קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. 21 שנה לא הייתי פה
    על ידי SJ בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 21:09
  2. הרבה זמן לא הייתי פה...חתימה חדשה לאתגר..
    על ידי PsychO BabY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 17:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

הייתי שם

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

ברירת מחדל הייתי שם

הייתי שם.
    אבדו אחד אחד, אנשים אנשים, זורמים כעדר, אחד אחרי השני, בלי לחשוב פעמיים, מודעים לסבל שעברו ורוצים להבטיח עתיד יותר טוב לילדים. זה יעבור. כל רעה עוברת. באנו לעבוד, הוא יגן עלינו. [1]

לפחות המים חמים, יש תקווה, הבן שלי פה, הוא שמח שלפחות נשאר עם אבא, בוא נלך ביחד בן, ביחד ימינה אל דלת הברזל.
    נגעתי בעובש הירוק, העברתי את היד על הקיר המתפורר. הדמיון קרס, זה אמיתי. כאן נעלמו חלומות צפיות ואהבות. הכל נערם על עגלה אחת ונגרר בעצלתיים ע"י אחיהם היקר אל המקום שבו ניסו בעקשנות ולא הצליחו להעלימם. [2] [3] [4]
    לעמוד בשורה עם החברים מהכפר. הנוף נשאר אותו דבר. אותו יער, אותם עצים, מאז שהיינו קטנים. הדבר היחיד שהשתנה הוא הבור המכוער שחפרנו עכשיו, הבור שבו נחתם גורלנו, שבו ננוח לעד. יורדים על הברכיים, זה מתחיל. אחד אחד נופלים לתוך הבור הזכרונות, החוויות העליות והמורדות. אז מגיע תורי. אני נשבע שאנקום ועוצם את העניים. [5]

החזקתי ביחד את גדר התיל, בזמנו, מותרות של ברי מזל. האישה היחידה שכבר מכירה את המקום מספרת איך רצה מביתן לביתן והסתתרה. אני מתרגש אבל לא מצליח לעכל, עדיין. לא נכנס לראש זה רחוק ולא קשור אלי. אני לא רוצה שום דבר עם זה. [6]
    קימצתי באגרוף כדור שלג, הקור צימרר ואיבדתי את התחושה ביד. ניסיתי להתקרב למה שעבר להם בראש, לא הצלחתי. אני יכול רק לדמיין. כל מחשבה מחזירה אותי לאותם מקומות, אותם מקומות עם אדמה לחה, שקט ועצים שהיו עדים למה שקרה, הרבה עצים, ראו והסתירו, ראו ולא דיברו. והינה אחרי הטקס הצנוע והשירה הרמה, התפזרו העננים האפורים הכבדים, כיאילו המילים פילחו את השמיים בדרכם אל הלא נודע ונחשפה השמש השוקעת הכתומה, ואני אומר בלב, הינה אנחנו פה. לא הקרבתם הכל לשווא, אנחנו פה ובאנו לבקר אותכם ואת הנופים האחרונים שראיתם, לעולם לא נשכח אותם חברים יקרים. אני מצדיע לכם, לתמונות הריקות שלכם שמנסות להציג חלק ממה שהיה ממכם, לצערי זה כל מה שאוכל לעשות. [7] [8]
    הגעתם אל סוף דרכיכם, המסילות אינן עוד ממשיכות והרכבת נעצרה אבל הינה אנחנו עומדים גאים, סמוך לצעדיכם האחרונים ונעשה הכל הדרוש לשם שמסילה כזאת לא תונח על העפר פעם נוספת. [9]

עכשיו כמעט שנה אחרי, הכל חוזר אלי במנות קצובות ומדודות של קור, פחד, מוות.
    הייתי שם, על האדמה הארורה.

ספוילר:

החלטתי לכתוב את זה כי אני רוצה לשתף ולהעביר הלאה. אני מקווה שהעברתי לפחות חלק ממה שעבר עלי שם.
    1,6,7,8,9 - אושוויץ I\II
    2,3,4 - מיידנק
    5 - יער לופוחובה
    נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 27-12-2011 בשעה 17:17.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

כתיבה יפה גבר.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Nicol ♥
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אתה כותב ומתבטא בצורה ממש יפה ובוגרת (:
    ♥ סקייפ: itz_nooki

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,462 | הודעות: 8,174,049 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect