אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום הזה מישהו יכול לעזור לי ללמד לתדרך להביא לי אתר שיכול לעזור לי משהו?..
|
|
כזה דבר לא תקבל סתם ככה (אני זכיתי לזה אבל אני לא חושב שתזכה לזה).
שלחתי לך כמה בפרטי כי זה פורומים...
תתחיל בללמוד שפת תכנות פשוטה ממש אפילו סקריפט כמו PERL או PYTHON - אחרי שתלמד את אלה יהיה לך קל ללמוד אחרות כי יהיה לך כבר בסיס אחר כך תלמד JAVA, C וC++ או רק אחד מהם לא צריך כזה הרבה למרות שאני למדתי די הרבה ;P
אחרי שתלמד לתכנת תלמד WEB - שפות כמו HTML וPHP אלה השפות הכי חשובות לדעתי בWEB אתה יכול ללמוד גם JS וCSS ועוד, אחר כך תלמד לעבוד עם מסד נתונים(SQL) אחר כך תלמד לנצל באגים במסד(SQLI)...אחרי שלמדת את כל זה תלמד איך להשתמש בלינוקס השלב הכי אבל הכי חשוב לדעתי - לינוקס זו סביבת עבודה מעולה למתכנתים ומאבטחי מידע! אחרי זה תלמד DEBUGGING כדי שיהיה לך קל ללמוד דברים אחרים כמו בניית אקספלויט שמנצלים באגים - DEBUG ואקספלויטים קשורים זה לזה בצורה שלא תאמן
-המשך יום נעים
-ספיר שמר.
"the quieter you become, the more you are able to hear"
פעיל בפורום:~פיקאפ ואומנות הפיתוי~
תחומים:מתמחה בשיטה של מיסטרי, בשיטה הטבעית של גמבלר, שפת גוף, בעל ידע בסיסי בNLP וניסיון בשטח.
כל שאלה תתקבל בברכה
אני התחלתי בלימודי הweb דווקא (צד לקוח html, js, css...) הייתי ממליץ לך להתחיל ללמוד את זההנה קישור : w3schools (נקודה com - אני לא יכול לפרסם קישורים)