קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כאבים] בחזה
    על ידי Orel Abergel בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 14:10
  2. כאבים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 19:50
  3. כאבים בחזה.. כנסו בבקשה צריך עזרה
    על ידי Asaf93 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 00:08
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 16:29
  5. יש לי כאבים בירך מה אפשר לעשות?
    על ידי Fabio בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

כאבים באוזניים.

Post כאבים באוזניים.

אמ היי.. אני בת 15, ולפני כחודש, היו לי כאבים באוזניים.. פניתי לרופאת המשפחה שלי, היא בדקה את האוזנים ואמרה שהכל תקין אצלי. היא אמרה שסביר להניח שזה בא מבפנים, ושזה עקב הקור, דלקת, או הצטננות. אני לא כל כך זוכרת. היא נתנה לי 2 סוגי כדורים, את הסוג הראשון הייתי צריכה לשתות 5 ימים, ואת השני 15 ימים. אחרי 15 ימים-פחות או יותר, הרגשתי שזה לא ממש עוזר לי. הכאבים נחלשו אבל לא עברו עד הסוף.כשסיימתי את הכדורים המצב היה זהה, הכאבים לא חזקים או בלתי נסבלים, פשוט מציקים וממש מדאיגים אותי. הכאב בא בפתאומיות, ונמשך לכמה שניות. הכאב מן חד כזה. לא בטוחה איך להסביר.בכל מקרה, הרופאה שהלכתי אליה היא רופאת משפחה, והיא אמרה שאם הכאבים ממשיכים לפנות לאף אוזן גרון, ואני לא כל כך יודעת אם לפנות אל הרופא, כי אני מפחדת שזה סתם ושאני סתם אדאיג את ההורים שוב, ושאולי הכאבים האלה לא מסמלים כלום.אבל מצד שני, אני מודאגת שזה כן, כי זה נמשך המון זמן, חודש וקצת. אני ממש מפחדת שזה משהו רציני. אולי יש לכם עצות? דיי נמאס לי לדאוג בקשר לזה כל הזמן, זה מעיק. והכאב לא נעים. אז אולי יש לכם מושג מה זה יכל להיות, אם אתם מבינים בזה. אשמח שתעזרו. אני ממש לא רוצה ללכת ככה סתם לרופא. אני יודעת שאני בטח נשמעת ממש מפגרת, אבל אני פשו מרגישה ככה.בבקשה תעזרו לי.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

את לא מצפה שנדע במה את חולה נכון ?
    אני לא רופא ואני לא בדקתי אותך אז אינלי שמץ של מושג מה יש לך, אבל מה שאני כן יודע זה שכדאי לפנות לרופא אף אוזן גרון על מנת למנוע את הכאב הזה.
    את אומרת שזה נמשך כבר חודש ? אני חושב שזה מספיק זמן בשביל להבין שזה לא "כלום" אלא יכול להיות משהו רציני שמצריך טיפול.

תביני משהו, הגוף יודע לטפל בעצמו יפה מאוד, אבל לפעמים דרוש שגורם חיצוני שזה בעצם כדורים או תרופה כלשהיא תעזור.
    אם היית עם הכאבים האלה יומיים שלוש, הייתי אומר לך חכי עוד כמה ימים ותיראי אם יש שינוי.
    אבל את חודש עם כאבים ? זה ניראלך הגיוני ?
    תבקשי מרופאת המשפחה שלך הפנייה לרופא אף אוזן גרון.

לשעבר 'Like

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,877 | הודעות: 8,201,470 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect