הערה: הטקסט הזה לא נכתב על אף אחת ספציפית, אלא על תחושה רווחת. והוא בעיקר על הכאב שלייום הולדת שמח, מתוקה.אני מאחל לך אושר ועושר,שתגשימי את כל משאלות ליבך,ושתמשיכי להשאר לבד.תמשיכי להישאר לבד גם אם יש לך מישהו,שגם אם את והחבר הערס שלך יהיו ביחד,תרגישי לבד.שגם כשהוא יישן איתך כפיות אחרי שהזדיינתם,בזמן שהשארת אותי כמו אפס בבית,יהיה לך פתאום גל של קור כזה בלב.שלמשך רגע אחד קטן,בשקט בשקט רגע לפני שתעצמי עיניים,תביני שהוא ערס מפגר,ואת אישה נואשת,שהיתה מוכנה לזרוק את מי שאהב אותך באמת,בשביל חתיכת אידיוט עם דיבור מלוכלךולב של אבן.תמשיכי להאמין לכמויות של הג'ל שהוא שופך,למכונית המפוארת שהוא מחזיק,(גם כן... סובארו...)תמשיכי להאמין לו כשהוא מבטיח לך שהוא אוהב אותך לנצח,תמשיכי להאמין למאמי ולכפרה שלו,לשירים של משה פרץ שהוא מעלה,לתגובות עם הלבבות הקטנים והשחורים האלה בפייסבוק,טריק באגורה וחצי,אבל כזה שקונה אותך.תאמיני לאידיוט הזה.תאמיני למילים הריקות שלו.תשימי את התמונה שלך מתנשקת איתו בפייסבוק.שכל העולם יראה שאת יוצאת עם מטומטם.תמשיכי להשוויץ בו מול החברות המג'ייפות שלך,הפדיקור מניקור ביצ'ז,בחורות שהיו יכולות לשנות את העולםאבל מכרו את זה בשביל לצאת עם מישהו עם מכוניתועם מה שנראה לכם כמו זין ממש גדול.תמשיכי לספר להן כמה הוא מקסים ואיזה גבר הוא,ואיך הוא "מחזיק" אותך,כאילו את פרויקט נדל"ןולא אישה עם חלומות ומשאלות.את כבר לא מקשיבה לי כנראה,סגרת כבר מזמן את כל התאים האפורים במוח,אחרי הכל - המשיח הגיע עם החמור,או עם הסובארוולא אכפת לך מגבר חדש כזה,רגיש כזה,שיודע גם לבכות מדי פעם,שמוכן להפוך את העולם מאהבה,אבל אין לו מה להציע בחומר.הוא ייקח ארבעה אוטובוסים ושתי רכבות אלייך,אבל אין לו מכונית ולא רשיון,הוא לא חמקמק ולא חלקלק,הוא לא הזדיין אף פעם,הוא לא יודע באמת להתחיל,הוא לא מהוקצע ולא משופשף,אבל הוא מחפש מישהי לטרוף איתה את העולם,להגשים ביחד את כל החלומות,בלב אמיתי ושלם.את לא רוצה גברים כמוני.ואני מבין אותך.כי העולם הזה מספר לך כבר שניםשגברים כמוני הם לא סחורה.שאם אין לי מכונית אז אני אפס.שאם אני לא נראה מיליון דולר אז אני כלום.שאם אני טיפה מגמגם,או חושב על מה שאני הולך להגיד,או שמאלני מצפוני סובלני וליברלי,ולא ימני "גבר" עם דיסקית על הצוואר וחולצת סיום קורס של גולני,אז אני מהסס,אני פחדן,אני לא גבר באמת.למה שאני אאשים אותך בכלל?את תוצר של החברה הזאת,של עידן הריאליטי,של העידן שבו גברים כמוני מפסידיםלבובלילים ולג'קים של החיים.אני יושב עכשיו בבית עם לב שבור.זה אולי יישמע קריפי,אבל אני עוד מסתכל על תמונות שלך בפייסבוק.את יפה כמו מלאך.בחיי.הייתי מת לברוח איתך,לזרוק חץ על הגלובוסולנסוע איתך לשם.יעלה כמה שיעלה.לנשק אותך ליד אייפל.להתעלס איתך לקול פעמוני הביג בן.לנסות פעם ראשונה גראס באיזה קופי שופ באמסטרדם(הכל בשבילך...)אם רק תסכימי.אבל אני יודע שלא.ולכן,ביום ההולדת שלך,אני מאחל לך שתחזרי הביתהמהמסיבה שאירגנו לך בגלינה,שתפתחי את האור בדירה הקטנה שלך בת"אותמצאי את המניאק שלךעם מישהי אחרת.שזה לא ייקח הרבה זמן.כמה שניות,לפני שתראי אותו עם בלונדה יותר יפה ממך.אני רוצה לראות את המבט המבוהל הזה,בעיניים היפהפיות שלך.אני רוצה לראות איך יכאב לך שפתאוםהפסדת במשחק הזה.אני רוצה להרגיש את הדמעות שלך,את הכאב שלך,את רעש תקיעת הסכין בגב.אני רוצה לשמוע אותה זזה בתוך הגב שלך.קליק-קלאק.וזה לא שהוא יתנצל,או יתחרט,או יבכה (הוא הרי לא יודע לבכות),הוא פשוט יעזוב.והוא ימשיך להזדיין איתה.את יודעת את זה.את זו שתיזרק לכביש,כמו בשיר של שלום,אחרי שהאמנת למלך של השכונה.הוא והבימבו שלו הולכים עכשיו אל השקיעה.ואת לבד.לבד כמו שרציתי.ככה זה כשמשחקים את המשחק, מותקלפעמים את מנצחת,ולפעמים את מפסידה.הפסדת.ואני רוצה שתחשבי עליי ברגע הזה.תחשבי על מישהו שימות לבד בגלל הקפריזות שלך.תחשבי על מישהו שרצה אותך בכל ליבו,ואת ניפנפת אותו ברגע אחד.מישהו שבשבילו היית כל העולם,ואת ראית בו חתיכת חרא שצריך לנגב מהנעל.תמשיכי לחשוב שאת נהדרת,שאת מוכשרת,שאת יפה,שאת מקסימה,שיש לך חיוך של מיליון דולר,וחזה של מיליון וחצי.תמשיכי להסתיר את זהשאת חתיכת חרא.היית ותמיד תהיי.יום הולדת שמח, ביץ'.מההוא שנשאר מאחור.

ציטוט ההודעה