טוב הבנתם כבר שאני מצונן..אני לא צריך לתאר... איך אני מטפל בזה הכי מהר? יש לי מחר משהו חשוב ואני רוצה להיות בריא!
ממש הטיפול הכי מהיר רק תגידו לי מה לעשות!
תודה!
טוב הבנתם כבר שאני מצונן..אני לא צריך לתאר... איך אני מטפל בזה הכי מהר? יש לי מחר משהו חשוב ואני רוצה להיות בריא!
ממש הטיפול הכי מהיר רק תגידו לי מה לעשות!
תודה!
|
|
הזמן עושה את שלו, אי אפשר לעשות משהו נגד זה, אבל אני יכול לתת לך כמה דוגמאות איך להעביר את זה יותר מהר מהרגיל, אך אני לא מבטיח כלל שזה יעלם עד מחר.
1. זרם מים חם במקלחת על האף, פותח לך את הסתימות, אתה מרגיש כמו חדש.
2. לך לבית מרקחת תבקש ספריי נגד צינון, זה פותח לך את האף לכמה שעות, לפחות בשביל מחר שיהיה לך פתוח.
3. אף פעם אבל אף פעם לא למשוך את הנזלת, זה יצטבר לך בראש, יעשה לך כאבים, מיגרנות ורק יחמיר את ההצטננות! תקנח את האף כל הזמן.
ככה אני מטפל בהצטננות, אין מה לעשות זה לוקח כמה ימים לפעמים גם שבוע [תלוי בחומרת המצב] אך בסוף זה נעלם.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 27-12-2011 בשעה 23:42.
לשעבר 'Like
האמת שהייתי גם מציע ללכת סאונה רטובה או יותר קצר להרתיח מים בסיר עד שתראה הרבה אדים שים ת'ראש מעל הסיר תניח מגבת על הראש שלא יברחו האדים ותינשום את האדים
עשיתי את את זה וזה חבל על הזמן
עוד הצעה שעושים זמרים (למדתי את זה מפיתוח קול ) שים את שני האצבעות בלחיים אצבע ימין בלחי הימיני ושמאל לשמאל תוציא את האויר מהבטן בצורה שהשפתיים ירעדו כזה. כמו שהתינוקים עושים אני יודע שזה מצחיק קצת קשה להסביר את זה אבל תעשה את זה 5 או 7 דקות זה מחמם את האף והסי נוסית ואת כל הגרון ואת מתרי הקול אם אתה חזן או משהו כזה ויש לך קול של הבוקר המגעיל הזה. תעשה את זה ויהיה לך קול מגניב מניסיון
אם לא הבנת תגיד לי אני יציר לך את זה
ימצחיק זה מחמם את האף (וזה גם טוב לקול) ואם זה יחמם לך את האף אתה לא תהיה מצונן