NLP או מיסטרי מטוד?
אני עובד לפי השלבים של מיסטרי, אבל כל הרוטינות שלי, כל מילה היוצאת לי מהפה NLP וזה דאיי פועל לי טוב
מה דעתכם עדיף ולמה?
NLP או מיסטרי מטוד?
אני עובד לפי השלבים של מיסטרי, אבל כל הרוטינות שלי, כל מילה היוצאת לי מהפה NLP וזה דאיי פועל לי טוב
מה דעתכם עדיף ולמה?
|
|
ובמיסטרי מט'וד אתה מתכוון שיש לך תוכנית ידוע מראש? יותר נכון רוטינה לכל פיפס שיהיה? ולNLP אתה מדבר שיש לך רוטינות בנויות?
למה שלא תקח את כל הרוטינות שעבדות לך ולא תקרא להם בשמות? תכניס אותם שיהיה הריטואל שלך(הרי מה שעבד לך כנראה טוב).
גם וגם.
אני לא מבין למה חייבים להיות מקובעים, תחשבו בצורה יצירתית, אתם פאקינג מתחילים עם בנות, זה לא נוסחה בפיזיקה!
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
לדעתי, עם NLP אתה יכל לישם גם את מסטרי מט'וד.
NLP מול מסטרי מט'וד, חד משמעית NLP לוקח ובגדול.
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 04-01-2012 בשעה 22:47.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
זה לא קשור NLP ומיסטרי מטוד זה לא שני שיטות פיתוי שונות
מיסטרי מטוד זה שיטת של שלבים שבהם אתה הולך וNLP זה תכנון דיבור (יותר נכון תכנון חשיבה של אנשים לפי הדיבור שלך) ולא רק בפיק אפ, יותר נכון בעיקר לא בפיקאפ
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
אם אתה שואל אותי אז אין דבר כזה "שיטה הכי טובה" , לכל שיטה יש את היתרונות והחסרונות שלה ואתה לא חייב לבחור רק בדרך אחת, אפשר לשלב..
השאלה שלך דומה לשאלה ששואלים די הרבה בתור קראטיסט , "איזה אומנות לחימה הכי טובה?" אז זה בדיוק אותה התשובה אין דבר כזה אומנות לחימה "הכי טובה"
כל שיטה והייחודיות שלה , תשתמש במה שהכי מדבר אליך..
NLP בכלל לא קשור רק לפיקאפ. NLP זה כלי שעוזר לכוון את המחשבה של אנשים לכיוון שאתה רוצה. משתמשים בזה פסיכולוגים, קואצ'רים, אנשי מכירות וגם לפעמים פיקאפרים משתמשים בזה.
זה אומר שNLP אתה יכול לשלב בפיקאפ איך שתרצה, גם בתוך מיסטרי מתוד.
אם כבר היית משווה בין מיסטרי מתוד לשיטה של גאמבלר או של גאנוויץ'. ואני ואחרים כבר ענו: זה ממש לא משנה, העיקר שתבחר מה שהכי עובד לך.
בכל מקרה, תתחיל ממיסטרי מתוד, רק בגלל שNLP יותר קשה ללמוד.
אני מעדיף קצת שילוב של הכול והרבה מעצמי שיוצר GAME ייחודי![]()
בכל אחת מהשטות יש מידע ודפוסי מחשבה שיכללים לעזור לכם, קחו משהו מהכל...
זה בדיוק מה ש tomer095 אמר רק במילים אחרות
אל תתיחסו לכל העניין הזה בתור כת שאיתה אתם צריכים ללכת או לפי נוסחא מדוייקת
תזכרו להיות עצמכם, זה החלק הכי יפה פה, לא איך להפוך לבן אדם אחר, אלא איך להראות את הבן אדם שאתה בצורה יותר מושכת
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch