לי בנתיים יש את ה ACR, PP90M1 וMK14
נכתב במקור על ידי Mr. Ron לי בנתיים יש את ה ACR, PP90M1 וMK14 לפני הפרסטיג' היה לי ב M4A1 , ACR , BARRET , STRIKER עכשיו ברמה 31 פרסטיג' 2 יש לי רק ב SCAR-L
Welcome back Carvajal ♥
בגלל שאני לא נוגע בMW3 אז אני אגיד לך שיש לי בבלאק אופס את כל הנשקים המוזהבים
נכתב במקור על ידי ShiNx בגלל שאני לא נוגע בMW3 אז אני אגיד לך שיש לי בבלאק אופס את כל הנשקים המוזהבים אבל זה לא בעיה בבלאק אופס... ולנושא אף פעם לא הגעתי לגולד....תמיד הגעתי ל30 עם כל נשק אבל או שהחלפתי נשק או שעשיתי פרסטיג' כבר
נכתב במקור על ידי INVADER אבל זה לא בעיה בבלאק אופס... ולנושא אף פעם לא הגעתי לגולד....תמיד הגעתי ל30 עם כל נשק אבל או שהחלפתי נשק או שעשיתי פרסטיג' כבר זה לא בעיה אם אתה משחק בWAGER MATCHES, מה שאני לא עושה.. ככה שאתה צריך איזה 150 משחקים טובים בערך ברמה שלי בשביל כל 50אלף COD POINTS..
איזה הגזמההה 150 בקושי 50
נכתב במקור על ידי ShiNx בגלל שאני לא נוגע בMW3 אז אני אגיד לך שיש לי בבלאק אופס את כל הנשקים המוזהבים השגת את כל הנשקים המוזהבים בלי WAGER MATCH? :| חחחח כמה שעות משחק יש לך בבלק אופס?
נכתב במקור על ידי INVADER איזה הגזמההה 150 בקושי 50 כשאתה PRESTIGE 15 רמה 50 כל משחק אתה עושה אולי 50-100COD POINTS נכתב במקור על ידי Mr. Ron השגת את כל הנשקים המוזהבים בלי WAGER MATCH? :| חחחח כמה שעות משחק יש לך בבלק אופס? 1100
נכתב במקור על ידי ShiNx כשאתה PRESTIGE 15 רמה 50 כל משחק אתה עושה אולי 50-100COD POINTS 1100 חח אתה משיג כל משחק TDM 5~10 KILLS? ניראה לי התכוונת 500~1000 COD POINTS
נכתב במקור על ידי Mr. Ron חח אתה משיג כל משחק TDM 5~10 KILLS? ניראה לי התכוונת 500~1000 COD POINTS יותר בכיוון שלך 100+ הריגות כל משחק של DEMOLITON, תבין, כשהרמה שלך יותר גבוהה וכשיש לך הרבה כסף אז אתה משיג הרבה פחות במשחקים..
נכתב במקור על ידי ShiNx יותר בכיוון שלך 100+ הריגות כל משחק של DEMOLITON, תבין, כשהרמה שלך יותר גבוהה וכשיש לך הרבה כסף אז אתה משיג הרבה פחות במשחקים.. אה באמת? חשבתי שכל פרסטיג אני מקבל אותה כמות כסף
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ron; 27-12-2011 בשעה 20:24.
נכתב במקור על ידי ShiNx יותר בכיוון שלך 100+ הריגות כל משחק של DEMOLITON, תבין, כשהרמה שלך יותר גבוהה וכשיש לך הרבה כסף אז אתה משיג הרבה פחות במשחקים.. מזה החרטוט הזה? שאני רמה יותר גבוהה אני מקבל פחות כסף?טוב אחי
נכתב במקור על ידי INVADER מזה החרטוט הזה? שאני רמה יותר גבוהה אני מקבל פחות כסף?טוב אחי לא אז סתם במשחק שעשיתי בו 250 הריגות קיבלתי אולי איזה 500COD POINTS?
נכתב במקור על ידי ShiNx לא אז סתם במשחק שעשיתי בו 250 הריגות קיבלתי אולי איזה 500COD POINTS? אולי סתם משחק שעשיתי בו 50 הריגות קיבלתי 1000?
נכתב במקור על ידי INVADER אולי סתם משחק שעשיתי בו 50 הריגות קיבלתי 1000? איזה רמה היית? באיזה מוד שיחקת?
חוקי הפורום