה שאתה יוצא איתה עכשיו ואת המקורית פשוט שכחת?
    זה ענק אחי
    מה שנקרא peons... זה לא המינוח הנכון ביותר, אבל מה שאני מנסה להגיד זה שאחד הדברים החשובים במשחק הוא inner game... או בפשטות - אגו.

בנות עושות את זה כל הזמן, זה לא נדמה לנו, הן הולכות למסיבות לבושות הכי פצצתי בעולם גם אם הן לא שוות מבט, הן יודעות שיש שם יותר גברים מנשים והרבה יותר, וזה מה שעושה להן טוב, העובדה שהולכים להחיל איתן הרבה מאוד בנים והן יסרבו לכולם.

ברגע שמעלים את האגו, המשחק עולה בכמה רמות, כי אתה מסוגל להוציא לפועל את הידע שיש לך בראש (במקרה שלי יותר מידיי ידע ביחס לניסיון) בצורה טובה יותר - זה מתבטא ביכולת וורבלית וואקאלית ואפילה ביציבה, בכללי זה מה שמאפיין בטחון עצמי גבוהה ומשדר ערך גבוהה.

וערך גבוהה רבותי זה שם המשחק.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

כשבודדת את המטרה, עם מי נשארה הבחורה השניה?

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    כשבודדת את המטרה, עם מי נשארה הבחורה השניה?
    האמת היא שבפעם השניה שראיתי אותן היו לידן שני בנים וכשבודדתי אותה הבחורה השניה נשארה עם שני הבנים...
    זרקתי לאויר: אני לוקח שניה את חברה שלך...

זה היה סוג של גניבה משני הבנים האלה שניסו להתחיל איתן מה שהעלה לי עוד יותר את הבטחון העצמי ואת ההרגשה שהיא מעוניינת.

שמע אגו לא שווה ביטחון עצמי... אגו לפי נקודת המבט שלי זה ביטחון עצמי מזוייף-לא מומלץ בכלל! כי הדבר הזה יכול להתפוצץ לך בפרצוף יום אחד, אבל חוץ מזה כל הכבוד על הדיווח למרות שיכלת לנשק אותה כבר באותו יום

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    שמע אגו לא שווה ביטחון עצמי... אגו לפי נקודת המבט שלי זה ביטחון עצמי מזוייף-לא מומלץ בכלל! כי הדבר הזה יכול להתפוצץ לך בפרצוף
    יום אחד, אבל חוץ מזה כל הכבוד על הדיווח למרות שיכלת לנשק אותה כבר באותו יום
    אני מסכים חלקית, תלוי במצב ובבן אדם.
    יש אנשים שיש להם סתם אגו נפוח... אבל כשהבן אדם באמת שווה משהו ומוכיח את זה כשהאגו שלו עולה הבטחון העצמי שלו מבוסס.

עכשיו אני אסביר למה אני בחיים לא אנשק שוב בחורה ישר כשאני מכיר אותה...
    הכוונה כאן היא לקינו מוגזם...
    עכשיו, קינו זה מעולה... למה אני מעדיף שלא להפריז בו?
    קודם כל, הרבה מאוד אמני פיתוי מהמוכרים (בינהם מיסטרי וסטייל) מסבירים איך זה פוגע במשחק רציני כשרוצים להשיג בחורות קשות להשגה (מה שאני מגדיר איכות), והדבר השני, ניסיון...
    הכרתי פצצת מין רוסיה במועדון HB9 לא מגזים... פני מלאך עניים כחולות, בלונדינית, עור חלק גוף של דוגמנית...
    התנשקנו באותה מסיבה יותר מפעם אחת הגעתי לבסיס מספר 2... טיפה מעל בסיס האם היה מדהים.
    בדייט הראשון היא שיחקה אותה קשה להשגה בטירוף, ניגשתי לנשק אותה כאילו זה לא ביג דיל, היא הגיבה בצורה לא נעימה והנשיקה התחרבנה...
    הדייט לא זרם... לא היו IOIs ניסיתי ללכת על משיכה חייתית טיפה קינו הגענו למצב שאני הרגשתי שאני כמעט מכריח אותה להתנשק... לא נהנתי בכלל משום דבר הרגשתי שאני רודף אחריה רק בגלל המראה שלה ושהיא ריקנית וחתכתי.. והאמת היא שיכול מאוד להיות שהיא לא כזאת אבל זה מה שהרגשתי.. כנראה שאני אשם...
    אני לא מתחרט על זה למדתי מהחוויה הזאת ועכשיו אותה בחורה שהאשכול מדבר עליה היא חברה שלי וזה הדבר הכי נורמלי וכיפי בעולם.
    נערך לאחרונה על ידי enigmayo; 22-01-2012 בשעה 19:54.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,072 | הודעות: 8,198,665 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect