קצת מבאס שלא נסגר כלום ובהמשך אני אסביר גם למה
אז ככה אירגנו לאקסית שלי מסיבת הפתעה והוזמנתי שעתיים בערך ליפני שבאתי עבדתי על האינר גיים שזה דיי עזר מה שעשיתי אם אתם רוצים לדעת זה
1 שמעתי מוזיקה שמחה שעילת לי תמצב רוח ואת החיוך
2 הצבתי לעצמי מטרה אחת והיא להנות ואם יצא לי משהו בסוף הערב וואלה פאנטוקי
3 תלמדו כולכם נשים נראות טוב בשבילנו הן מתגנדרות רק כדי שיתחילו איתן והן יוצאות למסיבות כדי שיתחילו איתן ולא כדי לדון על עינייני היום אם הן רצו לקיים דו שיח הן היו הולכות לקפה קפה או קפה גו או כל בית קפה אחר
ולעיניין נכנסתי למקום והייתה עויינות כלפי מצד הבנות כי ל80% מהן היה משהו איתי וזה לא נגמר טוב יצאתי לשאוף אוויר ולהירגע ואז ראיתי חבר שעבד בבר והוא נתן לי בירה נכנסתי למקום עם הבירה מפסוט כמובן שזה משך תשומת לב כי היה אסור להכניס אלכוהול למקום אבל אני מגבניק בקיצור תוך 3 שניות ה20% מהבנות שלא היה לי איתן כלום נגשו אלי ובקשו שלוק לחלק נתתי לחלק לא רק מי שהתחננה יפה בכל אופן הפתענו תאקסית והתחילו הריקודים שמתי את הכוונת שלי על 2 בנות כל אחת 7 בכל אופן רקדתי בפאנן פה ושם לקחתי את הידיים שלהן ורקדנו יחד ואפילו ב3 מה שגרם. לבנים שם די לקנא בכל אופן החלטתי להתמקד באחת מהן האתיופית אבל... היא הייתה עם מישהו מהצד זה נראה כאילו הן זוג מאושר בכל מקרה התקרבתי אליה חייכתי ורקדנו המון ביחד פה ושם הרצתי קינו שלדעתי היה עולם!! פשוט עולם!!
1מרב הרקודים הזענו כן כן אנחנו בני אדם אז פשוט נשפתי לה בעורף
2 הידיים שלה היו על הצוואר שלי ושלי היו על המותניים שלה אז יד מהמותן דרך אמצע הגב לכתף לכף יד שלה וסיבוב
3 שהיא רצתה להגיד לי משהו הצמדתי את הלחי שלי לשלה ככה כל הערב
היינו ככה שעה ואז יצאתי לעשן מה לעשות הייתי חייב קצת רוגע דיברתי עם הבחור שם שהשגיח שלא יקרא משהו חריג וחזרתי בדיוק לסלוו היא הייתה ליד אותו בן זוג שאיתו התחילה את הערב ואז בום היא רצה אלי צמוד צמוד צמוד פה ושם נשיקות בצוואר והיא התחילה עם זה (תחמנית) למרות שעמד לי עדין היינו צמודים אבל הייתה בעיה אחת אחותה הגדולה הייתה במקום והיא די מנעה ממנה לזרום בכל מקרה יצאתי עם פייס מהערב הזה ושבקשתי טלפון היא סירבה בטענה שאני חייל והיא לא רוצה לבכות (דבילי לדעתי) אבל מקובל
אני אפנה לכם אץ המקום להערות שיהיה לילט

ציטוט ההודעה