קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יומן | RAW IS WAR
    על ידי w-w-e בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-03-2012, 20:10
  2. יומן WWE - בקרוב תוכנית פתיחה!
    על ידי MooN LighT בפורום יומני היאבקות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-11-2009, 22:38
  3. [סיקור] בקרוב - Empire Total War
    על ידי Xplisit בפורום משחקים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-01-2009, 14:49
  4. [בקרוב] Rise and Fall: Civilizations at War
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 21:18
  5. [בקרוב] Ultimate Spider-Man
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 08:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

יומן WAR - בקרוב!

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

ברירת מחדל יומן WAR - בקרוב!

מקווה שרובכם יודעים מה זה יומן היאבקות, למי שלא - יומן היאבקות זה יומן כזה שבו אני רושם פרקים של תוכניות היאבקות.

אני אתחיל מרוסטר אחד של תוכנית אחת בשם WAR, ברוסטר יהיו מתאבקים רבים ורובם יקבלו את היחס המגיע להם בתקופות שונות ואולי אפילו משונות, אשמח אם תעקבו.

רוסטר WAR-
    יתגלה בפרק הראשון של WAR

מנהל WAR-
    יתגלה בפרק הראשון של WAR

הPPV הבא-
    מלחמת הכוכבים
    תאריך משוער : 29.1.12

פרטים נוספים בפרק הראשון של WAR

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

בהצלחה.

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

תודה רבה על התמיכה, הפרק הראשון הולך להיות פרק ארוך ומושקע ואני באמצע כתיבתו כבר

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

תודה גם לך, אני אסיים לעבוד על הפרק ככל הנראה בסוף השבוע

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

אני שמח להודיע שהפרק יהיה בעל 8 קרבות וזה יהיה פרק ספיישל מיוחד, בכללי שאר הפרקים יהיו 4-5 קרבות, הפרק יכלול - טורניר לאליפות WAR, באטל רויאל על אליפות הזוגות ועוד קרב שבו מתאבק מוכר יחזור

מורחקים
    לייקים
    7
    נקודות
    0

בהצלחה,
    מצפה ליומן טוב .

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    290

אולי עוד מוקדם יותר

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

סליחה כולם, פשוט הייתי חולה קצת הרבה בזמן האחרון אבל הפרק אמנם עוכב אבל אני כמעט ובטוח שיפורסם ביום-יומיים הקרובים, אני שוב מתנצל ומצטער

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

מחכה לפרק כפיר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

ברירת מחדל פרק אחד!

הפרק הראשון של WAR מתחיל במטח זיקוקים ענקי שבסופו נשמע השיר של האגדה האחת והיחידה 'סטון קולד' סטיב אוסטין! סטיב אוסטין יוצא לאולם רכוב על טרקטורון שטח, הוא נוסע על הטרקטורון עד לזירה ואז יורד ממנו ונכנס לזירה, סטיב מבקש מיקרופון ואיש הפקה נותן לו אחד, סטיב מתחיל לדבר: "ערב טוב לכם WAR! כמו שנאמר, הג'נרל מנג'ר של WAR יתגלה היום, אז הג'נרל מנג'ר של WAR הוא לא אחר מאשר..." נשמעת ניפוץ זכוכית ואז השיר של סטון קולד וסטיב אומר: "אני! אז בשביל הערב הראשון שלנו הכנתי לכם הרבה דברים כמו טורניר אליפות הWAR או באטל רויאל על אליפות הזוגות, אז בואו נתחיל עם השלב הראשון של הטורניר ובו ישתתפו שמונה מתאבקים שהם – אלברטו דל ריו, ביג שואו, כריס ג'ריקו, CM פאנק, דניאל בראיין, ג'ון סינה, מארק הנרי ורנדי אורטון! אז בואו..." השיר של כריסטיאן נשמע והוא יוצא לזירה עצבני, הוא נכנס לזירה מהר מחזיק מיקרופון ומתחיל לדבר: "ואוו, סטיב, ברכות על המינוי כג'נרל מנג'ר, אבל מה עם הכוכב הכי גדול שלך?" סטיב עונה לו: "אני יודע, אסור לי לתת לי להשתתף בטורניר, תודה על הדאגה." כריסטיאן משיב לו בעצבים: "דיברתי עלי! למה אני לא בטורניר הזה?" סטיב עונה לו: "טוב, אם אתה כל כך רוצה לדעת אז מישהו פנה אלי ואמר לי שהוא רוצה להפתיע אותך היום, אז אם התשובה הזאת לא מספיקה לך אני אתן לך עוד משהו!" סטיב בועט לכריסטיאן בבטן ונותן לו סטאנר!
    קרב 1 – קרב בטורניר על אליפות WAR – כריס ג'ריקו נגד אלברטו דל ריו.

הקרב מתחיל בכך שכריס מתגרה בדל ריו, כריס נותן לאלברטו סטירות ומתחמק ממנו מספר פעמים, לבסוף דל ריו כמעט משתגע והוא מתחיל להתפרע ונותן לג'ריקו מלא אגרופים אבל באגרוף הרביעי כריס חוסם אותו, תופס לו את היד ואז נותן לו סוג של קוד ברייקר ליד ודל ריו מתפלא לפגוש עוד מישהו שמתמקד בפציעת הידיים כמוהו, דל ריו קם ואוחז בידו בכאב ואז כריס רץ לדל ריו וזינק עליו עם קוד ברייקר אבל דל ריו התכופף וכריס עף על פינת הזירה והוא פגע חזק בספוג, כריס הולך כולו מבולבל מרוב כאב ואז דל ריו רץ לכריס ונתן לו בעיטה בראש בקפיצה, דל ריו מרים את כריס, תופס לו את היד ואז מתחיל בסיבוב לקורס ארמברייקר אבל באמצע הסיבוב כריס מעיף אותו ושדל ריו מסתובב הוא מקבל קוד ברייקר, כריס מצמיד 1...2...3!
    אחרי הקרב ג'ריקו חוגג עם הקהל בצורה שרק הוא מכיר והוא מלהיב את הקהל כאילו בזה הרגע הפך לאלוף ולא עלה שלב בטורניר.
    יוצאים לפרסומות.
    כשהמתאבקים נפגשים בזירה באירוע הראשון הם הולכים להילחם, על כבוד, על כוח, על אהבה, על אהדה ועל אליפויות! מלחמת הכוכבים, רק באטרף, בקרוב!
    חוזרים מפרסומות.
    קרב 2 – קרב בטורניר על אליפות WAR – ביג שואו נגד דניאל בראיין.

הקרב מתחיל בכך שהענק מפגין את הבדל הגדלים בינו לבין בראיין, הוא נותן לדניאל אגרופים שעם גודל ידו של שואו הם כמו אגרופנים מברזל, דניאל צונח על המזרון ולפני שהוא מצליח להבין מה פגע בו שואו דורך על בטנו של דניאל ועובר עליו כמו שעוברים במעבר חצייה, ביג שואו יודע שהוא יכול לסיים את זה ועכשיו הוא מסמן עם ידו לנוק אווט, דניאל קם ואז שאגרופו של שואו משתגר אליו דניאל תופס את ידו וננעל עליו בקרוס פייס אבל שואו כמובן משחרר מהר, דניאל בא לתפוס שוב את שואו לנעילה אבל שואו מעיף אותו ודניאל עף על השופט שנופל, דניאל והשופט פגועים ואז לזירה רצים שלושה אנשים לבושים בשחור עם כובעי גרב שחורים ושלושתם אוחזים במוטות ברזל, שואו מנסה להדוף אחד מהם אבל השניים האחרים כבר פוגעים בו, לבסוף אחד לוקח מוט נוסף והשניים האחרים תופסים את שואו והאחד נותן לשואו את המוטות בראש משני הצדדים ושואו מאבד את ההכרה ואז השלושה עוזבים מהר את האולם, דניאל והשופט קמים ולא מבינים מה קורה, דניאל ננעל על שואו בקרוס פייס והשופט נותן את לו את הניצחון בגלל ששואו חסר הכרה.
    מאחורי הקלעים פורץ לחדרו של סטיב אוסטין מיז ומיז אומר לסטיב: "דניאל בראיין, שאני הייתי הפרו שלו, נמצא בטורניר ואני לא?" סטיב עונה לו: "שידור חוזר של כריסטיאן, רוצה גם את הסטאנר?" מיז עונה לו: "זה לא מצחיק ואני לא הולך להתפשר כמו כריסטיאן, אני דורש להיכנס לטורניר במקום מישהו אחר!" סטיב אוסטין: "יודע מה, מה אתה אומר על זה שאני אתעלם ממך ואתן לך קרב מול קהלי הענק או שאתה מעדיף להיכנס לבאטל רויאל על אליפות הזוגות?" מיז: "שאתה מציג את זה ככה, אתה הבוס אז בוא נלך על אליפות הזוגות?" סטיב אוסטין: "ככה חשבתי, עכשיו תעיף את התחת המזדיין שלך מהמשרד שלי!"
    קרב 3 – קרב בטורניר על אליפות WAR – CM פאנק נגד מארק הנרי.

