קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פרומו אורטון
    על ידי ofekrotter בפורום ליגת היאבקות וירטואלית- HGL
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-01-2012, 08:17
  2. [צפייה ישירה] מיק פולי נגד רנדי אורטון קרב הארדקור בקלאש 2004
    על ידי Private בפורום היאבקות מדיה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-01-2011, 19:22
  3. [צפייה ישירה] ג'ון סינה נגד טריפל H נגד שון מייקלס| קרב משולש על אליפות ה-WWE
    על ידי -Max- בפורום היאבקות מדיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-08-2010, 23:11
  4. [צפייה ישירה] ג'ון סינה נגד אדג' נגד ביג שואו | קרב משולש על אליפות ה-Wrestlemania 25| WWE
    על ידי -Max- בפורום היאבקות מדיה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-08-2010, 22:43
  5. [דיון] איזה קרב משולש הייתם רוצים לראות
    על ידי crazy z בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 23-04-2010, 17:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

פרומו אורטון קרב משולש

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

ברירת מחדל פרומו אורטון קרב משולש

מראים סרטון על מה שקרה שבוע שעבר דה מיז הפסיד לבטיסטה ואז ה RKO של אורטון על סינה
    שומעים
    הקהל צועק בפופים אדירים RKO! RKO! RKO! RKO!
    אורטון נכנס אם שלט קטן ביד שכתוב בו "you think you're awesome but you're smell like opossum"
    מופיעה תמונה על המסך
    אורטון אומר: דה מיז מתאבק שכל החיים שלו קיבל בוז ועדיין יקבל בוז
    סינה המתאבק המועדף על ילדים בני 8 וקיבל את אחד הRKO הגדולים
    ניצחתי מתאבקים הרבה יותר גדולים כמו אנדרטייקר HHH בטיסטה ועוד רשימה גדולה של מתאבקים שקיבלו ממני RKO
    סינה כבר קיבל RKO ופונט הוא יקבל גם בקרב הוא לא יריב בישבילי אבל דה מיז... או סליחה מר.פוסום יקבל מימני RKO אבל גם מנה של תהילה שלא תהיה לו בחיים!

דה מיז נכנס ומריח את עצמו ואומר: אורטון....בדיחה יפה על האופוסום אבל אני תמיד יהיה אוסום אתה כלום בשבילי!
    אורטון: אני כלום כמו בטיסטה שניצח אותך אחרי קרב ארוך אתה יודע מה ההבדל ביני לבין בטיסטה אני יגמור את הקרב מהר.

סינה בא ואומר: אורטון אתה חושב על הדברים הטובים אבל מה אם ההפסדים שלך לי ולמיז אני ניצחתי אותך יותר מכל מתאבק אחר
    אורטון אומר: אתה ניצחת נכון אבל אני יודע להיתאבק ולא סתם אני סינה ילדים אוהבים אותי איזה כיף תתעורר אתה לא אלוף יותר פה זה לא WWE פה אין ילדים שיבואו ויגדי שסינה הכי טוב פה יש אנשים שיגידו רק שני דברי רנדי אורטון!
    דה מיז:סינה בקרב הזה אין תחרות בנך לבין אורטון יש רק מיז! רנדי צודק בדבר אחד פה אין ילדים שיקנו ממך את החולצה הכתומה ואחרי זה סגולה ואחרי זה אדומה ואחרי זה שחורה פה יש אנשים שיקנו חולצה שכתוב אנחנו שונאים את סינה!
    סינה מנסה להרביץ לדה מיז דה מיז תופס אותו לפינישר תוך כדי אורטון עושה RKO לסינה
    אורטון הולך לפינה של הזירה ובועט לסינה בראש
    מיז אומר: ואוו אתה מדהים!
    מיז מושיט לארטון יד אורטון לוחץ לו את היד ועושה לו RKO
    אורטון אומר: תראו את זה גם סינה וגם מיז על הרצפה והם רוצים עוד קרב מולי!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

אני מבקש ממך לערוך את הפרומו, אתה השתמשת בדמות שלי בלי שום אישור ממני ובנוסף כבר כתבת פרומו אחד לקרב ולא ניתן לכתוב שתי פרומואים ברצף, גם אם באשכולות שונים...
    נערך לאחרונה על ידי -CM PUNK-; 12-01-2012 בשעה 00:15.

משתמש מתחיל האוואטר של ofekrotter
    לייקים
    7
    נקודות
    195

הפרומו הקודם היה לפרק הראשון לא לקרב הזה!!!!!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

הפרומו מאושר נא לא לריב

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

ציטוט נכתב במקור על ידי gal1234567891 צפיה בהודעה
    הפרומו מאושר נא לא לריב
    איך מאושר? הוא השתמש בדמות שלי ולא אישרתי לו

עריכה-
    טוב אני מאשר לו להשתמש במיז, אבל אני מקווה שהפעם תשפטו בזכות פרומואים ולא בזכות תכנונים שיש לכם לגבי כמו בפרק 1, כי הפעם העלתי עוד קצת את הרמה, אני רק אומר שאם הייתי בקרב המרכזי על האליפות גם הייתי מראה לכם את עצמי ב100%, לא רוצה להשוויץ אבל נראה לי שיש לי פרומואים טובים
    נערך לאחרונה על ידי -CM PUNK-; 13-01-2012 בשעה 00:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זה לא שהעולם חרא, זה אתה

