אפלה מטרידה מציפה את הארנה האורות מעומעמים, עשן מטייל ורק אור אדום דלוק בטיטנטרון. מתחילה מוזיקה חלשה :
שנייה 0:21 פיצוץ ענק של זיקוקים אדומים ואש עוצמתית מתוך ענן עשן יוצא הבחור שהוא הסיוט של כולם...
מכונת ההרג האדומה: Kane!!
קיין הולך לאט לאט לכיוון הארינה *פופים ענקיים מהקהל שמתלהב מהסטייל אולדסקול* נועץ מבטים לכל הכיוונים כמותקף שד.
קיין מגיע לארינה עולה לאט דרך המדרגות ומעל החבלים נכנס לארינה ולא מבזבז זמן.
הוא מרים את המיק' ומתחיל לדבר:
"אני לא יבזבז זמן, בוא נרד לעניינים. יש איזה בחור אחד הרוק או משהו כזה, לא שווה יריקה *צוחק צחוק קצר* הוא חושב שהוא גדול, פוזה של כוכב קולנוע... אבל אני לא מבזבז משאבים כל מה שיש לי אני זורק על היריב בכל קרב, בכל דקה של סבל שעוברת על הבחור המסכן הזה *מחייך והקהל מתלהב* הרוק הוא הקורבן הבא ברשימה... כל מי ששם לב לשיר נושא החדש שלי יכול להבין. אני לא רוצה לתייג את עצמי אבל קניבל נרקיסיסטי זה תיאור דיי טוב. ובפרק הבא של בורנס אני לא רק אוכל את הרוק בעודו חיי... לא אני לא יעשה רק את זה.. אני יעשה את זה לאט.. לאט.. לאט... יאכל את הפוזה של הכוכב, את הנשמה, את הנשימה ואת הכוחות. אולי הרוק אלוף האנשים אבל אני אלוף הכאב, ובקרב חזיתי הכאב ינצח את האנשים *מתחילים היטים* הכאב שולט בעולם אחרי שאני יסיים עם הרוק הוא לא יהיה אלוף האנשים הוא יהיה אלוף הנואשים... אחרי שאני Kane יסיים עם הרוק הוא יתווסף לשק הנשמות שלי, אחרי שאני יגנוב לו את הנשמה בעזרת הפינישרים שלי:
<strong>
ראשון: הצ'וקסלם המהלך שחיסל כל כך רבים וטובים..
<strong>
שני: המילים האחרונות Your Last Words YOLAW
והשלישי: ההכנעה הכי מייסרת שיש The Bear Hug
אז אל תשכח רוקי- כל פינה חשוכה שתעבור, אני מחכה לך שם, כל שכונה אפלה שתחצה, אני מחכה לך שם, אני מתחת למיטה, בתוך הארון בחושך בלילה שאף אחד לא לידך... אני יהיה קול השטן בתוך הראש שלך.. ובבורנס אני גם יהיה המייסר שלך."
קיין זורק את המיקרופון מהזירה ומבצא את הטונט:
<strong>
מוזיקת הנושא החדשה שלו נשמעת-
<strong>
הוא עומד וצוחק בזירה עד השנייה ה0:21 ובשנייה הזאת נכבים האורות וכאשר הם נדלקים אחרי שנייה קיין כבר לא בזירה וכל שנשאר הוא ענן עשן אפור סמיך....

ציטוט ההודעה