יום חמישי, 8.12 השעה 20:00 בערך, בדרך הביתה מהעבודה:
אני לעצמי: "אתה לא יכול להמשיך עם תקופת היובש הזאת, אם אתה לא מוציא מינימום מספר אל תקרא לעצמך ה-גבר!"
יום שישי 9.12 11:0, מכון כושר:
זהיתי HB7, כולי מבוייש מסתכל על שני החברים שלה לאחד נקרא boo ולשני obs (היא הייתה לבדה).
הפנתי מבט, חייכתי אליה היא שמה לב וחייכה חזרה } X3
היא הייתה על ההליכון או משהו, פניתי אליה ושאלתי מה קורה...
פתחנו בשיחה קצרה שהובילה לFB + # קראו לה ... והיא גדולה ממני בשנה לומדת משהו... כבר שכחתי.
למרות שהיא לא הכי שבעולם הרווחתי דבר אחד EGO BOOST מטורף למשך שארית אותו יום שישי.
מאוחר יותר באותו יום, 00:00, מסיבה:
פניתי אל שתי בנות HB7 ו-HB8.5, שאלתי אם אני מכיר אחת מהן, זהיתי את הפנים שלה ממסיבה קודמת (ככה זה כשהולכים למקומות מוכרים, מיסטרי מדבר על זה שזה בונה אצלך עצמך נוחות, הרגשה של "בבית").
שאלתי לשם שלהן, ושוב שיחת חולין קטנה, הקפדתי על time constraint - שאני כאן עם חברים ושזה רק לשניה, סגנון של מה קורה מאיפה הן, הדגש היה לשים לב יותר ל-HB7 ולגרום ל-8.5 לקנא טיפה...
הצעתי ל-7 לשחק את משחק הבארים אהוב עלי "5 שקרים", היא סרבה... אמרתי להן שאני כאן עם חברים ופניתי ללכת.
לאחר זמן מה:
חזרתי אליהן דיברנו שוב, טיפ כשאתם נכנסים למסיבה אתם צריכים לבדוק 2 דברים: 1. שאתם מחייכים. 2. למצוא את המקום השקט ביותר במסיבה.
בודדתי אותן אל המקום השקט ביותר שהכנתי לי מראש (victory loves preparations)... המשכנו לדבר הקפדתי על הצגת ערך גבוהה, ובאמת הכי חשוב במיוחד במסיבות לשמור על טונים גובהיים כשאתה מדבר, זה ממש חשוב לא רק מה אתה אומר אלא גם איך אתה אומר, לא סתם קוראים לזה אומנות.
בשלב הזה הצעתי לHB7 לשחק שוב, היא סרבה, שאלתי את 8.5 אם 7 היא הפחדנית בחבורה ואם היא הרפתקנית יותר היא ענתה בחיוב...
הצעתי לך לשחק היא הסכימה, אמרתי לה שאנחנו צריכים מקום יותר שקט הוצאתי אותה החוצה, היא אמרה שקר לה, הבאתי לה את המעיל שהיה עלי (no excuses!).
אמרתי לה שחייבים להתערב על משהו אלו החוקים של המשחק, היא זרמה עם זה בתערבנו על שוקו, אמרתי לה "סבבה שוקו קרלו מהצבא" היא לא התפשרה ""שוקו מושקע עם קצפת!"" עניתי בחיוב.
התחלנו לשחק, באמת אל תעשו את זה אל תפסידו, עדיף לנצח (מי שירצה ללמוד את המשחק שישלח הודעה פרטית בצרוף 50 ש"ח חחח), הייתי עסוק בעניים הכחולות שלה יותר מאשר בלשחק (קשר עין זה משהו חשוב), הפסדתי... לא בכוונה.
באמת שקשה להפסיד בזה בתור זה ששואל את השאלות... בקיצור אמרתי לה שלצערי אני איש שעומד במילה שלו ושאני מוכן לקנות לה שוקו, בשלב הזה לקחתי מספר, היא שאלה אם כל זה היה בישביל להתחיל איתה, עניתי שכן (בציניות) היא צחקה ואמרה שזה די מתוחכם.
חהחהחחהחהחהח אני מתוחכם!!!! יש!!!!!!!!!!!!
היא הציעה לחזור פנימה ולרקוד, אמרתי לה שאני רקדן גרוע אבל שיהיה, נכנסנו פנימה ורקדנו טיפה (הצמדתי אותה אלי), רקדנו איזה 5 דק' בלחץץץ, אמרתי לה שאני חייב לחזור לחברים כי הם רוצים ללכת...
הלכנו..
למחרת:
התקשרתי אליה בדקתי מה קורה, במקרה יום ראשון שנינו היינו בחופש...
אספתי אותה מהבית, היה דייט מצויין שחקתי מעולה הדגמתי ערך ונתתי לה להדגים ערך אח"כ בעזרת ה-BRPR (אני חושב שרושמים את זה ככה... Bait Reel Pull Release...) דוגמא: "מה את עושה בצבא?" ""אני ...."" "ואוו איזה יופי בלה בלה לבה, אני לא יכול לדבר איתך עכשיו!"
שיחקנו משחק שאני ממליץ לכם לנסות: אמת או חובה בלי חובה, החוקים:
1. השאלות חייבות להיות מעניינות.
2. אין חוקים.
ראיתי את כל ה-IOIs היא שיחקה בשיער היא צחקה מבדיחות שאמריקאיים לא היו צוחקים מהן, פשוט זוועה מה שמשיכה עושה לבן אדם.... היא התחילה את השיחה מספר פעמים והתעניינה בי, השארתי אותה במתח ואפפתי את עצמי במסתורין בכל מני אפשרויות...
בשלב מסויים בעודנו ממשיכים את המשחק, הגיע תורי ושאלתי (תודה מיסטרי!):
"את רוצה לנשק אותי?"
כמובן שהתשובת לשאלה צפויות מראש אבל שום דבר לא הכין אותי לתשובה שלה:
כן
...
מכאן זה כבר לא עניינכם, אני רק אגיד שאנחנו ממשיכים לצאת, היא בחורה איכותית מאוד, מציאה אמיתית.
חפרתי הרבה ניסתי לקצר, תגובות, הערות בונות וכו' יתקבלו בברכה
אני מקווה ששפכתי קצת מידע שיכול ללמד, מקווה שלכם (ולעצמי העתידי) יהיו את הבייצים פשוט לגשת...
אם לא מנסים, לא מצליחים...
וכשמצליחים אז ההצלחה גוררת עוד הצלחה.
עם הבחורה הראשונה לא דיברתי.
אז בהצלחה
אם אני אהיה רווק מתישהו, אני אחזור לדווח.

ציטוט ההודעה