שלום לכולם.
שמי צחי ואני חדש פה.
אני מחר /מחרתיים אני קונה 10 מופנים ב 2 דולר.
לבנתיים אפרסם את רווחי להיום ללא מופנים.
05/1 -
מופנים:0
לחיצות: 20
רווח - 0.02
במשתמש - 0.069$
06/1 -
לחיצות: 11
רווח - 0.011
במשתמש - 0.080$
שלום לכולם.
שמי צחי ואני חדש פה.
אני מחר /מחרתיים אני קונה 10 מופנים ב 2 דולר.
לבנתיים אפרסם את רווחי להיום ללא מופנים.
05/1 -
לחיצות: 20
רווח - 0.02
במשתמש - 0.069$
06/1 -
לחיצות: 11
רווח - 0.011
במשתמש - 0.080$
נערך לאחרונה על ידי Neobux; 06-01-2012 בשעה 20:12.
|
|
נחמדבהצלחה
אתה חלש רואים שרק התחלתה יש לי בערך 20 דולר
נערך לאחרונה על ידי WHATSUPAPAL; 05-01-2012 בשעה 23:01.
מזה אמור לעניין בלי מופנים ?
פותח האשכול הפעם אני אשאיר את הנושא פתוח אך להבא לפני פרסום אשכול רווחים, שים לב שצריך שיהיה לך מספר מסויים של מופנים.
שיהיה לך המון בהצלחה באתר.
מה זה אתה חלש?
הבן אדם פותח אשכול בשביל לפרסם את הרווחים.
אני גם יכול להגיד לך אתה חלש ואתה באמת חלש תאמין לי... 20 דולר זה כלום... (ביום אני עושה חצי ממה שיש לך...) אז אל תדבר על אחרים.
טוב תשמע אם יש לך שאלות אתה מוזמן לשאול אותי.
כמה נקודות חשובות.
*גולדן=חובה, אם אתה באמת רוצה להרוויח תקנה גולדן, אתה תקבל יותר כסף על פרסומות
* מחזור: אל תמחזר סתם, אל תמחזר לפי השיטה שהמון עושים אחרי X ימים בלי Y לחיצות, זה כאילו שאתה אומר שכל המופנים שלך אותו דבר.
כל מופנה אחר, כל מופנה לוחץ אחרת, תן לכל מופנה להראות לך עד כמה הוא פעיל(בשביל זה עליך לנהל נכון את המופנים, לעקוב אחרי מצב הלחיצות שלהם).
תן להם 21 יום לפחות, אל תתעסק עם פחות מזה, מופנה שעבר 21 יום ואתה רואה שהוא לא פעיל, תמחזר(לא פעיל לפי המצב ב 21 יום הללו), אם המופנה לא יהיה פעיל הוא ייתמחזר מעצמו אחרי 15 יום(מחזור אוטומתי הוא חינמי ועובד רק אם המופנה לא לחץ במשך 15 יום על לא יותר מ 1 פרסומות).
*לא ממליץ להכנס לתחום ללא כסף להשקע. קודם כל תחשוב מה המטרה שלך? לכמה כסף אתה רוצה להגיע אם אתה רוצה להגיע לכמה דולרים אז בסדר, יספיק לך בלי להשקיע(כמובן שמומלץ אפילו טיפה בשביל לקדם, לקנות כמה מופנים שיעזרו לך), אם אתה מתכוון להרוויח הרבה, אתה צריך להשקיע הרבה, (קניית גולדן, קניית לא פחות מ 1000 מופנים, מחזור מופנים, הרחבת מופנים ועוד.), תצרטרך לנהל יותר מופנים, שזה יותר קשה, תצטרך להבין איך למחזר.
אם אתה חושש להשקיע אז אין לך מה לחשוש, האתר אמין, פעיל השקיעו בו כלכך הרבה, ואם אתה לא יודע הולכת להיות מהפכה עכשיו, ז''א שאפשר יהיה להרוויח אלפי דולרים בלי להשקיע(מה זה אומר עוד לא יודעים, זה מה שהאדמין מתכנן).
*משהו חשוב, בקשר ל AVG(הממוצע שלך) תחילה הממוצע שלך יהיה גבוה, 1-2 כמה שיותר תעלה ככה הוא יירד.
יש אנשים שמאבדים את הראש, לא מבינים למה זה יורד, אבל אין לך מה לעשות(העיקר על תמחזר הרבה כי זה יוריד עוד יותר את הממוצע), לכמה שיותר זמן תרחיב את מופנים, ככה ה BIP שלך יהיה קטן יותר.
תמונה להמחשה
ספוילר:
*חשוב לי להגיד שה 21 יום יהיה במצב שיש לך גולדן, אם אתה משתמש רגיל תוכל לקבוע אחרי 14 יום.
תזכור שזה תחום קשה, זה לא מה שאומרים זה קל, ללחוץ על פרסומות, אתה צריך לנהל נכון את המופנים, כי תוכל להפסיד.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי ProSpect; 06-01-2012 בשעה 14:38.
חבל שאתם משקיעים שעות בישביל הרווחים המצחיקים האלה
במקום לחשוב על משהו נורמלי שאפשר להרוויח ממנו
תעברו לאתרי הורדות ולא לאתרים כאלה מנצלים אותכן והרווח שלכם תלוי בהם
אני מת גם להתחיל להרוויח הרבה, אבל אין לי כסף להשקיע
ואני לא יודע בדיוק איך להשקיע אותו, איזה חבילה הכי שווה ועוד...
אני העזור לך
תשלח לי את קישור ההרשמה שלך בפרטי
נערך לאחרונה על ידי MichaelItsMe3; 06-01-2012 בשעה 19:58.