אני הורדתי את הווינדוס הזה.
אני מבקש מפתח מוצר שבאמת עובד. אגב אם זה לא הפורום המתאים, רק תעבירו.
אני הורדתי את הווינדוס הזה.
אני מבקש מפתח מוצר שבאמת עובד. אגב אם זה לא הפורום המתאים, רק תעבירו.
עמדת הגיימינג שלי
מעבד: Intel Core i5 3570 Turbo 3.8Ghz
כרטיס מסך: eVGA GTX 660 2048Mb
זכרונות: Kingston ValueRam 8GB
דיסק קשיח: 1TB (Western Digital 500GB) X2
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=574332
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כשכתבתי מפתח מוצר התכוונתי לזה, ולא למדריך שלא הבנתי כלום. בבקשה, תביאו מפתח מוצר , לא מדריך אלא אם כן הוא פשוט.
עמדת הגיימינג שלי
מעבד: Intel Core i5 3570 Turbo 3.8Ghz
כרטיס מסך: eVGA GTX 660 2048Mb
זכרונות: Kingston ValueRam 8GB
דיסק קשיח: 1TB (Western Digital 500GB) X2
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
דבר ראשון אם היית מתאמץ לקרוא את השורה הראשונה היית מבין לבד שאתה לא צריך את כל המדריך
דבר שני תראה טיפלה כבוד ותגיד תודה על העזרה שנותנים לך כי אף אחד לא חייב לך פה כלום בטח שלא מפתח מוצר..
דבר שלישי תקרא את השלוש שורות הראושנות של המדריך ותראה שהוא נורא רלוונטי עבורך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
התודה לא חשובה כמו יחס נורמאלי,
אתה פותח אשכול מצפה שיעזרו לך ואחרי שקיבלת הפנייה לנושא קיים שד"א כן עונה על מה שביקשת אתה בא עם יחס לא נעים,
אל תצפה שאחרי יחס כזה אנשים יבואו ויעזרו לך.