קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-02-2009, 14:24
  2. אני רוצה ללמוד פוטו בבקשה כנסו
    על ידי yehielp08 בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-04-2008, 21:13
  3. כנסו שניה בבקשה , אני רוצה ללמוד להכין סרטונים .
    על ידי Bar בפורום פלאש ואנימציה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 16:24
  4. אני רוצה ללמוד גיטרה
    על ידי -Dorz- בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 19:59
  5. אני רוצה ללמוד פלאש, מאיפה להתחיל?
    על ידי Jacoby בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 17:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

אני רוצה ללמוד להגן על עצמי.

ברירת מחדל אני רוצה ללמוד להגן על עצמי.

קודם כל אני בכיתה י"א ואני רוצה להתחיל ללמוד להגן על עצמי.
    אני לא משתתף הרבה בקטטות, אבל כשזה קורה אני פשוט תמיד מפסיד ולא כי אני חלש, להפך אומרים שאני בנאדם חזק, ישלי גוף, אני מתאמן בחדר כושר קרוב ל8 חודשים אבל זה לא ממש מספיק.
    אני רוצה להתחיל ללכת לאיזה משהו כמו ג'ודו או איגרוף תאילנדי אבל הבעיה שאני לא ממש מכיר דברים.
    לפני חודשיים וחצי בערך ניסיתי לאיגרוף תאילנדי, לא אהבתי, אני רוצה משהו שזה נטו הגנה.
    לא להתחיל לזיין ת'שכל עם תנועות מוזרות וזה, משהו שעוזר להוציא עצבים, שמלמד אותך להגן על עצמך, ובעצם מחזק אותך פיזית!
    מישהו יכול להמליץ לי על משהו ?

2. קישורים ממומנים

משתמע ממה שאתה אומר שאתה מחפש את האומניות לחימה כי אתה מרגיש מאוים ועם זאת אתה רוצה ללמוד את זה בשביל לתקוף ולא להגן.
    במידה ובאמת תרצה להגן על עצמך למד קראטה,למרות שאם אתה שואל אותי והייתי במצב שלך אז הייתי הולך למקום הכי קיצוני שזה קפוארה ולפי דעתי יהיה נחמד להביא למישהו בעיטת בורג לפנים בשביל שיהיה מחונך אבל זה רק אני עזוב את זה.
    בשביל מה אתה צריך אומניות לחימה?אתה רואה שאתה לא יכול על מישהו בידיים?קח מקל קרש מוט ברזל דפוק בו ויגידו שאתה חזק..

נו באמת אתה שומע את עצמך?למה להיות קשר בכלל למכות וקטטות?תחייה את החיים שלך ללא תחרות ותשמח בחלקך ויהיה בסדר.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני לא משתתף הרבה בקטטות, אבל כשזה קורה אני פשוט תמיד מפסיד ולא כי אני חלש, להפך אומרים שאני בנאדם חזק, ישלי גוף, אני מתאמן בחדר כושר קרוב ל8 חודשים אבל זה לא ממש מספיק.
    אני רוצה להתחיל ללכת לאיזה משהו כמו ג'ודו או איגרוף תאילנדי אבל הבעיה שאני לא ממש מכיר דברים.
    לפני חודשיים וחצי בערך ניסיתי לאיגרוף תאילנדי, לא אהבתי, אני רוצה משהו שזה נטו הגנה.
    לא להתחיל לזיין ת'שכל עם תנועות מוזרות וזה, משהו שעוזר להוציא עצבים, שמלמד אותך להגן על עצמך, ובעצם מחזק אותך פיזית!
    אל תקח את העצה של הראשון כל כך רציני...
    אני אומר לך לך ל MMA אני לומד את זה, מלמדים אותך הכל! איגרוף תאילנדי, ג'יו ג'יטסו, קראטה ועוד, זה אומנות לחימה משולבת (Mixed Martial Arts )
    ומלמדים אותך גם ספיגת מכות , שזה חלק חשוב מאוד, אף בנאדם לא רב בלי לחטוף גם, אבל לא כולם יודעים איך לחטוף, ואיך למנוע לפעמים.
    פשוט מלמדים אותך להלחם - ולדעת גם לקבל מכות.כושר ספיגה.

בהתחלה יהיה לך קשה קצת אבל לאט אתה תשתפר, תאמין לי.
    אם אתה רוצה ללכת על זה רציני, תראה את הסרט Never Back Down (לעולם אל תכנע) זה סרט על MMA - זה קצת ירעיל אותך
    בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 03-01-2012 בשעה 00:02.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אני לא מבין למה אגרוף תאילנדי זה לא לדעת להגן על עצמך אבל אם לא אהבת אז בסדר.
    אם אתה רוצה לדעת הגנה עצמית נטו, אתה יכול ללכת לקרב מגע שזה סגנון לחימה שמיועד אך ורק לרחוב, יש שם חניקות חסימות מסכינים, הכל. (בהנחה שאתה מתאמן במקום טוב) אבל הבעיה שהחלק של הלחימה היא פחות איכותית. יענו אם אתה תלך להתאמן באגרוף תאילנדי חצי שנה ותילחם נגד מישהו בקרב מגע חצי שנה אתה כנראה תקרע אותו אבל מקרב מגע לומדים דברים לרחוב ולא רק לזירה.
    אני אישית מתחבר לשני התחומים ומתאמן בהם, אבל גם התאמנתי בMMA וזה יעיל מאוד גם כן.