ברירת מחדל אוסום יש רק אחד ושמו מיז

<font color="#ff0000">

מיז יוצא לאולם לצלילי היטים והוא מרגיש שהוא לא בבית לא כמו בפרק הקודם, מיז מתקדם לזירה לבוש בתחתוני ההיאבקות שלו ועליו ג'קט ארוך בצבע חום כהה, מיז מחזיק בידו מיקרופון עם לוגו 'M' ומיז מתחיל לדבר:
    "ערב טוב נחותים! *היטים צורמים מהקהל* כן, כן, תמיד שונאים את אלה שמעליכם ומיז, בטח שמעליכם קבוצת נחותים, אבל אתם יכולים להרגיש טוב עם עצמכם, כי עדיין יש עוד אנשים שמשתווים אליכם, פשוטי העם, לדוגמה קחו את ג'ון סינה, הוא אומר שאנחנו לא יכולים לראות אותו, אין פלא, כי הוא אף פעם לא יוצא לזירה כי הוא יודע שכאן זה לא אחד מהמקומות האלה שהוא רק נכנס אליהם וחמש-עשרה בני שלוש עד שמונה יקרעו ממנו את הבגדים שלו, אז הוא בכלל לא טורח לצאת לפה ולהראות את הפרצוף השטוח שלו, הוא לא יוצא לפה בגלל שהוא מפחד מהתגובה שלכם אבל תראו את רנדי אורטון, הוא אולי כן יוצא לפה מידי פעם, אבל הוא רק מזבל את המוח, הוא חושב שהוא יותר טוב ממני, אבל הוא פשוט חי בסרט וזה לא '12 סיבובים' סינה, זה הסרט שקוראים לו 'אף פעם לא נלחם במיז' אבל לכל דבר יש פעם ראשונה וביום שבת הולכת להיות הפעם הראשונה שבה רנדי ירגיש את ידו של מיז וגם יפסיד למיז בדיוק כמו סינה, כי נחשים לא יכולים לראות אותי." מיז מחייך חיוך זדוני והקהל מתחיל לתת לו היטים שמגיעים לרמה שמחרישה אוזניים ואז עוברים לשדרנים.

ג'ים רוס: "שבוע שעבר כבר דאגתי למיז כי הוא קיבל פופים."
    ג'רי לולר: "שבוע שעבר היינו בעיר ביתו..."
    ג'ים רוס: "גם שם אמורים לשנוא טיפוסים כמוהו."
    ג'רי לולר: "אתה צודק, אבל זה כבר לשיפוט הקהל."

מיז מביט על השדרנים ומחכה שהם יסיימו ואז הוא זורק לכיוון ג'רי: "זהו איינשטיין, סיימת עם התיאוריות שלך?" ג'רי בא לקום למיז אבל ג'ים תופס אותו לפני שהוא קם למיז ומיז אומר: "ג'רי, אתה צריך להודות לחברך לבית האבות ולשולחן השדרנים על כך שהציל אותך ממות ודאי, אז ג'ים, היום הדייסה שלך על חשבוני, 'גיבור'. רגעים כאלה מרגשים אותי, שאנשים עוזרים אחד לשני, אנשים פשוטים ונחותים, ג'רי, בימי ההיאבקות שלך לא היית מתאבק כזה זוהר, אני רואה שזכית בשתי פרסי סלאמי ושני הפרסים היו לפני שנות ה2000 ואתה גם הול אוף פיים לשנת 2007, כבוד, השגת שלוש פרסים בקרירה של 40 שנה, אני בקרירה של חמש שנים השגתי שתי פרסי סלאמי, בדיוק כמוך אבל השגתי גם את מזוודת המאני אין דה באנק, פעמיים את אליפות הזוגות העולמית, שלוש פעמים את אליפות הזוגות של הWWE והיהלום שבכתר – אליפות הWWE, זוכר שפעם ניסית לנצח אותי בעבורה? זוכר שנכשלת? אז תבין, בחמש שנים השגתי 9 תארים, שתיים מהם היו לך ואת תואר ההול אוף פיים אני אשיג בהמשך, אז ג'רי, שיהיו לי 40 שנות היאבקות נספור את 100 התארים שלי ואת 3 התארים שלך, בדיוק כך סינה ורנדי, אז שימו לב, כי בקרוב הולך להיות מדהים חדש ברשימת האלופים, בגלל שאני מיזזזז ואני מדהיםםםם!"

ג'רי לולר: "תודה לאל שהוא סיים, אני לא יכול לסבול את זה יותר."
    ג'ים רוס: "הוא שכנע אותי שהוא זה שינצח בשבת."
    ג'רי לולר: "בוא נראה את הבלון מוכיח ולא מתפוצץ!"
    ג'ים רוס: "ג'רי תירגע, אני בטוח שמיז יוכיח."

מיז זורק את המיקרופון על הזירה ועוזב אותה, מיז חולף על כלפי שולחן השדרנים ומחייך לג'רי וג'ים שרבים ביניהם ומיז עוזב את האולם לצלילי היטים צורמים.
    נערך לאחרונה על ידי -CM PUNK-; 13-01-2012 בשעה 00:37.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,570 | הודעות: 8,174,157 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect