מה אתם חושבים נימצא בתוך הסגריה שאתם מעשנים? עלי טבק נקי? אז תחשבו שוב
אני בעצמי בן אדם מעשן והסרטון הזה באמת זיעזע אותי
מה אתם חושבים נימצא בתוך הסגריה שאתם מעשנים? עלי טבק נקי? אז תחשבו שוב
אני בעצמי בן אדם מעשן והסרטון הזה באמת זיעזע אותי
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
|
|
ווואוווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גועל נפש!!!!!
קצת מוזר להכניס לראות מימן של פרות
תפסיקו לעשן אנשים!!!!!!!!!!!!!!! זה לא מגעיל אותכם.
תאמין לי שלא חידשת לאנשים. כולם יודעים שסיגריות זה חרא ושתוקעים שם מאות כימיקלים. עוד לא הבנת שהפחדות מעולם, אבל מעולם לא גרמו לאנשים להפסיק לעשן? תגיד למעשן שהעישון הורג אותו, ורק מהלחץ הוא ידליק סיגריה.
אתם חושבים שנולדנו עם סיגריה בפה או שאנחנו חושבים שהכי טוב זה לעשן.... אין אחד שלא ידע את זה ולא חידש לו כלום....
הרבה אנשים לא יודעים מה באמת יש בסיגריה שהם מעשנים
בקושי יש טבק בסיגריה זה הכל ניירות בצבע חום וטונות של כימיכלים
לא הבאתי תסרטון כדי להפחיד אנשים להפסיק לעשן,אני בעצמי מעשן..
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.