קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] ביצוע שלי לשיר "כשאחר".
    על ידי ™Yakir בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-07-2011, 17:57
  2. [פרסום] אייל גולן כשאחר~
    על ידי Undecided בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-05-2011, 23:58
  3. [האזנה] גלעד סקיטל - כשאחר ♫ [קאבר]
    על ידי avior011 בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-04-2011, 00:25
  4. [האזנה] אייל גולן-כשאחר
    על ידי almog290 בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-04-2011, 15:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

כשאחר

ברירת מחדל כשאחר

וואו.. אני לא יודע מאיפה להתחיל!
    אני כל כך עצוב.. מבולבל כואב ולא יודע מה לעשות.
    חלקכם תגידו שאני לא בסדר..ושיצאתי זבל, אני יודע.! עשיתי טעויות ואומרים שעל טעויות משלמים והספיק לי להבין ואני סובל על כך
    אני כיום בן 21 חייל משוחרר שרתתי בשרות קרבי, הסיפור שלי הוא כזה.[וזה רק תמצית]
    הכרתי בחורה בת גילי, היינו בגיל 16 דאז{אני יודע.. היינו ילדים}.
    לאחר זמן ממש קצת התחברנו זה אל זו ונהינו חברים. הסיפור שעברנו היה סיפור ממש לא קל. היינו שתינו תלמידים. היא בתקופה של בגרויות ולימודים קשים{אני לא בדיוק ישבתי ולמדתי אך יש לי 12 שנ"ל}לא שזה משנה.
    באותה תקופה היה לנו מאוד קשה ההורים שלה סירבו בתוקף על כך שיש לבת שלה חבר בגיל כזה צעיר וחילוני הם היו דתיים.
    ואך עבר עלינו תקופה ארוכה שהיינו ביחד בסתר שהורה לא ידעו וזה לא היה פשוט. אך עברנו את זה ולאחר תקופה הלכנו לסיפרנו להם שאנחנו ביחד ואנחנו רצינים ורוצים להיות ביחד והכול בסדר. הם קיבלו אותי ואין לי שום אשמה עליהם. באמת אהבו אותי כמו בן בית אצלהם.
    לא ציינתי אבל היינו כמעט 5 שנים יחד.
    מערכת יחסים בעצם רובה זה אמון זה וזאת. חטאתי לא מעט פעמים, חס וחלילה לא בגידה לא חשבתי על זה אף פעם להתקרב למישהי אחרת. אהבתי אותה! אהבת אמת.. אהבה שאין כמוהה.
    זה קרה מאי הבנה. ורק רציתי לעזור ועשיתי בדיוק ההפך. קרו כל מיני מקרים שהיא שאלה ולא אמרתי לה אמת. וככה חפרתי לעצמי בור של אי אמון. והרסתי הכול!
    אני שוב חוזר בי.. הייתי טיפש! ולא למדתי מהטעויות ואני מצטער על כך.
    באחד הימים קרה מיקרה ממש קשה.שבו נכנס סיפור של משפחה.
    אחי וחברתו נפרדו עקב ריב שלא רלוונטי ולא מעניין. חברה שלו הייתה ממש ממורמרת ומצב רוח רע כמו שכל אחד ירגיש אחר פרידה של חברות ארוכה.{כיום הם כבר לא ביחד ויש לו מישהי אחרת}.
    סיפרתי לחברה שלי שאחי גם ככה היה בוגד בה. והראתי לה שהוא היה מדבר עם נשים אחרות ומעבר לכך. אך השבעתי אותה שלעולם לא תלך ותספר לאיש. והיא הבטיחה שלא תספר. וכדאי לשפר לחברה שלו את המצב אתם יכולים לתאר שהיא דברה איתה וכן סיפרה לה. כשהחברה של אחי הבטיחה שלא תגיד גם כן לאף אחד. וניהיה בלאגן גדול הסיפור התפוץץ וניהיה בלתי ניתן לעצירה. עזבו שהם חזרו בסופו של דבר ויהיה תקופה שהיה ניתוק עם החברתי. אחי לא דבר מילה איתה.. וכך גם חברתו. לאחר זמן מה החברות חזרו לדבר זו עם זו והיישרו את הדברים בניהן.
    אך חברתי עם אחי לא הסכימה לדבר.
    חברתי לא חשה בטוב להיות בביתי ולא הרגישה בנוח לבוא אלי. מיחס משפחתי.
    והכן היה הבדלים בין היחס לחברתו של אחי לבין חברתי.
    אני יודע שהייתי לא בסדר והתנהגתי כמו ילד ולא חשבתי.
    כמו שהזכרתי קודם נפרדנו בערך משהו כמו שנה.. פחות.
    ניסינו שוב לחזור אך היא לא הצליחה ושוב ויתרה.
    מאז היינו מדברים על זה שאיך הגענו למצב הזה בכלל.. ושזה כל כך מסובך והכול התגלגל ויצא מתחת שליטה.
    בפרק זמן הזה שלא היינו יחד הבנתי עד כמה פגעתי באמון והייתי חסר אחריות וחשיבות.
    עברו עלי ימים כל כך קשים השתחררתי בזמן הזה ולא ידעתי מה אני עושה עם עצמי. הייתי מבולבל ובודד.
    --
    באחד הימים שבוע שעבר גיליתי שיש לה חבר. ראיתי את זה ולא האמנתי. ועוד איך גיליתי. בצורה הכי כואבת ופוגעת שיש..בפיסבוק..! היא שינתה את הסטטוס שלה.
    כדברנו היא אמרה שהיא לא ידעה איך למצוא את המילים ולהגיד לי. והיא החליטה שזאת הדרך הכי טובה. וזה פשוט הרס אותי..! היה לנו קשר כל כך טוב! באמת! לא היו לנו ריבים היינו מכירים אחד תשניה היינו מסתדרים מעולה. עברנו דברים קשים ביחד.. שזוגות אחרים לא היו עוברים ולא היינו כמו כל הזוגות.
    הלוואי שהייתי יכול לתאר לכם כמה שהיא חשובה לי הייתי דואג לה כל כך..! כאילו שהיא היתה כמו איזה בת קטנה.

אתם אומרים לעצמכם שנה.. זה מלא זמן.. כל אחד היה עובר את זה כבר וממשיך הלאה.
    אבל אני יודע שהדבר שהיה שלי.. אין דברים כאלה אני רק חושב עלייה ויורדת לי דימעה.
    עכשיו כשהיא לא שלי ואחר איתה. עושה דברים שאני הייתי עושה. דברים שאף אחד אחר לא עשה.! היא הייתה רק שלי.
    הלוואי שהיה אפשר להחזיר הכול אחורה.

דווקא בתקופה כזאת. שאני כל כך צריך אותה שתיהיה איתי.. שתחזיר לי את האור לפנים!
    החלום שלנו היה להתחתן.. והקים בית(זה נשמע מצחיק אבל ככה רצינו)
    הייתי מוכן להחלחם בשבילה על הכול ואני בטוח שיכולנו לנצח ביחד!

--
    היית הכוח שלי כל האהבה שלי..
    אילו היית מבינה כמה את חושבה לי.! כמה אני דואג לך.. עוצם את עיני ורואה אותך
    מתגעג לדברים שהיינו עושים יחד..! רק את מבינה אותי. רק את מכירה אותי.! רק את יכולה להחזיר לי תכוח שהיה לי. אני יודע שקבלתי הזדמנות אחר הזדמנות. היום זה אחרת! הלוואי שתחזרי עם האהבה ותחזרי לי את עולמי! טעיתי! ולא אטעה שוב אני צריך אותך! לא רוצה אפאחת אחרת.!

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    וואו.. אני לא יודע מאיפה להתחיל!
    אני כל כך עצוב.. מבולבל כואב ולא יודע מה לעשות.
    חלקכם תגידו שאני לא בסדר..ושיצאתי זבל, אני יודע.! עשיתי טעויות ואומרים שעל טעויות משלמים והספיק לי להבין ואני סובל על כך
    אני כיום בן 21 חייל משוחרר שרתתי בשרות קרבי, הסיפור שלי הוא כזה.[וזה רק תמצית]
    הכרתי בחורה בת גילי, היינו בגיל 16 דאז{אני יודע.. היינו ילדים}.
    לאחר זמן ממש קצת התחברנו זה אל זו ונהינו חברים. הסיפור שעברנו היה סיפור ממש לא קל. היינו שתינו תלמידים. היא בתקופה של בגרויות ולימודים קשים{אני לא בדיוק ישבתי ולמדתי אך יש לי 12 שנ"ל}לא שזה משנה.
    באותה תקופה היה לנו מאוד קשה ההורים שלה סירבו בתוקף על כך שיש לבת שלה חבר בגיל כזה צעיר וחילוני הם היו דתיים.
    ואך עבר עלינו תקופה ארוכה שהיינו ביחד בסתר שהורה לא ידעו וזה לא היה פשוט. אך עברנו את זה ולאחר תקופה הלכנו לסיפרנו להם שאנחנו ביחד ואנחנו רצינים ורוצים להיות ביחד והכול בסדר. הם קיבלו אותי ואין לי שום אשמה עליהם. באמת אהבו אותי כמו בן בית אצלהם.
    לא ציינתי אבל היינו כמעט 5 שנים יחד.
    מערכת יחסים בעצם רובה זה אמון זה וזאת. חטאתי לא מעט פעמים, חס וחלילה לא בגידה לא חשבתי על זה אף פעם להתקרב למישהי אחרת. אהבתי אותה! אהבת אמת.. אהבה שאין כמוהה.
    זה קרה מאי הבנה. ורק רציתי לעזור ועשיתי בדיוק ההפך. קרו כל מיני מקרים שהיא שאלה ולא אמרתי לה אמת. וככה חפרתי לעצמי בור של אי אמון. והרסתי הכול!
    אני שוב חוזר בי.. הייתי טיפש! ולא למדתי מהטעויות ואני מצטער על כך.
    באחד הימים קרה מיקרה ממש קשה.שבו נכנס סיפור של משפחה.
    אחי וחברתו נפרדו עקב ריב שלא רלוונטי ולא מעניין. חברה שלו הייתה ממש ממורמרת ומצב רוח רע כמו שכל אחד ירגיש אחר פרידה של חברות ארוכה.{כיום הם כבר לא ביחד ויש לו מישהי אחרת}.
    סיפרתי לחברה שלי שאחי גם ככה היה בוגד בה. והראתי לה שהוא היה מדבר עם נשים אחרות ומעבר לכך. אך השבעתי אותה שלעולם לא תלך ותספר לאיש. והיא הבטיחה שלא תספר. וכדאי לשפר לחברה שלו את המצב אתם יכולים לתאר שהיא דברה איתה וכן סיפרה לה. כשהחברה של אחי הבטיחה שלא תגיד גם כן לאף אחד. וניהיה בלאגן גדול הסיפור התפוץץ וניהיה בלתי ניתן לעצירה. עזבו שהם חזרו בסופו של דבר ויהיה תקופה שהיה ניתוק עם החברתי. אחי לא דבר מילה איתה.. וכך גם חברתו. לאחר זמן מה החברות חזרו לדבר זו עם זו והיישרו את הדברים בניהן.
    אך חברתי עם אחי לא הסכימה לדבר.
    חברתי לא חשה בטוב להיות בביתי ולא הרגישה בנוח לבוא אלי. מיחס משפחתי.
    והכן היה הבדלים בין היחס לחברתו של אחי לבין חברתי.
    אני יודע שהייתי לא בסדר והתנהגתי כמו ילד ולא חשבתי.
    כמו שהזכרתי קודם נפרדנו בערך משהו כמו שנה.. פחות.
    ניסינו שוב לחזור אך היא לא הצליחה ושוב ויתרה.
    מאז היינו מדברים על זה שאיך הגענו למצב הזה בכלל.. ושזה כל כך מסובך והכול התגלגל ויצא מתחת שליטה.
    בפרק זמן הזה שלא היינו יחד הבנתי עד כמה פגעתי באמון והייתי חסר אחריות וחשיבות.
    עברו עלי ימים כל כך קשים השתחררתי בזמן הזה ולא ידעתי מה אני עושה עם עצמי. הייתי מבולבל ובודד.
    --
    באחד הימים שבוע שעבר גיליתי שיש לה חבר. ראיתי את זה ולא האמנתי. ועוד איך גיליתי. בצורה הכי כואבת ופוגעת שיש..בפיסבוק..! היא שינתה את הסטטוס שלה.
    כדברנו היא אמרה שהיא לא ידעה איך למצוא את המילים ולהגיד לי. והיא החליטה שזאת הדרך הכי טובה. וזה פשוט הרס אותי..! היה לנו קשר כל כך טוב! באמת! לא היו לנו ריבים היינו מכירים אחד תשניה היינו מסתדרים מעולה. עברנו דברים קשים ביחד.. שזוגות אחרים לא היו עוברים ולא היינו כמו כל הזוגות.
    הלוואי שהייתי יכול לתאר לכם כמה שהיא חשובה לי הייתי דואג לה כל כך..! כאילו שהיא היתה כמו איזה בת קטנה.

אתם אומרים לעצמכם שנה.. זה מלא זמן.. כל אחד היה עובר את זה כבר וממשיך הלאה.
    אבל אני יודע שהדבר שהיה שלי.. אין דברים כאלה אני רק חושב עלייה ויורדת לי דימעה.
    עכשיו כשהיא לא שלי ואחר איתה. עושה דברים שאני הייתי עושה. דברים שאף אחד אחר לא עשה.! היא הייתה רק שלי.
    הלוואי שהיה אפשר להחזיר הכול אחורה.

