קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פורמו |בטיסטה?זה כלום בשביל המיז.
    על ידי cristan בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-01-2012, 00:39
  2. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:56
  4. ההודעה בישביל furi
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 17:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

המיז זה כלום בישביל בטיסטה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל המיז זה כלום בישביל בטיסטה

רואים את בטיסטה מסתובב בחנויות בשעה 20:00 ואז בטיסטה נכנס לחנות בגדים המוכר אומר לא שסגור ושהוא לא יכול להיכנס בטיסטה צועק עליו תן להיכנס או שאני יהרוג אותך!! המוכר אומר אתה רוצה שאני יתקשר למשטרה?! בטיסטה אומר לו:אתה יודע מי אני ? והמוכר אמר לו: לא אני לא יודע מי אתה !!בטיסטה משיב לו:אני הוא בטיסטה אני המתאבק הכי טוב בכל העולם !! ואם לא תיתן לי להיכנס אני יהרוג אותך !! המוכר מתקשר למשטרה במהרה, ולאחר מכן שוטרים באים עם אקדח ואומרים למוכר: כן למה התקשרת ? המוכר אומר יש פה מישהו שהוא מאיים עלי!! הם שואלים מי זה,והמוכר אומר להם שזה האיש השרירי שעומד ליד החנות .2 השוטרים הולכים ואומרים לו: חבוב,אתה בא איתנו לתחנת המשטרה.בטיסטה שואל למה,והשוטר אומר כי הוא מואשם באיומים.הם מתקדמים לעבר האוטו ואז בטיסטה מביא אגרוף לשוטר אחד ולוקח לו את האקדח,את השוטר השני הוא מרים ודופק אותו במדרגות,לוקח את המפתחות של האוטו שלו,ומתחיל ליסוע לו בשקט בשקט,לארינה שם מחכה לו הקרב הגדול מול המיז ..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

ברירת מחדל באטיסטה יז אופול, מיז יז אוסום!

מיז יוצא לאולם לצלילי פופים ענקיים מעיר ביתו ומיז מאושר להתחיל את הדרך בבית שלו, מיז לבוש בחליפה מהודרת המורכבת מחולצה לבנה, מעליה ג'קט שחור מהודר, מכנס שחור ונעליים איכותיות, מיז מתקדם לזירה, מטפס על המדרגות ונכנס לזירה בין החבל השני לבין החבל השלישי, מיז מתמקם במרכז הזירה ואחד מעובדי הבמה מביא לו מיקרופון, מיז שם לב לסמל הAWL על המיקרופון והוא מבקש מעובד הבמה גם דבק שחור, העובד כמובן מביא למיז את דבק הסילוטיפ השחור ומיז קורע כמה חתיכות מהדבק ומכסה את האותיות A ו-L ושנשארת רק האות W הוא מוריד את הריבוע שעליו הלוגו, הופך אותו ואז מחזיר אותו למיקרופון כך שיש רק את האות M, מיז מחייך, מחכה כמה שניות ומתחיל לדבר: "ערב טוב קליבלנד אוהיו! כמה טוב להיות בבית, העיר הכי מדהימה, במדינה הכי מדהימה, עם האנשים הכי מדהימים שממנה מגיע המדהים, מיז! *הקהל מעודד את מיז בקריאות 'אוסום...' למיניהן* אני יודע שרק כאן בעיר ביתי אני אקבל את האהבה הזאת, כי כל השאר מקנאים בכמה שאנחנו אנשי אוהיו, כמו שאמרתי, מדהימים, אבל כולנו יודעים כמה אנחנו מדהימים וכמה העיר מדהימה וכמה המדינה שלנו מדהימה, אז היום הייתי רוצה לעניין אתכם במשהו אחר, הייתי רוצה לעניין אתכם בארגון רסלינג חדש, בשם AWL, בטח רובכם כאן קניתם כרטיסים מבלי לדעת מה הפירוש של ראשי התיבות AWL, AW זה אוסום, L זה ליגה ויש לנו ליגה מדהימה, בליגה הזאת יש כל מיני מתאבקים חלקים טובים יותר כמוני וחלקם טובים פחות כמו היריב שלי לפרק הקרוב – באטיסטה, הוא קורא לעצמו החיה אבל אני רואה סתם כלבלב מסכן ומטופש שהתעסק בלפתח את הגוף שלו במקום לפתח את השכל, אומנם יש לו שרירים וכוח, שאת זה גם לי יש, אבל לי יש עוד פלוס מולו, לי יש את השכל, באטיסטה בארגונים קודמים היה מתאבק חייתי ומפחיד אבל כאן, יש התחלה חדשה עם פתיחת הליגה ואני הולך להוכיח מהרגע הראשון שבאטיסטה הוא סתם איש שלא יכול לעשות הרבה נגד אנשים יותר חכמים ממנו, ואחרי שאני אנצח את באטיסטה אני אכנס אוטומטית לקרב על אליפות AWL ולא באמת איכפת לי אם יהיו שם גם סטיב אוסטין או ג'ף הארדי וגם זאק ריידר או CM פאנק, לא איכפת לי כי אני יודע שאני אנצח אותם ואני יודע שאני אנצח אותם כי אני מיזזז ואני מדהיםםםם!" מיז עוזב את המיקרופון שנופל על הזירה, מחייך לקהל שמריע לגיבור העיר ועוזב את האולם והזירה לצלילי שיר הכניסה שלו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,852 | הודעות: 8,174,439 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect