טוב, אני לא יחפור יותר מידי אני מאזור המרכז ..((ואני לא יגיד HB וכאלה כ)
אפ) ודיי נמאס לי לעבור בין בנות...
אז התחלתי עם מישהי במסיבה באתי לנשק אותה כי הייתי רגיל לפיקאפ היא לא זרמה יצאתי החוצה לדבר איתה ...
קיצר השגתי טל]ון והכל כרגיל ... התקשרתי אליה אחרי כמה ימים י היה לי משעמם ממש והייתי באזור שהיא גרה אמרתי אולי ננסה להציל את היום (כל זה קרה ממש בזרימה , לא נדלקתי עליה ולא כלום).
היא רצתה שאני יבוא לבר שהיא נפגשת עם חברות יצאנו החוצה דיברנו הרבה ממש היה כיף לשנינו רמזתי לה על נשיקה היא גם לא זרמה אמרתי טוב היא לא פשוטה יש עבודה רצינית...
קיצר נפגשנו כמה ימים אחר כך בבר בתל אביב שוב )היא רצתה שאני יבוא) דיברנו שעות שוב זה היה נראה כאילו קשה לה גם להיפרד .. ושהיא זורמת ונהנית ... לא הצעתי אפילו נשיקה וגם לא ניסיתי ...
אחרי כמה ימים בסילבסטר קבענו להיפגש קרוב לסבית שלה במקום שקט דיברנו מלא קצת פחות הייתה זרימה כי היה קר היא לקחה אותי לאיזו תצפית מבודדת משהו יפה היא הציעה ... ממש היה נראה כאילו היא בקטע
קיצר הסעתי אותה חזרה ממקום לבית שלה והתנשקנו באוטו ... יום אחרי נסעתי לצבא
דיברנו בפיס בוק קבענו לעשות משהו בסופש באזור שלי ....
יום שני השעה אחת בלילה היא החליטה להשתגע...:
"קשיב ..עד לא מזמן היה לי מישהו וכל פעם היינו בהפסקה וחזרנו. בזמן האחרון לא דיברתי איתו ואז הכרתי אותך וממש היה לי כיף והכל אבל אני והוא חזרנו לדבר. אני יודעת שעוד לא היה משהו בנינו אבל אני יודעת שזה לא יעבוד כי אני עדיין מרגישה אליו משהו ואני לא רוצה לפגוע בך או משהו והעדפתי להגיד לך את זה ולא להתחיל לסנן כי באמת היה לי כיף ולא רציתי סתם להתעלם
"
"ני ממש מקווה שתבין... גם רציתי לעשות את זה בטלפון אבל ידעתי שאני אתחיל לגמגם ולא אצליח לדבר
""
אני:
טוב...
"
היא"
אני מצטערת..
"
אני:- ם זה מה שאת מרגישה
- האמת היה לי ממש כיף איתך שתדעי ...
היא:
"
גם לי היה מש כיף איתך אבל איתו זה סיפור ממש ארוך ואני יודעת שזה לא יעבור בקרוב ולא רציתי סתם לפגוע
"
אני :
"איך שבא לך באמת
"
היא:
אני מצטערת לא התכוונתי שזה יצא ככה..
אני:
מתי חזרת לדבר איתו ?
"
היא:
"- ימים האחרונים הוא פתאום שלח ליהודעות ולא עניתי בהתחלה והוא המשיך והתקשר
- אבל בלי שום קשר לזה גם אם אני אפסיק לדבר איתו לגמרי מבחינה רגשית אני לא יכולה שוב קשר חדש.. לפחות לא בתקופה הקרובה
"
אני:
ס- בבה
- קצת מבלבל אבל ססבבה
- אני באמת רציתי להכיר אותך יותר כי את באמת מיוחדת וגם תאמיני לי שאם לא הייתי חושב שאת כזאת לא הייתי ממשיך לדבר איתך אחרי המסיבה
היא:- ני מבינה
- הייתי צריכה לספר לך לפני אבל לא חשבתי שהדברים יהיו ככה
אני:
טוב..
היא:
מצטערת שזה יצא ככה
אני:
אין לך מה להצטער- זר לי
- טוב אבל מהקצת שלמדתי להכיר אותך לא מפליא
- לא משהו רע
היא:
מזותומרת?
אני:- פוט אם אני יכתוב את זה אז יש מצב שתביני לא נכון
- אבל כל אחת אחרת הייתה מתקדמת או משהו ובגלל שזאת את אז
היא:
נראה לי הבנתי
אני:
קיצר תהני איתו
היא:
- אני לא חוזרת אליו ולא כלום פשוט לא רציתי להיכנס לקשר אחר כשזה טרי אצלי כי אני יודעת שזה לא יעבוד
אני:
סבבה ..איך שבא לך דברי איתי אם תהיי פנויה ואני יהיה גם .
חחח
היא :חח אוקי
וזהו חברה סליחה אם זה ארוך אבל אשמח ממש אם תעזורו לי
סורי אם ההודעה לא נראת כמו שצריך כי לא הייתי פה שנים וכבר שכחתי איך פותחים אשכול עזרה אז תסלחו לי ...