מראים סרטון על מה שקרה שבוע שעבר דה מיז הפסיד לבטיסטה ואז ה RKO של אורטון על סינה
שומעים
הקהל צועק בפופים אדירים RKO! RKO! RKO! RKO!
אורטון נכנס אם שלט קטן ביד שכתוב בו "you think you're awesome but you're smell like opossum"
מופיעה תמונה על המסך
אורטון אומר: דה מיז מתאבק שכל החיים שלו קיבל בוז ועדיין יקבל בוז
סינה המתאבק המועדף על ילדים בני 8 וקיבל את אחד הRKO הגדולים
ניצחתי מתאבקים הרבה יותר גדולים כמו אנדרטייקר HHH בטיסטה ועוד רשימה גדולה של מתאבקים שקיבלו ממני RKO
סינה כבר קיבל RKO ופונט הוא יקבל גם בקרב הוא לא יריב בישבילי אבל דה מיז... או סליחה מר.פוסום יקבל מימני RKO אבל גם מנה של תהילה שלא תהיה לו בחיים!
דה מיז נכנס ומריח את עצמו ואומר: אורטון....בדיחה יפה על האופוסום אבל אני תמיד יהיה אוסום אתה כלום בשבילי!
אורטון: אני כלום כמו בטיסטה שניצח אותך אחרי קרב ארוך אתה יודע מה ההבדל ביני לבין בטיסטה אני יגמור את הקרב מהר.
סינה בא ואומר: אורטון אתה חושב על הדברים הטובים אבל מה אם ההפסדים שלך לי ולמיז אני ניצחתי אותך יותר מכל מתאבק אחר
אורטון אומר: אתה ניצחת נכון אבל אני יודע להיתאבק ולא סתם אני סינה ילדים אוהבים אותי איזה כיף תתעורר אתה לא אלוף יותר פה זה לא WWE פה אין ילדים שיבואו ויגדי שסינה הכי טוב פה יש אנשים שיגידו רק שני דברי רנדי אורטון!
דה מיז:סינה בקרב הזה אין תחרות בנך לבין אורטון יש רק מיז! רנדי צודק בדבר אחד פה אין ילדים שיקנו ממך את החולצה הכתומה ואחרי זה סגולה ואחרי זה אדומה ואחרי זה שחורה פה יש אנשים שיקנו חולצה שכתוב אנחנו שונאים את סינה!
סינה מנסה להרביץ לדה מיז דה מיז תופס אותו לפינישר תוך כדי אורטון עושה RKO לסינה
אורטון הולך לפינה של הזירה ובועט לסינה בראש
מיז אומר: ואוו אתה מדהים!
מיז מושיט לארטון יד אורטון לוחץ לו את היד ועושה לו RKO
אורטון אומר: תראו את זה גם סינה וגם מיז על הרצפה והם רוצים עוד קרב מולי!

ציטוט ההודעה