פאנק מגיע לקרב בידיעה שהוא הולך להסתמך על זריזותו והיותו היי פלייר ומארק מגיע לקרב בידיעה שהוא הולך להסתמך על כוחו והיותו ביג מאן. הקרב מתחיל בכך שפאנק רץ למארק, מתחמק מאגרוף, קופץ על החבלים ומזנק על מארק אבל מארק תופס את פאנק באוויר ומנסה להנחית אותו בסלאם החזק בעולם אבל פאנק משתחרר בסדרת בעיטות לראשו של הנרי והקרב התחיל בצורה מרשימה מאוד וכך גם המשיך, פאנק התחיל בסדרת בעיטות ואגרופים למארק ומארק עף לפינה ונשען עליה ואז פאנק רץ עליו עם ברך לפנים אבל מארק חוסם אותו ושוב תופס אותו וסלאם החזק בעולם אבל שוב פאנק מתחמק בכך שהוא נותן למארק DDT, פאנק שולח את מארק לפינה ואז נותן לו ברך לפנים ומנחית אותו בבולדוג, פאנק מסמן לגו טו סליפ ושמארק קם פאנק מרים אותו על הכתפיים אבל הוא קורס ומארק נופל עליו, מארק מצמיד 1...2...לא, פאנק יוצא מזה ומארק קם עצבני ושפאנק קם מארק מרים אותו לסלאם החזק בעולם ובזמן ההנחתה פאנק תופס לו את הפנים בהכנעה שלו ומארק נכנע כעבור חצי דקה!
    פאנק יוצא מהזירה מופתע מהניצחון ומארק עצבני והוא מנסה לתפוס את פאנק מבין החבלים אבל נכשל.
    מאחורי הקלעים רואים את מיז מתייעץ עם מייקל קול במי לבחור כשותפו לקרב הזוגות ואז מייקל עונה לו בשמחה: "אתה זוכר את המאמן שלי בעבר שהייתי בסכסוך עם ג'רי? אז אני מציע שתחבור לאול אמריקן אמריקן ג'ק סוואגר ואני יותר מאשמח להיות המנג'ר שלכם, מה אתה אומר?" מיז עונה: "זה יהיה אוסום!" ג'ק מגיע והוא ומיז לוחצים ידיים.
    קרב 4 – קרב בטורניר על אליפות WAR – ג'ון סינה נגד רנדי אורטון.

הקרב התחיל בהד לוק בין השני המתאבקים שיודעים שהקרב ביניהם היה ראוי גם להיות הקרב על האליפות עצמה והשניים באמת מפגינים יכולות מדהימות, אחרי ההד לוק רנדי לקח את השליטה בכך שתפס לסינה את הראש אבל סינה שלח את רנדי לחבלים ושרנדי חזר סינה נתן לו קלוזליין, שרנדי קם סינה נתן לו שולדר בלוק ולאחר מכן עוד אחד ואז הוא בעט לו בבטן, עלה לחבל השני ואז זינק לרנדי על הראש, סינה רואה הזדמנות ומבצע על רנדי את ה'יו כאנט סי מי' אבל רנדי זז ושסינה קם פגוע רנדי נתן לו RKO מפתיע בהחלט אבל רנדי לא מסתפק בזה, רנדי הולך לפינה ומחכה שסינה יהיה על ארבע בשביל הפאנט, שסינה עם ארבע רנדי רץ אליו אבל סינה מתרומם ברגע האחרון כך שרנדי גם עלה על כתפיו וסינה מנחית את רנדי בFU על הזירה, סינה מצמיד 1...2...3!
    אחרי הקרב רצים לזירה ארבע אנשים לזירה לבושים בשחור עם כובע גרב, כמו האנשים שתקפו את שואו אבל עכשיו הם ארבעה, הם שוב אוחזים מוטות ברזל ורנדי וסינה מחליטים לשתף פעולה נגדם אבל בגלל שהשניים עייפים מהקרב הארבעה משתלטים עליהם מהר מאוד ושהם רואים שמאבטחים באים הם עוזבים במהירות את הזירה ובורחים דרך הקהל, סינה ורנדי במצב נוראי והם אפילו לא מצליחים לעמוד על רגליהם.
    בבאקסטייג' רואים את סטיב אוסטין פוגש בהאלק הוגן, סטיב מופתע והוא אומר להאלק: "לא זכור לי שאתה אמור להיות פה היום או בכלל." האלק עונה לו: "דיברתי עם אנשים מעלייך ואני חלק רשמי מWAR." סטיב והאלק בוחנים אחד את השני ואז כל אחד הולך לענייניו, כמה שניות אחרי זה סטיב פוגש באר טרוט, טרוט אומר לסטיב: "יו ג'ימי, תגיד לי, למה אני לא נמצא בטורניר?" סטיב עונה לטרוט: "פעם שלישית, ג'ימי רוצה גלידה, טרוט, אין לי כוח אלייך אז תעוף לי מהעיניים ותעוף לזירה, יש לך עכשיו קרב." סטיב הולך וטרוט אפילו לא סיים לדבר.
    קרב 5 – קרב רגיל – אר טרוט נגד באטיסטה.

כשהקרב מתחיל כולם מופתעים מחזרתו של באטיסטה וטרוט ישר רץ לכיוון החיה אבל באטיסטה כמו כל חיה משוחררת יודע לטרוף או שיטרפו אותך ובאטיסטה מוריד את טרוט בקלוזליין, באטיסטה מרים את טרוט ומנחית אותו בספאיין באסטר, באטיסטה מרים את אגודליו למעלה ואז מוריד אותם וכולם יודע מה זה אומר, באטיסטה מכניס את ראשו של טרוט בין רגליו ומנחית אותו בבאטיסטה בומב! באטיסטה מצמיד 1...2...3!
    באטיסטה מרוצה מניצחונו המהיר אבל אז מופיע על הרמפה האלק הוגן עם מיקרופון והוא אומר: "באטיסטה, ברכותיי על הניצחון, יש לי מתנה לכבוד חזרתך, בחורים!" פתאום מבין חומות הקהל יוצאים ארבעה בחורים לבושים בשחור עם מוטות ברזל ועכשיו מובן מי עומד מאחורי החבורה שתוקפת את כולם, הארבעה מקיפים את הזירה ושאחד מהם מטפס על דופן הזירה באטיסטה נותן לו אגרוף, תופס לו את מוט הברזל ואז מאיים על השאר והשאר בורחים אל האלק בתחילת הרמפה והם עוזבים בזמן שבאטיסטה זורק את המוט לכיוונם אבל מחטיא.
    מאחורי הקלעים רואים את סטיב מדבר עם ג'ון סינה, רנדי אורטון, ביג שואו וגם באטיסטה שעכשיו נכנס לחדר, סטיב אומר לבחורים: "תקשיבו, אתם הותקפתם על ידי אותם ארבעה בחורים, אז בגלל שאתם ארבעה בדיוק כמוהם אני מציע לכם קרב נגדם במלחמת הכוכבים, מה אתם אומרים?" סינה עונה לו: "יש לי עוד קרב בטורניר אבל במידה ואני אפסיד בו אני יותר מאשמח לנקום בהם." שואו, רנדי ובאטיסטה מהנהנים לכיוון סטיב והוא אומר להם: "אוקיי, אז במידה וסינה מפסיד יש לנו עסק, עכשיו אנחנו עולים בטורניר לשלב חצי הגמר וכאן נדע אם סינה יהיה איתכם או לא."
    קרב 6 – קרב בטורניר על אליפות WAR – כריס ג'ריקו נגד דניאל בראיין.

