ביום שישי הדלקתי את המחשב שלי ואז המחשב עשה לעצמו chkdsk, ולא התרגשתי, כי המחשב עושה את זה כל כמה חודשים, קיצר עשה את השלושה שלבים בשלב השני מחק כל מיני רגיסטרים, שלב שלישי עשה עוד משהו, בסוף הוא רשם success ואז הוא עשה ריסטארט.
לאחר מכן הווינדוס לא עלה. נדלק לי מסך כחול כזה ורשום שם STOP:c0000135 ובהמשך היה רשום שיש בעיה עם הקובץ rpcrt4.dll
מה לא ניסיתי לעשות, עשיתי ריסטארט לחצתי F8 בחרתי באפשרות last known good configuration לא עזר, ניסיתי להיכנס דרך safe mode לא עזר, נכנסתי ל-BIOS עשיתי load safe fail גם לא עזר, הכנסתי את הדיסק התקנה של הווינדוס עשיתי R כאילו repair הכנסתי בשורת פקודה fixboot גם לא עזר, לבסוף נכנעתי הלכתי לטכנאי, גם הוא ניסה וניסה ולא הצליח, בשורת פקודה הוא עשה expand ועוד כמה דברים וגם לא הצליח, אז הוא אמר שהוא ימשיך לנסות עוד כמה אופציות ואם הוא לא יצליח אז צריך לפרמט את כל המחשב להתקין הכל מחדש. אתם האופציה האחרונה שלי מקווה שתוכלו לעזור לי, הייתה לי תקלה חמורה לפני שנה וחצי ולפני איזה 8 חודש וכולם אמרו שצריך לפרמט ואתם איכשהו הצלחתם לעזור לי ולתת לי פתרון בגלל זה אני סומך עליכם שגם הפעם תוכלו לעזור לי![]()

*^~דניאל~^*
ציטוט ההודעה