היה פה איזה אשכול אני יכול ליקנות את זה בקיוסקים? צריך גם ליקנות פילטרים ונייר גילגול כמה זה יצא לי במיחר?
איזה טעמים יש?
זה מספק כמו סיגירה?
היה פה איזה אשכול אני יכול ליקנות את זה בקיוסקים? צריך גם ליקנות פילטרים ונייר גילגול כמה זה יצא לי במיחר?
איזה טעמים יש?
זה מספק כמו סיגירה?
|
|
כן בטח שאפשר לקנות כמעט בכל קיוסק, אני מתאר לעצמי שכשאתה מדבר על דראם אתה מתכוון לטבק בכללי, יש מלא סוגים ויש במגוון טעמים ורמות חוזק, אני אישית ממליץ על הטבקים האורגניים של רד ווד או של דומינגו, ואם לא אורגני אז גם גולדן וירג'ינה מצויין. מחיר שקית טבק נע בין 38-60 תלוי מה אתה קונה, מבחינת ניירות גלגול יש מספר גדלים, אם לצורך העניין אתה מעשן את הסמול סייז זה יעלה בין5-8 שקלים לחפיסה תלוי איזה מותג אתה לוקח, בניירות לדעתי הכי קל לגלגל עם OCB. פילטרים עולים בסביבות10 שקלים ומעלה לחבילה של 100 ומעלה. מומלץ להשתמש בפילטרים של ספוג ולא בקרטון שאתה מקבל עם הנייר בד"כ בגלל שהם עושים את העבודה הכי טוב והם גם גורמים לגלגול להיות יותר פשוט. מקווה שעזרתי
אני חושב שזה שווה מבחינה כספית, אבל לא שווה את ההתעסקות המיותרת.
יש בטעם סיגריה.
כן, זה מספק כמו סיגריה, אולי טיפה פחות. הבעיה שאני מרגיש שכל שאכטה אני צריך לפמפם, אם לא היא לו סוחבת ועוד כל מיני שטויות שדוגרי אחי רק גורמות לי לזרות את השקית ולקנות קופסה... אבל זה רק אני.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
מה יש עם המיתוס שזה משתלם כספית?
50 גרם טבק- 50 שקל (סיגריה אחת זה בערך גרם)
50 ניירות- 5 שקל
100 פילטרים- 10 שקל
סה"כ מחיר לסיגריה בודדת- 1.2 ש"ח
סה"כ מחיר ל20 סיגריות- 24 ש"ח
אפשר לקנות פרלמנט במחיר הזה.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 04-01-2012 בשעה 00:34.
לא מיתוס אחי, זה מוכח. דבר ראשון יש משקלים שונים לא כל שקית 50 גרם,אתן לך דוגמא-אני מעשן דומינגו יחד עם זה אני מקבל ניירות גלגול במתנה[חפיסה אחת] זה עולה לי 37,פילטרים 10 שקלים,ועוד נייר למקרה חירום 5 שקלי סה"כ 52, כשמשקית אני מוציא בממוצע 80-100 סיגריות תלוי בדחיסה.אם תעשה את החישוב אחי תבין למה זה משתלם...
אה וואלה תודה
שבוע הבא אני יקנה