נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 11:29.
|
|
בהצלחה בהמשך
פורום אימון אישי
היה נחמד בשנה הזאת
וסוניק
מה עם קצת יוזמה?
תארגן עוד אתגרים
אני למשל אהבתי מאוד את האתגר עם המשחק הזה שצריך לשרוד כמה שיותר זמן
דבר ראשון תודה לך סוניק! אין הרבה אנשים שמוכנים להשקיע בשביל זרים בפורום כמוך.
ואני רוצה גם לברך כל אחד ואחד מהאנשים שכתבו, הגיבו או רק קראו (כמוני לרוב) משהו בפורום הזה.
עצם זה שנכנסתם לכאן כבר מראה שיש לכם רצון להשתפר ולהתפתח עצמית, ובסופו של דבר זאת המטרה העיקרית של הפורום - לגרום לכם לרצות להשתפר.
הדברים בפורום הזה, גם אם הם נראים קצת מנותקים אחד מהשני עדיין, מכוונים אנשים לכיוון חיובי, תעריכו את זה.
שתהיה לנו עוד שנה מוצלחת! (כי תכלס, ב2012 אנחנו מתפוצצים או משהו, אז את כל המטרות צריך להשיג עד אז)
שמחתי לקחת חלק בפורום
נושאים מועררי מוטיבציה
ועניין שמגרה כל מחשבה
מאחל שהפורום ימשיך להתפתח =]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
שמחתי להשתתף במשפחת הפורום הזה ובכלל בקטגוריה הזאת בעבר
נקווה שזה יוליד רק טוב ונקווה שהפורום יצליח להישגים לא וירטואליים !![]()
כולנו ביחד, בלי לשים לב, יצרנו משהו שמאחד את כולנו כבני אדם.
אנחנו לא יודעים דבר אחד על השני, פרט לבעיות היום יום ומפולתן של החיים...
כמו עיוורים למראה האחד של השני, נכתבו פה ביוגרפיות, מאמרים, ותגובות עם חוכמת חיים מרובה...
אז יצרנו כאן משהו. יצרנו אמונה, יצרנו רצון, יצרנו משמעת עצמית, יצרנו תקווה, יצרנו דרך, יצרנו את חיינו...
הפורום הזה הוא מעבר למספר מילים. הפורום הזה כתוצאה מרשים מאד. אבל שישאלו על התוצאה נגיד שהיא לא משנה. אנחנו נספר על הדרך.. אנחנו נספר שאנחנו יצרנו את העולם הזה. אנחנו יצרנו את השינוי שרצינו לראות בחיינו... V.
אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?
הצטרפתי לפורום הזה רק למעט זמן וכבר אני מרגיש חלק מהקהילה =]
אהבתי מאוד כל מאמר וכל מה שנרשם פה כל נושא מעלה בי סקרנות ועניין ובהחלט פורום מצוין כל הכבוד ובהצלחה לכולם![]()
אחד הפורומים הנדירים המנוהל ע"י איש נדיר לא פחות
שמחתי ואשמח ליטול חלק בפעילות מבורכת זו, פעילות שמפרה את הנפש ומשחררת את המוח.
תודה סוניק, תודה!
מזל טוב!!!! D:
וואלה שמחתי לקחת חלק בפורום מקווה שזה ימשיך ככה
מאחל שהפורום ימשיך להתפתח
למרות שסוניק הוא בוגד גדול !
ומריו הוא המלך
הייתי שמח לקחת חלק קטן בפורום גדול נהנתי לעזור לאנשים ואנשים יעזרו לי
סוניק בן אדם דגול , אדם בעל יכולות עצומות , בשבילי אתה המנהיג שלי , תמיד ידעת להגיד את המילה הנכונה
במקום הנכון , לא התקמצנת על כמה דקות כתיבה בשביל אדם קטן שעוד לא יצא לעולם הגדול .
אוהב את הפורום , ואוהב את המנהל , ישר כח לכל מי שלקח חלק גדול או קטן בפורום![]()
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 11:30.
![]()
ממליץ בחום לקרוא את הספר הסוד , אמא שלי הולכת לשיעורי פסיכולוגיה וראיתי סרט ענק , למרות שנרדמתי בסוף
אבל עצה שהייתה בסרט :
תמצאו אבן , אבל לא אבן רגילה אבן מיוחד שאתם חושבים שזאת האבן שלכם , תביאו את הדברים שאתם רוצים בחיים (בריאות , כסף , בית גדול , את בר רפאליועוד דברים שתרצו לעשות בחיים שלכם) , ושימו בכיס ותיקחו אותה תמיד אתכם כל פעם שתיגעו בא או שתראו אותה תגידו את כל הדברים שאתם רוצים , סיפור אמיתי שקרה , חבר של המספר של הסרט ראה את האבן אצל המספר , ושאל מה האבן הזאת עושה אצלך בכיס הוא אמר זאת אבן המשאלות שלי , עבר זמן מה , והבן של החבר נהיה חולה במחלה סופנית , החבר ביקש שיביא לו גם כמה 'אבני משאלות' והסופר מצא את האבנים הכי מיוחדות שמצא , ושלח אחרי כמה שבועות החבר שלח לו הודעה הבן שלי הבריא תודה , מכרנו את האבנים שלנו בכמה דולרים ועכשיו יש לנו עסק , תודה על הכל , אז הכל תלוי בכם אתם תמיד צריכים לדעת שאתם תמיד תזכו רק עם תרצו !
הפורום הרציני והאיכותי ביותר שיש כאן באתר, בהחלט עוזר ונותן מוטיבציה,
נקווה שנמשיך להתקדם כאן, ליצור קהילה של אנשים שמעוניינים לחיות באושר וליצור חברה קצת יותר טובה.
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
כמה מצחיק!
בדיוק היום יש יום הולדת לפורום ממש כמו שבדיוק היום יש לי יום הולדת :-)
שמחתי לכתוב מאמרים, שמחתי להגיב, מצטרף לכל הברכות על הניהול של סוניק ושמח להיות לו לעזר בניהול הפורום.
בתקווה לשנה טובה מקודמתה...
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 11:31.