אני לא יוגע לאן להיתגייס אבל אני מיתלבת בין כפיר גולני גיבעני מי הכי מסוכן מה התפקיד של כול אחד? ועם יש מילמה בלבנון גם כפיר ניכנסים?????????????? דחוףףףףף תודה לעוזריםם)))))))))))))
![]()
אני לא יוגע לאן להיתגייס אבל אני מיתלבת בין כפיר גולני גיבעני מי הכי מסוכן מה התפקיד של כול אחד? ועם יש מילמה בלבנון גם כפיר ניכנסים?????????????? דחוףףףףף תודה לעוזריםם)))))))))))))
![]()
|
|
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חחחחאני כותב עם שגיאות כתיב כי יש בעיה למקלדת שלי ולפעמים זה רושם ברים אחריתאבל תודה שעזרתם אבל שמעתי שבטירונות יש שלב שמעמידים את הכוח סבל שלך למיבחן וחוטפים אותך מענים אותך ואומרים להם להגיד את המיספר האישי ואם הם אמרו אז הם ניחשלו באמת יש אתזה?
חחחחאני כותב עם שגיאות כתיב כי יש בעיה למקלדת שלי ולפעמים זה רושם ברים אחריתאבל תודה שעזרתם אבל שמעתי שבטירונות יש שלב שמעמידים את הכוח סבל שלך למיבחן וחוטפים אותך מענים אותך ואומרים להם להגיד את המיספר האישי ואם הם אמרו אז הם ניחשלו באמת יש אתזה?
לא רק שחוטפים אותך גם יורים בך בשביל שתדע מה ההרגשה
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
באמת?? גם בכפיר?
החיים זה כמו בונבונירה איאפשר לדעת מה יצא ביפנים
בן כמה אתה ?
אני בן 17 גם בכפיר יש את זה בטירונות אחי? והם ניכנסים ללבנון בזמן מילחמה??
הרבה זמן לא צחקתי ככה. נועם, אני מעניק לך את תואר המשתמש המצחיק של 2011.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
חח למה אחי?בקטע טוב או רע?![]()
לא דווקא בכפיר דילגו על זה, אבל חושבים להכניס את זה ב2012.. חוטפים אותך, יורים בך ואם אתה נשבר אז מעבירים אותך לשיריון וכבר סיכמנו ששיריון זה איכס, אז תהיה גבר ותספוג את הכדור.
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
יש לכם את הזמן תהנו מהחיים מה הלחץ![]()
חחח לא זה לא שאני חושש זה כלום אבל לפי מה שהבנתי הם לא יורים כדורים אמיתיים אלה רק כדוריי מלח וגומי.....
חחחחחחח נועם לא משנה מה אל תלך לגולני...אני עד היום לא נרדם בלילה מהחודש עינויים שעברתי שם, שלא לדבר על הסימנים שנשארו לי על הפנים מהכדורי גומי...עזוב אותך נשמה מה אתה צריך את זה