תחקיר יומי – 13/01/2012:
אילו יעדי משחק התחייבתי להשיג היום?
1. לעשות לעצמי את האימון כדורסל האישי.
2. להקפיד על התזונה הבריאה.
אילו יעדי משחק השגתי?
1. לא השגתי שום יעדי משחק.
מהן המסקנות?
א. לא הצלחתי לעמוד בההתחייבות השנייה שלי בגלל שקמתי מאוחר, כך שעלי לקום ממחר בזמן ולדאוג לזה באמצעות שעון מעורר.
ב. עוד סיבה שלא עמדתי בהתחייבות השנייה שלי היא העובדה שהתעסקתי בדברים אחרים שהסיטו אותי מהמחוייבות שלי.
ג. ממחר יהיה עלי לקבוע שעות קבועות אשר בהן אני אוכל ולקבוע מה אני אוכל בהן ובכך להבטיח שמסיחי הזמן שלי לא ישפיעו על התזונה שלי.
ד. לא ביצעתי אימון כדורסל עצמי בגלל שירד גשם. בתור בחור אחראי, הייתי יכול להעריך שיהיה היום גשם ולציין זאת במחוייבות שלי, שבמידה ויהיה גשם, אדחה את האימון האישי. בנוסף, הצעד הראוי שהייתי צריך לבצע הוא מייד לקבוע מועד חדש בימים הבאים, אשר אני אבצע בו אימון אישי (במידה ולא ירד גשם כמובן). שתי פעולות אלה היו מתבקשות ומוכיחות לעצמי שאני בן אדם רציני שלוקח את עצמו בידיים!
ה. לא עמדתי במחוייבויות שלי, וזה טבעי ולגיטימי! בדיוק בגלל זה פתחתי לוג ובשל כך אני כרגע מתאמן ומשתפר, כי אם הייתי יכול לעמוד בכל המחוייבויות שלי במשחק הזה, בכלל לא הייתי צריך אותו או את הלוג! מה שכן, זה לא מהווה עבורי תרוץ והשאיפה היא לשנות את זה ולעמוד ב-100% מהמחוייבויות שלי.
ו. אסור לי להביט על חוסר העמידה בהתחייבויות מתוך נקודת מבט של לוזרים אלא לחשוב כיצד אני מתקדם מכאן הלאה!
אילו יעדי משחק אני מתחייב להשיג מחר?
מחר מכיוון שאין לי אימון עלי לעמוד בשתי יעדים:
1. לשמור על תזונה.
2. במידה ולא יהיה גשם מחר, אני מתחייב לרוץ 2 ק"מ ובמידה ולא אעשה זאת מייד אקבע לעצמי את המועד הכי קרוב שאבצע את הריצה לאחר מכן.
(ההודעה נערכה בהסכמת המשתמש)