הנהלת פורום iatraf שלום,
שמי עידן, אני נמצא כאן במשתמש של אחד המשתמשים שלכם, המשתמש הזה נתן לי את המשתמש שלו כדי לפתוח אשכול זה.
אני מנהל ליגת האבקות מתחרה לזו ששלכם. אבל אני חס וחלילה לא נלחם בה, ולא מנסה לעשות את אותם דברים שמנהלי הליגה
שלכם עושים, הדבר שהם עושים על פי דעתי ילדותי וחסר כל היגיון, הם מגיעים לליגה שלנו[שאני לא אפרסם את שמה, שזה לא יפגע
במשתמש הזה] מפרסמים שם ומנסים למשוך משם אנשים לליגה שלהם, דבר שאני בחיים לא אעשה.
זה האמת לא הדבר שמציק לי הכי הרבה, הדבר שמציק לי הוא שמנהלי הליגה, וכמובן יש לי דעה גדולה עליהם אבל בלי לשון הרעה,
אבל יש דבר בלתי נסבל, מנהלי הליגה שלכם מעתיקים תכנים שנמצאים בליגה שלי, תכנים שאני כתבתי בעצמי.
הנושא המועתק :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=818363
כפי ששמתם לב, זה הוא אשכול חוקים פשוט כשמו, פשוט לרשום שם את חוקי הליגה, אבל אפילו את זה הם לא יכלו לעשות לבד ?
אני יכול להביא לכם לינק לקטע המקורי שנרשם על ידי, בפרטי. כיאלו תחשבו על זה רגע, אם אתם רוצים להקים ליגה רצינית שבאמת
רוצה להתחרות ולהצליח, להכין אשכול חוקים פשוט בלתי אפשרי ? אני לא רוצה להגיד את דעתי, תחשבו בעצמכם.
אני כבר שמעתי מהמשתמש הזה[מאור] שהם העתיקו ממני כבר נושא אחד וזה הסבר מה זה פרומאים, זה בלתי אפשרי ככה, אני לא
חושב שפורום בסדר גודל של IATRAF צריך להעתיק מאתר אחר.
על פי דעתי אתם צריכים לחשוב פעמים לפני שאתם משארים את השנים האלה בניהול על הליגה, הם מוצאים שם רע לפורום, כמו שמאור
כבר פתח פעם אחת, אני בדיוק כמוהו חושב ועדיין חושב שאטרף זהו פורום רציני לחלוטין, אבל ניהול הליגה הוא מתחת לכל ביקורת.
אשמח אם תתטפלו בזה בהקדם,
עידן.

ציטוט ההודעה