טוב אז הצלחתי לעבור שבוע
אבל זהו נכנעתי
כן אתה תצליח מאמינים בך!!!
לא אתה אפס !!
טוב אז הצלחתי לעבור שבוע
אבל זהו נכנעתי
נערך לאחרונה על ידי PHASE; 20-01-2012 בשעה 02:35.
|
|
אני מוכן להצטרף אליך לאתגר זה נורא קשה החרא הזה![]()
זה הגיוני מבחינה ביולוגית.
הרי מה בסופו של דבר, מעבר לכלי עצמו ולמה שיש בתוכו, אתה מחזיק שם למטה? חיים!
אז ברגע שאתה מבצע פורקן, הגוף דורש ממך הרבה אנרגיית חיים בשביל להחזיר לעצמו את כל מה שפרקת, מה שגורם מן הסתם לתשישות בשיגרה שלך, לחוסר חשק וחוסר רצון.. (אתה תיארת את זה כ-"ריקנות") ואז כשכל זה נגמר ואתה מתמלא מחדש, מה קורה? אתה שוב מאונן.. ושוב אותו תהליך ביולוגי מבזבז לך את אנרגיית החיים מחדש (אנרגיה שהיית יכול להשקיע בדברים אחרים) וזה חוזר חלילה.
לא מעט מאמני פיקאפ דורשים מהתלמידים שלהם לא לאונן במשך תקופת הלימוד וגם נפוליון היל כתב בספרו שאפשר להמיר את הדחף המיני לתפקוד טוב יותר בתחומים אחרים.
הנקודה היא שיש מצב שככל שיחלוף הזמן ואתה תבטיח לעצמך בכל פעם שאתה תפסיק לאונן, אתה תשים לב שככל שאתה חדור מוטיבציה יותר לעמוד בזה, אתה תשבר מהר יותר... אבל את זה תן לניסיון ללמד אותך ועם הזמן תלמד לעקוף את הבעיה.
ואם אפשר לנצל את העובדה שפתחת פוסט בעניין, הנה שני טיפים שיכולים לעזור לך:
1. בכל פעם שעולה בך הצורך לאונן, תתחיל להתעסק במשהו שיעסיק אותך הרבה זמן, משחק מחשב או ללמוד למבחן או שפשוט צא מהבית.
2. אם אין לך במה לעסוק, קרש ההצלה האחרון שלך לפני שהיצר ישתלט עליך יהיה פשוט להיכנס לכאן ולזכור שנתת את המילה שלך, שאתה מתחייב לא לאונן X זמן, ושבסופו של דבר אתה זאת המילה שלך ואתה תעמוד בה!
המון בהצלחה יקירי!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-01-2012 בשעה 20:01.
אני מחזיק חצי שעה בלחץ לא יודע מה איתך...
צוחק
אם להגיד לך את האמת, קשה להחזיק בזה בלי שיש לך סקס זמין.
אני אומר תהיה מתון, אל תפסיק לגמרי אבל אל תאונן כל חצי שעה כמוני.
יאללה הצטרפתי.
מד ימים: 1
מד שבועות: 0