חבר שלי קיבל כלא פועל, ז'א שאם הוא לא ימלא את הטופס טיולים הוא ילך לכלא השאלה שהוא אמר לי לשאול זה אם הוא ילך לבסיס בלי תיק אז המשטרה צבאית תעצור קודם בבית שלו על מנת שיהיה לו תיק?
חבר שלי קיבל כלא פועל, ז'א שאם הוא לא ימלא את הטופס טיולים הוא ילך לכלא השאלה שהוא אמר לי לשאול זה אם הוא ילך לבסיס בלי תיק אז המשטרה צבאית תעצור קודם בבית שלו על מנת שיהיה לו תיק?
|
|
זה דחוף אחי וסיפור ארוך השאלה עצמה היא אם מסיבה כזו או אחרת הוא מגיע בלי תיק האם הוא ילך לכלא ישר או שיקחו אותו בניידת לבית שיקח את התציק וילך לכלא ישר? זה הכל..תודה
אני יסביר, לחבר שלי מחר יש משפט והוא קיבל פועל כלא,השאלה היא אם יתנו לו לעצור בבית כדי לארגן תיק ותרופות לפני שהוא נכנס לכלא?
אם יש לו משפט בבסיס זה תלוי ברס"ר/מ"פ שלו, לא מ.צ. לוקחים אותו אלא הבסיס אחראי על ההגעה של החייל.
להבא, תפרט כמה שיותר כדי שנוכל כמה שיותר לעזור וכמובן תדע מה אתה רושם.
אה, מילים כמו דחוף לא יזרזו פה אף אחד חוץ מאותך לפתוח שרשור חדש עקב נעילתו של הקודם.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אחי אם יש לו מחר משפט איך אתה יודע שיתנו לו כלא?
וגם רוב הסיכויים שבית הכלא מלא ולא ישלחו אותו בכלל
ושיבוא מאורגן כבר יקח כמה דברים נחוצים למה להשאיר את זה לרגע האחרון שלא בטוח שיתנו לו לעצור בבית
בדרך כלל לוקחים ברכב של קצינים(פרטי) או רכב יחידה לכלא אז אם הבית לא במרחק מטורף נותנים לו לקחת דברים מהבית
כן אחי, יש חוק מטכלי שאם אין לך ציוד (בגדים וכו') יש ליווי מ"צ לביתו של החייל לקחת ציוד והמשך דרכו למעצר הפיקודי או לכלא.
גם לאחר השחרור מהכלא יש חוק מטכ"לי שמחייב את היחידה לתת 24 שעות מנוחה בבית לפני חזרה ליחידה.