שלום,
יש לי מחשב שאליו אני מתחבר מרחוק (WinXp) כדי לעבוד על קבצים מסויימים. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לעבוד על המחשב לא דרך הרשת, אני לא יכול לראות חלק מהקבצים.
אני מודה לעוזרים.
שלום,
יש לי מחשב שאליו אני מתחבר מרחוק (WinXp) כדי לעבוד על קבצים מסויימים. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לעבוד על המחשב לא דרך הרשת, אני לא יכול לראות חלק מהקבצים.
אני מודה לעוזרים.
|
|
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
הקבצים ממוקמים על מחשב שיש עליו XP.
מה שגיליתי בנתיים, זה שאם אני נכנס עם יוזר אחר במחשב הלוקאלי אני כן רואה את הקבצים .ז"א שהבעיה ביוזר ספציפי.
מה אני יכול לעשות כדי לסדר זאת ?
תודה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אוקי איבדת אותי תסביר את עצמך יותר טוב..
אין שום אפשרות במחיצת NTFS להסתיר קבצים ממשתמש לוקלי
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני אסביר מההתחלה,
יש לי מחשב עם WINXP , כאשר אני מתחבר עם יוזר X אני רואה בתיקיה מסויימת לדוגמה: 10w:/folder/magic קבצים. וכאשר אני נכנס עם יוזר Y לאותה התיקיה אני רואה 5 קבצים.
אני מקווה שהסברתי טוב.
תודה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תוכל להביא צילום מסך של התיקייה עם יוזר X שרואה הכל?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני לא נמצא ליד המחשב ,אבל תאמין לי עם יוזר אחד יש בעיה ולא רואם חלק מהקבצים יש לך אולי רעיון למה זה קורה?
מ א ו ש ר
אני מבקש תמונה לא כי אני לא מאמין אלא בגלל שאני רוצה לבדוק משהו
מ א ו ש ר
הקבצים מוסתרים אולי?
הקבצים לא מוסתרים בדקתי.
אם אני בונה פרופיל חדש אני רואה הכל.
החלטתי שאני פותח פרופיל חדש תודה לעוזרים.
מ א ו ש ר
פתרון קצת עקום, אבל שורה תחתונה זאת בחירה שלך
נעול