איך אני יכל לבדוק ולדעת האם המחשב שלי מתאים למשחק הזה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=769507![]()
איך אני יכל לבדוק ולדעת האם המחשב שלי מתאים למשחק הזה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=769507![]()
נערך לאחרונה על ידי Eyalnet; 07-01-2012 בשעה 14:11.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הורד את התוכנה CPU-Z מכאן, והבא צילומי מסך מכל הלשוניות.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
במקום להתקין תוכנה רק בשביל פעם אחת בלבד אז צלמתי את פרטי המחשב שלי דרך המקומות שאני מכיר:
![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זו תוכנה ניידת שלא דורשת התקנה, ובכלל - להבא בצע את הפעולות שאתה מתבקש לעשות, אתה סתם גורר אותנו לחזור על בקשותינו וזה לא ממש נאה.
בכל אופן, המשחק המצויין דורש כרטיס מסך עצמאי, מה שלא קיים במחשב שלך (אצלך יש רק מאיץ גרפי מובנה בלוח אם).
* * *
לא אבנתי אתה אומר שאין לי כרטיס מסך אלה רק מאיץ גרפי (מה זה בכלל מאיץ גרפי?)?! כי חשבתי שמסך מחשב לא יכל לעבוד בלי כרטיס מסך..
מ א ו ש ר
אתה שואל ועונה בו זמנית.
המחשב יכול להיות מחובר למחשב ב-2 אופציות:
1. מאיץ גרפי - חלק מובנה בלוח האם שמשתמש ביכולות של הלוח אם והמעבד, בשל כך ביצועיו נמוכים אך הוא מספיק להפעיל מסך בשימוש משרדי.
2. כרטיס מסך עצמאי - כשמו כן הוא, מגיע עם יכולות משלו ולכן מתאים למשחקים (לפי רמתו).
* * *
מ א ו ש ר
לפי המפרט של המחשב המשחק יעבוד אבל כנראה על הגרפיקה המינימלית.