הקרב מתחיל בכך השניים בוחנים אחד את השני, ראשון לתקוף הוא דניאל שמשגר בעיטה לרגלו של כריס, כריס מחזיר לדניאל אגרוף וכך השניים ממשיכים עד שכריס נותן לדניאל בעיטה לבטן ואז נותן לו DDT, כריס קם ופורש את ידיו לצדדים והקהל מריע לו, כריס מסתובב ומקבל הוריקנה, כריס קם מהר ומסתכל על דניאל עם חיוך זדוני ואז הוא ודניאל מזנקים אחד על השני בהד לוק, כריס דוחק את דניאל לפינה אבל דניאל בועט לכריס ברגל וזז כך שכריס נוחת עם הלסת שלו חזק על הפינה, כריס תופס את הפה שלו בכאב בעוד הוא יושב בפינת הזירה, כריס נעזר בחבלים בשביל לקום, יורק דם ומבין שהיתרון של דניאל זה הרגליים שלו, כריס רץ לדניאל אבל דניאל קפץ עליו עם רגליו אבל כריס ציפה לזה ותפס את רגליו של דניאל וננעל על דניאל בחומת יריחו אבל באמצע הנעילה דניאל השתחרר וישר איך שדניאל קם הוא מקבל קוד ברייקר לפנים ולפני שדניאל מספיק אפילו לסבול מהקוד ברייקר הוא כבר נעול חזק בחומת יריחו ודניאל נכנע!
    אחרי הקרב כריס חוגג עם הקהל ולאולם יוצא סטיב אוסטין שאומר: "כריס, ברכותי, אתה מאחד המתאבקים שהולכים להתמודד על אליפות WAR, אבל לא היום, אלא במלחמת הכוכבים! תנוח קצת בזמן הבאטל רויאל על אליפות הזוגות כי במאיין אבנט בין ג'ון סינה לCM פאנק אתה תהיה לצד השדרנים."
    מאחורי הקלעים רואים את כריסטיאן מקבל הודעה לצאת לזירה לבאטל רויאל וההודעה מסטיב אוסטין, כריסטיאן יוצא לכיוון הזירה בלי שום ויכוח והקרב הבא שלנו הוא הבאטל רויאל על אליפות הזוגות.
    קרב 7 – באטל רויאל על אליפות הזוגות – אווין בורן וקופי קינגסטון נגד היט סליידר וג'סטין גבריאל נגד דה מיז וג'ק סוואגר נגד אד'ג וכריסטיאן.

הקרב מתחיל בפליאה של כולם ואפילו של כריסטיאן לגבי חזרתו של חברו אד'ג ומי שמנצח את השוק הזה הוא כמובן אד'ג שנותן להיט סליידר ספיר שמעיף אותו מהזירה, אד'ג מביט על ג'סטין שנשאר לבד במבט מזלזל ואז אד'ג חוטף אגרוף ממיז ועל מיז מתנפל כריסטיאן וסוואגר בא לעזרת מיז ובצד השני בורן וקינגסטון מתעללים בג'סטין, אד'ג וכריסטיאן שולחים ביחד את מיז וסוואגר לחבלים ושמיז וסווגאר חוזרים הם מפילים את אד'ג וכריסטיאן ואז הם רואים שאווין נאבק להדיח את ג'סטין אז מיז מתנפל ומנטרל את קופי בזמן שג'ק מעיף את אווין, קופי מתעצבן, דוחף את מיז ונותן לו צרות בגן עדן אבל מיז מתכופף וקופי עף לכיוון אד'ג וכריסטיאן שמעיפים אותו מעליהם וקופי גם עף מהזירה, שמיז, ג'ק, אד'ג וכריסטיאן קמים ג'סטין גבריאל מזנק עליהם מהחבל העליון, ג'סטין מתחיל לבעוט בכל הארבע אבל לא מצליח להשתלט על כולם ועד מהרה הוא מודח גם כן, עכשיו נשארו בזירה רק אד'ג וכריסטיאן נגד מיז וסוואגר, הארבעה מתחילים בקרב אגרופים מאוד הרסני ולבסוף אד'ג ומיז נשארים בפינה אחת וכריסטיאן וסוואגר בפינה אחרת, בכל פינה מתרחש קרב הרסני, בפינה אחת אד'ג רץ להדיח את מיז ובצד השני סוואגר רץ להדיח את כריסטיאן ובצד של אד'ג ומיז השניים עפים ביחד ובו זמנית גם סווגאר וכריסטיאן עפים ביחד כך שכל הארבעה מודחים באותו זמן ובגלל שהקרב נגמר בלי תוצאה ברורה סטיב אוסטין מופיע על המסך ומכריז: "ברכותי למנצחים מיז וג'ק סוואגר וגם אד'ג וכריסטיאן, טוב, כולכם ניצחתם אז החלטתי שבמלחמת הכוכבים אד'ג וכריסטיאן יפגשו את מיז וג'ק סוואגר בקרב על אליפות הזוגות."
    רואים את באטיסטה, אורטון ושואו הולכים אחרי סינה לכיוון הזירה, בדרך פאנק עוצר אותם ואומר לסינה: "ואוו ג'וני, הבאת אבטחה? אל תדאג, אני ארחם על הפצוע סופר סינה." סינה עונה לו: "הם לא פה בשבילך, אותך אני שומר לי, הם פה בשביל לדואג שהחבר'ה של הוגן יתרחקו מהטייטל שוט שלי." פאנק משיב: "כדאי שאתה תתרחק משלי!" פאנק עוזב אותם ומתקדם לזירה.
    קרב 8 – קרב בטורניר על אליפות WAR – ג'ון סינה נגד CM פאנק.

בצד הזירה כבר יושב האיש שיפגוש את המנצח במלחמת הכוכבים כריס ג'ריקו ומסביב לזירה כבר עומדים באטיסטה, רנדי אורטון וביג שואו שמשגיחים נגד החבורה של הוגן, הקרב התחיל במבחן כוח של השניים כאשר הם שילבו אצבעות ועיקמו אחד לשני את הידיים לראות מי ישבר ראשון אבל כשזה לא מגיע הם מוותרים ומתחילים בקרב אגרופים שבסופו פאנק לוקח את השליטה, פאנק מנצל את כך שסינה נפגע מקודם ומהר מאוד סינה נדחק לפינה, פאנק רץ אליו, נותן לו ברך בפנים ואז מנחית אותו בבולדוג, פאנק מסמן שסינה הולך לישון ושסינה קם פאנק מרים אותו על הכתפיים אבל סינה נותן לפאנק מרפקים לראש עד שפאנק מוריד אותו, סינה מנסה להיאבק בפנאק אבל פאנק נותן לסינה בעיטה בראש וננעל עליו באמצעות תפיסה של כתפו וראשו אבל סינה מגיע מהר לחבלים, פאנק קם ושסינה קם גם הוא מורם לכתפיו של פאנק אבל סינה שוב מצליח לרדת מגבו אבל דעתו של סינה מוסחת מכך שמתקרבים לבאטיסטה, רנדי ושואו ארבעת האנשים המסתוריים, שואו מפיל שניים מהם וממשיך לשאר אבל מהר מאוד הם מפילים אותו מאחורה, רנדי ועוד אחד מהם נאבקים בצד ובצד השני באטיסטה ואחד נוסף, השניים של שואו מפילים אותו כך ששואו על ארבע ופתאום כריס ג'ריקו נעזר בגבו של באטיסטה בשביל לזנק על השניים האחרים ואז ג'ריקו נותן קוד ברייקר לאחד נוסף וקוד ברייקר נוסף לאחרון, סינה נרגע ומסתובב אבל פאנק מרים אותו על כתפיו ונותן לו GTS, פאנק מצמיד לניצחון 1...2...3!
    אחרי הקרב ג'ריקו רץ לזירה ומביט בפאנק בעוד סינה יוצא מהזירה ומתחיל לבעוט באנשים המסתוריים, האלק הוגן יוצא לתחילת הרמפה ואומר לסינה: "ברכותי סינה, זכית בקרב ארבע על ארבע נגד הבחורים שלי במלחמת הכוכבים, עכשיו אתה בטח רוצה לדעת נגד מי אתה תהיה נכון? אז במידה ותנצחו בקרב האנשים שלי יחשפו, במידה ואתם תפסידו מה אתם תעשו?" האלק פתאום מתחיל לברוח מג'ון סינה שרודף אחריו, המצלמה עוברת לחניה שם הוגן נכנס לרכב שנוסע מהר וסינה נעצר שם ומתנשף בעוד מאחורי באטיסטה, רנדי ושואו מגיעים ומרגיעים אותו.
    נקבע למלחמת הכוכבים-

קרב על אליפות WAR – כריס ג'ריקו נגד CM פאנק.
    קרב על אליפות הזוגות – אד'ג וכריסטיאן נגד מיז וג'ק סוואגר.
    קרב ארבע על ארבע – ג'ון סינה, באטיסטה, רנדי אורטון וביג שואו נגד 'החבורה של הוגן'.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,544 | הודעות: 8,174,131 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect