אין לי כוח לנסות לתרגם את זה
בכל מצב, לפני הזה היה תהליך ההתקנה, התקנתי את זה אבל בסוף זה עשה לי שגיאה.
אפשר עזרה ?
אין לי כוח לנסות לתרגם את זה
בכל מצב, לפני הזה היה תהליך ההתקנה, התקנתי את זה אבל בסוף זה עשה לי שגיאה.
אפשר עזרה ?
|
|
זה מה שקורה אחרי ההתקנה :
![]()
קח אחי תנסה להוריד את זה.
זה ל64 ביט אני מקווה שזה יעבוד![]()
האם הWIN מקורי ?
אני לא מבין את זה אצלי הכל עובד ואין אפילו שמץ של בעיות כאלו, צריך לדעת פשוט מה אתם מורידים![]()
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
השגיאה מציינת משהו לגבי מצב תאימות אתה במקרה מנסה להתקין את התוכנה במצב תאימות (ימני על המתקין ואז עבור ללשונית תאימות בדוק שלא מסומן שם איזה וי)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
up..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
טוב הבנתי מה הבעיה שלך אדון יקר..
דבר ראשון תסיר בבקשה את Microsoft .NET Framework 3.5
בנוסף אם גירסא 4 גם קיימת הסר אותה לאחר מכאן הורד בבקשה אתMicrosoft .NET Framework 4 באופן עצמאי מכאן http://www.microsoft.com/download/en....aspx?id=17851
אחרי התקנה מוצלחת נסה שוב להתקין את C#
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אתה בטוח שהמערכת ההפעלה שלך היא 64 ביט ולא 32 ?
מ א ו ש ר
בהוספה והסרה והסרה של תוכניות אמור להיות לך Net Framwork 3.5 תסיר אותו לחלוטין ואז תנסה להתקין שוב
בכל מקרה הייתי מציע שליטה מרחוק אם אתה מעוניין
מ א ו ש ר
בעיה נפתרה בשליטה מרחוק
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=825266