דווקא בתקופה כזאת. שאני כל כך צריך אותה שתיהיה איתי.. שתחזיר לי את האור לפנים!
    החלום שלנו היה להתחתן.. והקים בית(זה נשמע מצחיק אבל ככה רצינו)
    הייתי מוכן להחלחם בשבילה על הכול ואני בטוח שיכולנו לנצח ביחד!

--
    היית הכוח שלי כל האהבה שלי..
    אילו היית מבינה כמה את חושבה לי.! כמה אני דואג לך.. עוצם את עיני ורואה אותך
    מתגעג לדברים שהיינו עושים יחד..! רק את מבינה אותי. רק את מכירה אותי.! רק את יכולה להחזיר לי תכוח שהיה לי. אני יודע שקבלתי הזדמנות אחר הזדמנות. היום זה אחרת! הלוואי שתחזרי עם האהבה ותחזרי לי את עולמי! טעיתי! ולא אטעה שוב אני צריך אותך! לא רוצה אפאחת אחרת.!
    שלום לך,
    לדעתי אין כל טעם לחשוב על מה שהיה בעבר, כי אפשר רק ללמוד ממנו ולהסיק. אי אפשר לתקן מה שהיה כי זהו זה פשוט היה.
    הרבה פעמים צריך להמשיך הלאה, פשוט להתקדם.
    אתה תמצא עוד מישהי אל תדאג.
    מטעויות לומדים כי אם לא היינו לומדים מהטעויות לא יכולנו להתקיים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלמונ
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זובייי

לא מסוגל לחשוב אחרת..! נועדנו זה לזו .... כנראה שהיא כבר לא חושבת כך..

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי חוזליטו 2 צפיה בהודעה
    לא מסוגל לחשוב אחרת..! נועדנו זה לזו .... כנראה שהיא כבר לא חושבת כך..
    להבא אם כתבת באונימי תמשיך לכתוב באנונימי.
    אם היא לא חושבת סביר להניח שלא נועדתם. אולי אתה חושב ככה, אבל אם היא לא, תוותר, באמת שחבל על המאמץ והכוח שלך.
    תמשיך הלאה ויהיה בסדר.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

להתמרמר ולסבול זה הכי גרוע, בכל פעם שאתה נזכר או חושב על זה תנער את הראש ומיד תחשוב על משהו אחר, לא בוכים על חלב שנשפך.
    את העבר אי אפשר לשנות, את ההווה ואת העתיד כן.
    אז תשים לך מוזיקה שאתה אוהב, תחייך לעצמך כמו דביל, וצא לחפש מישהי אחרת, זו התרופה הכי טובה שיש.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלמונ
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זובייי

זה משתמש של חבר ... ובקשר אלייה..היא לא שלמה בהחלטה שלה.. אני כמעט בטוח.. פשוט קשה לה עם כל העניין אז היא החליטה שזאת הדרך לנתק הכול

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

אני דווקא חושב שיש לכם סיכוי לחזור בניגוד לכל האחרים פה.
    הייתם 5 שנים ביחד, זאת וווואחד תקופה! כאילו אם אתה שואל אותי ולפי איך שאתה מתאר את זה, זה ישר לחופה!
    אני חושב שאתה צריך לשבת ולדבר איתה, לדבר איתה לא 5 דקות ולשאול אותה "רוצה לחזור".
    להיות קצת יצירתי, להזכיר לה דברים שעשיתם, את כל ה5 שנים הניפלאות שעברתם, כי חבל באמת חבל! לזרוק 5 שנים לפח בגלל פגיעה קטנה באמון ?
    אני לא הכי הבנתי את מה שכתבת, כי לא כתבת ברור, אבל זה לא ניראלי נורא באמת שלא.
    אני פגעתי באמון של חברה שלי אחרי חודשיים, אבל פגיעה קשה, אני התאהבתי במישהי אחרת! התחלתי לדבר איתה ולא אמרתי דבר לחברה שלי ובכל זאת היא מצאה לנכון למחול לי ולסלוח לי כי הבטחתי לה שזה לא יקרה שוב!
    בגלל פגיעה קלה באמון לפרק קשר של 5 שנים !? אני חייב לומר לך שאם אתה תוותר עליה אתה תצא מטומטם!
    שיהיה לך רק בהצלחה באמת, מקווה שתחזרו!

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלמונ
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זובייי

ברירת מחדל .

זה לא פגיעה אחת.. פגעתי בה לא מעט.. והיא נפגעה..
    היום אני מבין בטעויות ולא אחזור עליהן שוב אבל כבר מאוחר מידי.. יש לה מישהו
    לא מוכן לוותר עלייה..! זה מה שבטוח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,661 | הודעות: 8,174,248 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect