קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 17-12-2006, 17:28
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-12-2006, 16:48
  4. איזה שירי רגאיי יש ללא מילים?
    על ידי Mush בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-01-2006, 15:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

דיווח שטח פיקאפ כמעט ללא מילים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל דיווח שטח פיקאפ כמעט ללא מילים

קצת מבאס שלא נסגר כלום ובהמשך אני אסביר גם למה
    אז ככה אירגנו לאקסית שלי מסיבת הפתעה והוזמנתי שעתיים בערך ליפני שבאתי עבדתי על האינר גיים שזה דיי עזר מה שעשיתי אם אתם רוצים לדעת זה
    1 שמעתי מוזיקה שמחה שעילת לי תמצב רוח ואת החיוך
    2 הצבתי לעצמי מטרה אחת והיא להנות ואם יצא לי משהו בסוף הערב וואלה פאנטוקי
    3 תלמדו כולכם נשים נראות טוב בשבילנו הן מתגנדרות רק כדי שיתחילו איתן והן יוצאות למסיבות כדי שיתחילו איתן ולא כדי לדון על עינייני היום אם הן רצו לקיים דו שיח הן היו הולכות לקפה קפה או קפה גו או כל בית קפה אחר
    ולעיניין נכנסתי למקום והייתה עויינות כלפי מצד הבנות כי ל80% מהן היה משהו איתי וזה לא נגמר טוב יצאתי לשאוף אוויר ולהירגע ואז ראיתי חבר שעבד בבר והוא נתן לי בירה נכנסתי למקום עם הבירה מפסוט כמובן שזה משך תשומת לב כי היה אסור להכניס אלכוהול למקום אבל אני מגבניק בקיצור תוך 3 שניות ה20% מהבנות שלא היה לי איתן כלום נגשו אלי ובקשו שלוק לחלק נתתי לחלק לא רק מי שהתחננה יפה בכל אופן הפתענו תאקסית והתחילו הריקודים שמתי את הכוונת שלי על 2 בנות כל אחת 7 בכל אופן רקדתי בפאנן פה ושם לקחתי את הידיים שלהן ורקדנו יחד ואפילו ב3 מה שגרם. לבנים שם די לקנא בכל אופן החלטתי להתמקד באחת מהן האתיופית אבל... היא הייתה עם מישהו מהצד זה נראה כאילו הן זוג מאושר בכל מקרה התקרבתי אליה חייכתי ורקדנו המון ביחד פה ושם הרצתי קינו שלדעתי היה עולם!! פשוט עולם!!
    1מרב הרקודים הזענו כן כן אנחנו בני אדם אז פשוט נשפתי לה בעורף
    2 הידיים שלה היו על הצוואר שלי ושלי היו על המותניים שלה אז יד מהמותן דרך אמצע הגב לכתף לכף יד שלה וסיבוב
    3 שהיא רצתה להגיד לי משהו הצמדתי את הלחי שלי לשלה ככה כל הערב
    היינו ככה שעה ואז יצאתי לעשן מה לעשות הייתי חייב קצת רוגע דיברתי עם הבחור שם שהשגיח שלא יקרא משהו חריג וחזרתי בדיוק לסלוו היא הייתה ליד אותו בן זוג שאיתו התחילה את הערב ואז בום היא רצה אלי צמוד צמוד צמוד פה ושם נשיקות בצוואר והיא התחילה עם זה (תחמנית) למרות שעמד לי עדין היינו צמודים אבל הייתה בעיה אחת אחותה הגדולה הייתה במקום והיא די מנעה ממנה לזרום בכל מקרה יצאתי עם פייס מהערב הזה ושבקשתי טלפון היא סירבה בטענה שאני חייל והיא לא רוצה לבכות (דבילי לדעתי) אבל מקובל

אני אפנה לכם אץ המקום להערות שיהיה לילט

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בעקרון, אחלה דיווח שטח! אני שמח שמישו סוף סוף מדווח על מה שהוא עשה..
    יש לי כמה נקודות לשיפור בשבילך, כמה נקודות בונות..אתה מוזמן לקבל אותם או לא לקבל אותם, בחירה שלך

-טוב מאד שיצאת למסיבה במטרה להנות ולא כדי להשיג בנות. בדרך כלל, כשאני מגיע למסיבה במטרה להשיג מישהי..הכל מתפקשש לי..ורק שאני הולך במטרה של- "על באב-אללה! מה שיהיה יהיה" אז הכל ניהיה קליל וזורם. זה ככה לשימור
    - " תלמדו כולכם נשים נראות טוב בשבילנו הן מתגנדרות רק כדי שיתחילו איתן והן יוצאות למסיבות כדי שיתחילו איתן ולא כדי לדון על עינייני היום אם הן רצו לקיים דו שיח הן היו הולכות לקפה קפה או קפה גו או כל בית קפה אחר" נכון ולא נכון. בנות מתלבשות יפה כדי שבנים יתחילו איתן, אבל מצד שני הם כן רוצות לדבר על נושאי היום יום, כי אם תתחיל עם מישהי ב- "היי, את נראת כמו מישהי שאני רוצה להכיר..אני XX" היא דיי תבהל. אבל אם תתחיל עם מישהי בקטע פחות מלחיץ, כמו "תגידי, כמה עולה צ'ייסר ערק פה..?" זה יהיה הרבה יותר פשוט בשבילה, כי היא גם יודעת שאתה רוצה להתחיל איתה ולא רוצה להחליץ אותה, וגם היא מבינה שאתה מבין בבנות ואתה יודע שלגשת בצורה ישירה זה קצת...ישיר מידי . מקווה שהבנת.

- לא הבנתי למה אסור היה לך להכניס אלכוהול למסיבה..הלכת למסיבת הפתעה של ילדים כיתה ב'? לא הבנתי.

- דבר שני בקשר לאלכוהול, זה טוב מאד שלא נתת לבנות שלוק מהבירה, אבל גם לאלו שהתחננו לא היית צריך לתת אלה אם כן היית מציב לה אתגר.
    אני אישית, אוהב ללכת עם איזה כובע מגניב למועדונים כי אז מלא בנות מנסות לקחת לי אותו..וכשיש בנות שממש רוצות אותו ומתחילות להתחנן אני מציב להן אתגר וזה נהיה מעניין, כמו למשל "באלך על הכובע שלי..? אני עבדתי קשה כדי להשיג אותו! מה את יכולה לעשות בשבילי..? " ואז אתה נראה כבר אחרת לגמרי בשבילה.

-בקשר לבחורה שהייתה עם הבחור, למה התחלת איתה אם היא רקדה עם גבר אחר? אני לא צריך להסביר לך למה זה לא בסדר.

- לא הבנתי ת-2 הזה..

- ודבר אחרון, בחורה שלא נותנת לך פלאפון באותו הלילה, זה סימן טוב. זאת אומרת שהיא לא בחורה כזאת קלילה ופשוטה. אתה תצטרך לעבוד על זה כדי להוציא ממנה מספר פלאפון, אז אם אתה רוצה אותה..כנראה שהיא שווה את זה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אתה חייב ללמוד לכתוב מסודר.. לא הבנתי כלום =\

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מסיבה של כיתה יב והמקום לא מאשר להכניס אלכוהול וב2 ניסתי לתאר איך הקינו הלך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,056 | הודעות: 8,198,649 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect