אהלן חברים
כמו שאתם רואים התחלתי להיות פעיל בזמן האחרון אז צפו להרבה דיווחי שטח
הרגע סגרתי נשיקה עם HB8 שהכרתי לפני כמה שבועות במסיבה היא הביאה לי תפייסבוק שלה דיברנו קצת בפייסבוק אבל לא יצא לנו להיפגש ודיי שכחתי ממנה ויצא שלא דיברנו שבועיים בערך.. היום חזרתי מבצפר היה לי משעמם אז נכנסתי לפייסבוק וראיתי שהיא מחוברת אז החלטתי לתת לה עוד צ'אנס איתי
השיחה הלכה ככה :
אני : פשש ממך הרבה זמן לא שמעתי
HB : לגמריי מה קורה ?
אני: כמה התגעגעת אלי מ1 עד 10 ?
HB : 11
אני : פששש עד כדי כך
HB : תתפלא
אני : טוב אז צריך לעשות משהו בעניין
HB : נשמע טוב
אני : בואי לסיבוב בעיר עוד שעה
HB: סבבה
והיא הביאה לי תפלאפון שלה שאני יוכל למצוא אותה בעיר חח
נפגשנו ישר הבאתי לה חיבוק ונשיקה(לפני זה ראינו אחד תשני רק 5 דקות במסיבה) ודיי רואים שהיא נמשכת אלי אבל היא
ביישנית וראיתי בשפת גוף שלה שלא נוח לה אז החלטתי שנבנה קצת נוחות הלכנו לשבת באיזה בית קפה ושמעתי הרצאה אני לא זוכר של מי שהדרך הטובה ביותר לבנות נוחות עם בחורה היא פשוט לכבות לרגע את הגיים ולדבר איתה כאילו אתה מדבר עם אחד החברים שלך וזה בדיוק מה שעשיתי ועבדהיא נפתחה אלי הרבה יותר ולא הורידה ממני תעיניים חח
רצינו להסתובב עוד קצת אבל אני רציתי ללכת למקום אחד והיא למקום אחר אז אמרתי לה טוב בואי נשחק משחק מי שינצח יחליט היא זרמה , שיחקתי איתה תמשחק של ה5 שקרים והיא נפלה ב"מה כבר שיחקת בזה פעם ? " היה מצחיק חח אבל אמרתי לה "בגלל שאני כזה ג'נטלמן למרות שהפסדת נלך לאן שרצית"..
אחרי זה ישבנו על ספסל והיא לא הפסיקה לחפור לי אז החלטתי להפסיק אותה באמצע ולעשות איזה רוטינה סתם בשביל התירגול חח
עשיתי לה תרוטינה של המשמעות של כל טבעת על כל אצבע והיא דיי התלהבה ושאלה מאיפה אני יודע את זה אז אמרתי לה שאני סתם מאלתר חח
התחלנו לחזור הביתה(לשנינו זה אותו כיוון) ובדרך קצת ירדתי עליה שלא היה לה מספיק ביטחון עצמי לשלוח לי הודעה בזמן הזה שלא דיברנו למרות שהיא רצתה חח היא הכחישה(את זה שאין לה בטחון עצמי , זה שהיא רצתה לדבר איתי היא לא הכחישה אפילו)
ואז הגענו לבית שלה היא הביאה לי חיבוק ונשיקה(קצת ארוך מהמקובל חחח) והתחילה ללכת ואז אמרתי לה שתעצור ותבוא רגע היא באה
מסתכלת עלי כזה מופתעת "מה?" אמרתי לה בואי יותר קרוב אני לא אנשך אותך היא כבר הייתה ממש קרובה
ואז אמרתי לה "יש לי הרגשה שמשהו חסר פה" ונשקתי אותה , התנשקנו עוד כמה דקות ואמרתי לה שאני כבר אדבר איתה ..
בוםםם סגרתי נשיקה D:
האמת שהיא הייתה דיי קלה וכנראה נדלקה עלי מהרגע הראשון אבל בכל זאת אני גאה בעצמי כי היא נראית באמת טוב ואני יודע שיש הרבה מאוד בנים אחרים שנמרחים עליה ולא יוצא להם מזה כלום , אפילו יש לי כמה חברים שניסון להתחיל איתה לפני..
הכי אהבתי את הרגע שהיא התחילה ללכת קצת מאוכזבת ואז עצרתי אותה נשקתי אותה והיא כבר הלכה הרבהההה יותר שמחה חח
בכל מקרה אני אשמח להערות וצפו לעוד הרבה דיווחים
תודה![]()

ציטוט ההודעה