אמ היי.. אני בת 15, ולפני כחודש, היו לי כאבים באוזניים.. פניתי לרופאת המשפחה שלי, היא בדקה את האוזנים ואמרה שהכל תקין אצלי. היא אמרה שסביר להניח שזה בא מבפנים, ושזה עקב הקור, דלקת, או הצטננות. אני לא כל כך זוכרת. היא נתנה לי 2 סוגי כדורים, את הסוג הראשון הייתי צריכה לשתות 5 ימים, ואת השני 15 ימים. אחרי 15 ימים-פחות או יותר, הרגשתי שזה לא ממש עוזר לי. הכאבים נחלשו אבל לא עברו עד הסוף.כשסיימתי את הכדורים המצב היה זהה, הכאבים לא חזקים או בלתי נסבלים, פשוט מציקים וממש מדאיגים אותי. הכאב בא בפתאומיות, ונמשך לכמה שניות. הכאב מן חד כזה. לא בטוחה איך להסביר.בכל מקרה, הרופאה שהלכתי אליה היא רופאת משפחה, והיא אמרה שאם הכאבים ממשיכים לפנות לאף אוזן גרון, ואני לא כל כך יודעת אם לפנות אל הרופא, כי אני מפחדת שזה סתם ושאני סתם אדאיג את ההורים שוב, ושאולי הכאבים האלה לא מסמלים כלום.אבל מצד שני, אני מודאגת שזה כן, כי זה נמשך המון זמן, חודש וקצת. אני ממש מפחדת שזה משהו רציני. אולי יש לכם עצות? דיי נמאס לי לדאוג בקשר לזה כל הזמן, זה מעיק. והכאב לא נעים. אז אולי יש לכם מושג מה זה יכל להיות, אם אתם מבינים בזה. אשמח שתעזרו. אני ממש לא רוצה ללכת ככה סתם לרופא. אני יודעת שאני בטח נשמעת ממש מפגרת, אבל אני פשו מרגישה ככה.בבקשה תעזרו לי.

ציטוט ההודעה