למישהוא יש כמה דרכים שאני יכול לפרסם את ההורדות שלי ? או אתרים של חול שאני יכול לפרסם בהם ?
למישהוא יש כמה דרכים שאני יכול לפרסם את ההורדות שלי ? או אתרים של חול שאני יכול לפרסם בהם ?
|
|
אתה יכול להיות מעלה ב
צור איתי קשר אם תרצה בפרטי .
נערך לאחרונה על ידי Shir; 29-12-2011 בשעה 10:50.
יש כמה שיטות לפרסם תהורדות שלך
1. פרסום ההורדות והסתמכות על גוגל
2. פרסום במלא פורומי WAREZ
3. פרסום בפורום WAREZ גדול (נדיר למצוא חוץ מ-warez-bb שאני מכיר שלאשכול שלך יכול להיות שמה עשרות אלפי צפיות בלי שהאשכול היה נעוץ) - אבל חשוב מאוד להשקיע בפוסט מאוד (סיקור בסגנון חדש , כמה שיותר תמונות וקרדיט עם הכינוי שלך בפורום על התמונה , מדריך , סריקה וכו'.. ככה אנשים יותר יורידו ויותר יגיבו ויקפיצו את האשכול שלך.
4. והשיטה האחרונה זה להיות UPLOADER באתר כלשהוא גדול בחול , ברגע שקיבלת UPLOADER באתר גדול מאוד בחול אתה יכול לפרסם כל יום 4-5 פוסטים ולהרוויח דיי טוב , באתרים שיש להם RANK גבוהה ואין הרבה UPLOADERים שמציפים את האתר בספאם יכול להיות לך אלפי הורדות ביום..
כמובן גם תלוי בתוכן שאתה מפרסם , תמיד עדיף לפרסם את התוכן החדש ביותר , והכי מהר !
ברגע שפירסמת את התוכן שלך הכי מהר לדוגמא יצא סרט חדש אתה צריך להיות זריז ומהיר כדי לעלות אותו לרשת לקבל יותר הורדות , ברגע שהעלת אותו ראשון היה לך מאות אלפי הורדות גם מהאתר עצמו כי אנשים לא הורידו ממקום אחר וגם מגוגל שברגע שאנשים יחפשו את הסרט בגוגל האתר עם הפוסט שלך יופיע ראשון.
בהצלחה!