קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך רוקדים עם בחורה במועדון?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 18:45
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-03-2006, 14:47
  3. [מכרז] חשבון לאוניק - Onik התחלה : 50 נק'
    על ידי YAMAHA בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-01-2006, 15:48
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 20:03
  5. רוביניו - התחלה חלשה או שיטה לא נכונה
    על ידי Hoobastank בפורום כדורגל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 01-12-2005, 18:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

התחלה במועדון..

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ברירת מחדל התחלה במועדון..

אז בשישי הייתי במועדון... ונחלתי יום חלששש ביותר.. לא ניגשתי הרבה כי הייתי עייף.
    אבל שניגשתי נתקלתי בבעיה... אז באתי לבחורות שמתי עליהן יד התחלנו לרקוד.. נו ו...? חחחח לא ידעתי מה לעשות אחר כך אז פשוט רקדנו עד שהיא ניפנפה אותי. כי ברור שצריכים לדבר קצת במהלך הריקוד וזה.. ולא, פשוט לא היה לי שמץ מה להגיד או מה לעשות...
    מבינים?

ובכלל במועדון זה טוב שאני פשוט בא למישי מתחיל לרקוד איתה ואז תוך כדי מדבר או שצריך קודם להתחיל איתה בדיבור?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

הייתי עונה לך תשובה מפורטת אבל בדיוק לפני שבוע פתחו דיון על אותו דבר, http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=814128

אם עדיין יש לך שאלות תשאל ואני יענה לך..

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

רקדתם אחי זה אחלה כבר פתחת+התחלת קינו אתה שואל מאיפה היא ושאלות כאלה ואז אומר לה שרעש ושתדברו בצד אחי....

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    הייתי עונה לך תשובה מפורטת אבל בדיוק לפני שבוע פתחו דיון על אותו דבר, http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=814128

אם עדיין יש לך שאלות תשאל ואני יענה לך..
    בשאכול הזה מדברים על פיקוק וזה.. ופה זה לא העניין הזה..
    זה אם כבר פתחתי עם מישהי התחלנו לרקוד מה הלאה...? מה אני אומר לה הרי צריך לדבר.. אי אפרש רק לרקוד? צריך לזרוק לה הערה או משהו לא?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    בשאכול הזה מדברים על פיקוק וזה.. ופה זה לא העניין הזה..
    זה אם כבר פתחתי עם מישהי התחלנו לרקוד מה הלאה...? מה אני אומר לה הרי צריך לדבר.. אי אפרש רק לרקוד? צריך לזרוק לה הערה או משהו לא?
    אוקי, בוא ניקח סיטואציה, ראית מישהי במועדון, יצרתם קר עין ניגשת אליה, תפסת לה את היד והתחלתם לרקוד, תסכים איתי שבשביל לעשות את זה לא צריך להיות אומן פיתוי נכון? גם אנשים שבחיים שלהם לא שמעו על התחום עושים דברים כאלו, בוא נמשיך, אז עכשיו אתם רוקדים ביחד, דבר שממש לא מבטיח לך לא נשיקה ולא מספר ואחרי כמה דקות הבחורה הולכת, למה היא הולכת? כמו שאמרת אתה משעמם, כמה אפשר לרקוד עם מישהו, לא יצרת שום עניין או משיכה.

עכשיו יש אין סוף אלמנטים ליצירת משיכה, ניגשת אל הבחורה? יופי עכשיו תתחיל להשתמש בעובדה שאתה יודע פיק אפ ותבדיל את עצמך משאר הבחורים!

אם אחרי שקראת את השורות האלו עדיין לא הבנת מה לעשות כנראה אתה צריך לשנות את השאלה שלך ללא מה לעשות אלא איך לעשות , איך ליצור משיכה, איך להיות מעניין וכו'.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    אוקי, בוא ניקח סיטואציה, ראית מישהי במועדון, יצרתם קר עין ניגשת אליה, תפסת לה את היד והתחלתם לרקוד, תסכים איתי שבשביל לעשות את זה לא צריך להיות אומן פיתוי נכון? גם אנשים שבחיים שלהם לא שמעו על התחום עושים דברים כאלו, בוא נמשיך, אז עכשיו אתם רוקדים ביחד, דבר שממש לא מבטיח לך לא נשיקה ולא מספר ואחרי כמה דקות הבחורה הולכת, למה היא הולכת? כמו שאמרת אתה משעמם, כמה אפשר לרקוד עם מישהו, לא יצרת שום עניין או משיכה.

עכשיו יש אין סוף אלמנטים ליצירת משיכה, ניגשת אל הבחורה? יופי עכשיו תתחיל להשתמש בעובדה שאתה יודע פיק אפ ותבדיל את עצמך משאר הבחורים!

אם אחרי שקראת את השורות האלו עדיין לא הבנת מה לעשות כנראה אתה צריך לשנות את השאלה שלך ללא מה לעשות אלא איך לעשות , איך ליצור משיכה, איך להיות מעניין וכו'.
    אוקיי צודק במה שאמרת הבנתי אותך.
    אז איך מתמודדים עם המגבלות של המועדון ליצירת משיכה? איך להיות מעניין?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תראה, בין לבין החלקים שאתה מתקרב אלייה ושולח ידיים כדי ליצור מגע והכל, אתה אמור גם לשדר מיניות, להסתכל לה על הגוף שלה וממש להראות את זה, להתסכל לה לתוך העיניים עם חיוך שובבי ולתת לה תחושה שבא לך עלייה ואתה מספיק בעל בטחון עצמי שלא מפריע לך לשדר את זה גם אם היא לא תרצה אותך.

אתה לא אמור לחפור לה באוזן ולדבר איתה בתוך מועדון, אבל כן אפשרי לרקוד איתה ומידי פעם להתקרב אלייה ממש ולזרוק איזו מילה כדי שלא תצאו שני טמבלים..אתה יכול לזרוק לה משהו כמו "איפה למדת לרקוד ככה..? " *לא משנה מה היא תגיד* "אז כדי שתחזרי ללמוד לרקוד..לא סיימת ללמוד " אתה יודע...תיהיה שחקן..תשדר הכל ביחד. תיהיה כרזימטי ומלא בטחון עצמי, ומצד שני תיהיה קצת רגיש ותעשה לה קוצי מוצי..תשמע, זה נורא קשה להסביר במילים, פשוט כל העניין הוא שתשחק בה בזמן שאתה רוקד איתה. המטרה היא לא לרקוד מולה כמו טיפש ולהפגין בפנייה את הכישורים שלך בריקוד..אלה אם כן אתה יודע לרקוד סלסה וזה מאד חושני ומושך, בהנחה שאתה לא יודע לרקוד את זה, אז פשוט תרקוד מאד צמוד אלייה ותיזום מגע כל הזמן...

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    אוקיי צודק במה שאמרת הבנתי אותך.
    אז איך מתמודדים עם המגבלות של המועדון ליצירת משיכה? איך להיות מעניין?
    איזה מגבלות יש למועדון? המגבלה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שקשה לדבר אחד עם השני, אבל בכל המועדונים שאני הייתי בהם הצלחתי ליצור שיחה עם בחורה דרך לחישות באוזניים, בכל מקרה, אם אתה מבין איך משיכה עובדת אז אתה אמור לדעת להשתמש בזה במועדון, תחשוב שבמקום כזה שניגשו אל הבחורה הזאת המון בחורים לפניך אתה צריך להיות שונה כדי שהיא תרצה להישאר איתך.

זה לא ממש משהו שאני יכול לפרט עליו כאן אבל אם אתה רוצה תשלח לי פרטית ואני ישלח לך הרצאה של Tyler durden שמתרכזת בעיקר בנושא הזה של איך להבדיל את עצמך וכו', אתה תקבל שם הרבה רעיונות של איך להיות שונה וכו'.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

תחפש ביוטיוב -
    GAMBLER Stealth Attraction
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אחרי שאתה רוקד איתה
    • בהתחלה להשתמש במגע קל, כלומר ידיים, גב תחתון, מותניים וכו'
    • אפשר לסובב אותה ואז תוך כדי לקרב אותה אליכם למצב יותר קרוב
    • אפשר להחזיק לה את הידיים בצורת X ולסובב, בעיקרון הסיבובים האלה הם סתם בשביל לקרב אותה אליכם, אל תשכחו שהבחורה היא לא סביבון ולכן לא להגזים עם זה.
    • כדי לקחת את העניינים לידיים שלכם תרתי משמע קרי לתפוס לה את הידיים ולשים עליכם היכן שאתם רוצים, למשל על הכתפיים כאשר אתם מניחים אחר כך את הידיים שלכם על המותניים שלה ובכך יוצרים תנוחה אינטימית כמו ריקוד SLOW שמאפשר לכם להגיע לנשיקה
    • מידי פעם להעיף אותה מימכם, אחרי איזה נאג או משהו אחר ואז לקרב... על מנת ליצור סוג של קרוב-רחוק, Push&pull.

בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי Boringman; 04-01-2012 בשעה 09:07.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Boringman צפיה בהודעה
    אחרי שאתה רוקד איתה
    • בהתחלה להשתמש במגע קל, כלומר ידיים, גב תחתון, מותניים וכו'
    • אפשר לסובב אותה ואז תוך כדי לקרב אותה אליכם למצב יותר קרוב
    • אפשר להחזיק לה את הידיים בצורת X ולסובב, בעיקרון הסיבובים האלה הם סתם בשביל לקרב אותה אליכם, אל תשכחו שהבחורה היא לא סביבון ולכן לא להגזים עם זה.
    • כדי לקחת את העניינים לידיים שלכם תרתי משמע קרי לתפוס לה את הידיים ולשים עליכם היכן שאתם רוצים, למשל על הכתפיים כאשר אתם מניחים אחר כך את הידיים שלכם על המותניים שלה ובכך יוצרים תנוחה אינטימית כמו ריקוד SLOW שמאפשר לכם להגיע לנשיקה
    • מידי פעם להעיף אותה מימכם, אחרי איזה נאג או משהו אחר ואז לקרב... על מנת ליצור סוג של קרוב-רחוק, Push&pull.

בהצלחה!
    תודה רבה!!! זה מה שחיפשתי
    ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    תחפש ביוטיוב -
    GAMBLER Stealth Attraction
    תודה רבההה עוזר אחוחתולה!
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Boringman, ברוך הבא לפורום אתה תהנה פה הרבה יותר מהפורום הקודם.

בקשר לתגובה שלך, אני מאד מסכים עם החלק של ה-Push n pull, אני עושה את זה המון. רוקד צמוד מאד לבחורה, ממש כמה סנטימטרים מהשפתיים שלה..ואז שיש איזה שהו חלק בשיר אני עושה צעד או שניים ומתרחק ממנה (דבר שמשגע אותן) ואז כשהיא מרגישה פתאום ריחוק והיא קצת מתקרבת אני מתקרב אלייה בבום שוב פעם והיא מאד נתרעת מזה ואז אפשר ממש להרגיש זריקה של תשוקה...זה גדול

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect