לפני הכול קריידיט ל skrintor מפורום אחר F..
Photoshop CS5.1 Extended v12.1 Middle Eastern
מילות פתיחה:
שלום ***, באשכול הזה הכנתי לכם מדריך ענק בתמונות צעד אחר צעד,
איך להתקין את תוכנת העריכה הכי מתקדמת שיש כיום בשוק שאני בטוח שכולכם שמעתם עליה,
אני נותן לכם אותה בגרסא הכי אחרונה שיש כיום ואפילו בגרסא מורחבת
כולל תמיכה בכתיבה עברית משהו מיוחד שאין בכל פוטושופ!
מה זה אומר תמיכה בעברית: עם הפוטושופ שאני נותן לכם תוכלו לכתוב מה שאתם רוצים בצורה נוחה בעברית בלי שום טריקים של טקסט הפוך וכל שאר הסיבוכים!
בסוף ההתקנה הפוטושופ יעבוד לכם בלי שום חארטות כמו סריאל,אימות,הרשמה, פשוט לוחצים והוא עולה כמו כל תוכנה.
סריקה:
img840.imageshack.us/img840/3623/86692415.jpg
סיקור:
התוכנה אידיאלית לסרטים, לוידאו, ליוצרי מולטימדיה, למעצבי גרפיים ולמעצבי תוכן אינטרנט המשתמשים בתלת מימד ובאנימציה, וכמו גם למהנדסים ולמדענים.
תוכנת Adobe Photoshop CS5 Extended מביאה לך את כל מה שיש ב Photoshop CS4 ועוד.
צור תמונות תלת מימדיות ושלב אותן בגרפיקה הדו מימדית שלך. עצור את הזמן עם עריכה קלה של גרפיקה בתנועה על שכבות וידאו. ובחן את התמונות שלך עם כלי מדידה, אנליזה וויזואליזציה. בחר את תוכנת Photoshop CS5 Extended כדי לקבל את כל מה שנחשב לסטנדרט המקצועי בתחום הגרפיקה הדיגיטלית ועוד.
* עיבוד חלק של תוכן תלת מימדי ותוכן מבוסס אנימציה
* קבל תובנות עמוקות יותר על התמונות שלך עם כלי מדידה ואנליזה חדשים
* שפר את הפרודוקטיביות שלך עם ממשק יעיל יותר, שיפורים לעיבוד תמונה גולמית, תזרימי עבודה לניהול נכסים, ועוד.
* ממש את חזונך עם יכולות רבות עוצמה לעריכה, שילוב והתנסות ללא מתחרים.
לינק להורדה (אותה התקנה ל32 ו64 ביט):
ההתקנה מתאימה גם לגרסאות של 32 ביט וגם ל64 ביט, בווינדוס 7 וגם בXP.
לפני תחילת המדריך אני אתן לכם קישור להורדה של הפוטושופ:
http://shareflare.net/download/11911...pport.rar.html
כדי להוריד תלחצו על הלשונית FREE שבצד ימין, ואז על Download File ויהיה רשום במרכז
"Please wait, there is a file search..."
תחכו לא ללחוץ על שאר הכפתורים שרשום עליהם Download אלו פרסומות!
אחרי כמה שניות יהיה כפתור שרשום עליו Download file תהיה ספירת 45 שניות לאחור שבסופם יהיה הלינק האחרון וההורדה תתחיל
------------------------------------
חם וחדש: איך להוריד במהירות מקסימלית בחינם (עליתי על השיטה בעצמי)!
שלב 1: תורידו את מנהל ההורדות FlashGet מכאן (הורדה ישירה לוחצים על Start Download וזהו) הוא כבר פרוץ ונשאר לכם להתקין.
שלב 2: כנסו ללינק ההורדה שנתתי למעלה (מומלץ מאוד עם גוגל קרום במצב אנונימי (CTRL + SHIFT + N))
שלב 3: תעשו הכל לפי מה שרשום מעל להסבר הזה באותיות הקטנות, אבל !, כשהספירה לאחור תגמר, לא ללחוץ על הלינק.
שלב 4: אחרי שהלינק הסופי של ההורדה מהאתר מולכם(אחרי שחיכתם 45 שניות ) תלחצו עליו מקש ימני ואז על Copy link address (בגוגל כרום) .
יכול להיות ששלב 5 יבוצע אוטמתית ע"י התוכנה פלאש גט אם היא פתוחה - הכוונה שאיך שתסימו את שלב 4 ייפתח חלון לתחילת ההורדה.
שלב 5: כנסו לתוכנה פלאש גט שאמרתי לכם להוריד תלחצו למעלה בצד שמאל על הפלוס הירוק להוספת הורדה, יפתח חלון המלבן הראשון אמור להיות הלינק של ההורדה הסופית אוטומתית אם לא תעשו הדבק, ניתן לבחור מיקום להורדה במקום מה שכבר יש שם.
שלב 6: תלחצו Download וההורדה תתחיל, כן עכשיו אתם מורידים ווינדוס בעברית,פרוץ,מקורי, עם מדריך כלול,מעודכן,גרסת אולטימייט במהירות מקסימלית חינם!
אז אחרי שהורדתם אפשר להתחיל במדריך:
דברים חשובים לפני תחילת המדריך:
* חובה לחלץ את קובץ הRAR שאתם מורידים שמכיל את קבצי ההורדה והפריצה.
* תעתיקו את תיקיית הInstallation לכונן שעליו אתם רוצים להתקין את הפוטושופ
(נגיד אני רוצה להתקין בכונן C אז אני מעתיק את התיקייה לכונן C לא משנה איפה, או שפשוט מחלצים את הRAR לכונן C)
* אם ההתקנה תתן אזהרה שיש רסטרט למחשב שמחכה אז תלחצו Quit,
תעשו רסטרט ותפעילו את ההתקנה שוב (בהמשך תמונה איך להפעיל את ההתקנה)
כנסו למיקום שאליו חילצתם את הRAR ותעשו כמו בתמונה:
בתיקייה הזאת תפעילו את הקובץ עם האייקון האדום שנקרא set-up.exe
ויופיע חלון של אתחול קבצי ההתקנה:
כאן תעקבו אחר ההוראות בתמונות:
אם במקום העמוד המצולם למטה קיבלתם עמוד כזה אז לא עקבתם אחרי הדברים החשובים שהדגשתי לכן תחזרו לתחילת המדריך וצאו מההתקנה.
מה שבתוך תיקיית ה- Crack:
כאן צריך לבחור את הקובץ הפרוץ לפי מספר הביט שהתקנתם, אם התקנתם ב32 ביט אז תקחו את הקובץ הפרוץ מהתיקייה הראשונה
ו64 ביט מהתיקייה השנייה, מי שלא יודע כמה ביט התקין אז זה לפי הביט של הווינדוס,
כדי לבדוק את המספר כנסו למחשב שלי ואז מקש ימני על מקום ריק לבן ואז מאפינים ויהיה שם פרטי המחשב שלכם ויהיה רשום מספר הביט של הווינדוס,
בכל מקרה אפשר גם לנחש ואם לקחתם את הלא נכון (שתראו שהפוטושום מראה שגיאה) להחליף בשני.
עכשיו אחרי שהעתקם את הקובץ צריך להדביק אותו בתיקיית ההתקנה של הפוטושופ, אז כנסו לתיקיית ההתנקה בד"כ היא זאת:
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS5.1
וישר שם להעתיק את הקובץ הפרוץ, המחשב ישאל אם להעתיק על קובץ שכבר קיים תאשרו את ההודעה.
עכשיו תחפשו את קובץ ההפעלה שנקרא photoshop.exe תלחצו מקש ימני ואז על שלח אל ותשלחו לשולחן העבודה
וזהו!
יש לכם Photoshop CS5 הגרסא המורחבת מאומתת לחלוטין וכמובן עם תמיכה בכתיבה עברית!
עכשיו פשוט תפעילו והפוטושופ יעלה בלי שום חארטות כמו סריאל,אימות,הרשמה וכו'!