משתמע ממה שאתה אומר שאתה מחפש את האומניות לחימה כי אתה מרגיש מאוים ועם זאת אתה רוצה ללמוד את זה בשביל לתקוף ולא להגן.
    במידה ובאמת תרצה להגן על עצמך למד קראטה,למרות שאם אתה שואל אותי והייתי במצב שלך אז הייתי הולך למקום הכי קיצוני שזה קפוארה ולפי דעתי יהיה נחמד להביא למישהו בעיטת בורג לפנים בשביל שיהיה מחונך אבל זה רק אני עזוב את זה.
    בשביל מה אתה צריך אומניות לחימה?אתה רואה שאתה לא יכול על מישהו בידיים?קח מקל קרש מוט ברזל דפוק בו ויגידו שאתה חזק..

כל השאר תודה, אני אנסה את הMNA הזה.

נו באמת אתה שומע את עצמך?למה להיות קשר בכלל למכות וקטטות?תחייה את החיים שלך ללא תחרות ותשמח בחלקך ויהיה בסדר.

אתה לא הבנת אותי, אני לא זה שמתחיל ת'קטטה.
    אני לא אחד שאם תעצבן אותו יעיף לך שתי כאפות לפנים ויסגור עיניין.
    להפך! אני נגד החרא הזה! אבל אני לא מסכים לצאת כזה קטן בגלל שלא החזרתי למי שהכה אותי אתה מסכים איתי ?
    אם מישהו יכה אותי, אני אחזיר לו ואשבור לו ת'שיניים.
    כל הקטע הוא שאם אתה נופל על בחור חמום מוח, אין הרבה מה לעשות, אני לא אשב ואתן לו להכות אותי, אני אגן על עצמי נכון ? בדיוק כמו כל אחד אחר.
    הבעיה שכרגע אני לא ממצליח להגן על עצמי גם אם אני רוצה, אני חזק אבל לא יודע איך להשתמש בכוח הזה והגיע הזמן שאני אלמד!

ציטוט נכתב במקור על ידי koogel צפיה בהודעה
    אני לא מבין למה אגרוף תאילנדי זה לא לדעת להגן על עצמך אבל אם לא אהבת אז בסדר.
    אם אתה רוצה לדעת הגנה עצמית נטו, אתה יכול ללכת לקרב מגע שזה סגנון לחימה שמיועד אך ורק לרחוב, יש שם חניקות חסימות מסכינים, הכל. (בהנחה שאתה מתאמן במקום טוב) אבל הבעיה שהחלק של הלחימה היא פחות איכותית. יענו אם אתה תלך להתאמן באגרוף תאילנדי חצי שנה ותילחם נגד מישהו בקרב מגע חצי שנה אתה כנראה תקרע אותו אבל מקרב מגע לומדים דברים לרחוב ולא רק לזירה.
    אני אישית מתחבר לשני התחומים ומתאמן בהם, אבל גם התאמנתי בMMA וזה יעיל מאוד גם כן.
    חיפשתי את הMNA הזה והכי קרוב לי לבית זה רעננה, אבל אמרו שאפשר להתאמן שם עד גיל 16 ואני בן 16 וחצי.
    בקיצור אתם יודעים על מקום באיזור רמת השרון ? תודה.

אתה לא הבנת אותי, אני לא זה שמתחיל ת'קטטה.
    אני לא אחד שאם תעצבן אותו יעיף לך שתי כאפות לפנים ויסגור עיניין.
    להפך! אני נגד החרא הזה! אבל אני לא מסכים לצאת כזה קטן בגלל שלא החזרתי למי שהכה אותי אתה מסכים איתי ?
    אם מישהו יכה אותי, אני אחזיר לו ואשבור לו ת'שיניים.
    כל הקטע הוא שאם אתה נופל על בחור חמום מוח, אין הרבה מה לעשות, אני לא אשב ואתן לו להכות אותי, אני אגן על עצמי נכון ? בדיוק כמו כל אחד אחר.
    הבעיה שכרגע אני לא ממצליח להגן על עצמי גם אם אני רוצה, אני חזק אבל לא יודע איך להשתמש בכוח הזה והגיע הזמן שאני אלמד!
    רואים שאין לך נסיון בדברים האלה.
    אם הוא חמום מוח ועומדים מאחוריו אנשים לא יעזור לך שום אומנות לחימה למה ברגע שתפוצץ אותו יגיעו אליך וידקרו אותך.(במקרה הטוב)
    אל תנסה להיכנס לתאקלים עם אנשים כאלה וזהו.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

חיפשתי את הMNA הזה והכי קרוב לי לבית זה רעננה, אבל אמרו שאפשר להתאמן שם עד גיל 16 ואני בן 16 וחצי.
    בקיצור אתם יודעים על מקום באיזור רמת השרון ? תודה.
    MMA קשה לזכור את השם?
    בכל אופן, אני לא מבין למה עד גיל 16... אני ממליץ לך לא לבדוק באינטרנט כי לפעמים יש שם מידע שלפני שנים... אם אין אז...לא יודע מה להגיד לך וואלק אין.

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

שלום לך,
    קודם כל טוב שאמרת הגנה, כי יש כאלה שהולכים בשביל ללכת מכות. זה שאתה חזק, לא נותן לך כבוד, אלא להפך.
    קודם כל, דע לך שג'ודו למשל מתעסק 90% בהגנה. את זה שווה לך לקרוא ולהתעמק.
    חוץ מזה מי שנגרר לקטטות, לא עושה אותו "מגניב" או "בעל יכולות".
    תקח את זה כמו שאמרת בעצמך רק בקטע של הגנה!
    בהצלחה .

משתמש מכור
    שם פרטי
    אילן =]
    לייקים
    37
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה לנצח =]

קרב מגע זה מצויין בשבלך קרא בגוגל
    נערך לאחרונה על ידי TheB0sS; 05-01-2012 בשעה 09:52.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,639 | הודעות: 8,174,226 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect