רק לא תותחנים או שיריון!!
רק לא תותחנים או שיריון!!
נערך לאחרונה על ידי itayariel; 22-01-2012 בשעה 20:49.
|
|
לך תהיה עתודאי תלמד איזה מקצוע.
אם אתה נעול על קרבי תשאל את מיטב מה אפשרי בשבילך.
037388888
תלחץ על 2 לאנגלית ככה לא תצטרך לחכות.
יש הרבה דברים במודיעין, אם אתה לא רוצה עתודה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תודה רבה על ההצעות וכן יש לי כיוון של מודיעין קיבלתי זימון מגאמ"א...אבל אני די נעול על הקרבי ואני מחכה לתושובות מהוועדה הרפואית להעלת פרופיל
סביר להניח שלא תעלה מ72 ל97, ובלי 97 אין לך הרבה יחידות קרביות מעניינות. תבדוק את העניין הזה לעומק, כי אם זה לא פותח לך שום יחידה קרבית טובה, שווה אולי להישאר עם הפרופיל הזה וליחדוף יותר חזק למודיעין.
קח בחשבון שלגמא מאוד קשה להתקבל, ושווה לך להתמיין לעוד מקומות.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
עם עברתי 4 ניתוחים שהייתי ילד קטן שהחומרה שלהם הייתה דרגת חומרה קלה מאוד ואחד מהם קל-בינוני מגיל 0-3 יש מצב לדעתכם שיאפשרו לי חריג ח"יר?
מה הסיכוי להעלת פרופיל ל 82 ?
למה אני די נעול על קרבי וזה האפשרות הראשונה מבחנתי בצבא
נערך לאחרונה על ידי itayariel; 23-01-2012 בשעה 16:06.
בשביל מוד"ש צריך פרופיל 72?
אם כן אתה יודע מה היציאות שלהם?
כה מודש מספיק 72.
חבר טוב שלי יוצא 11-3 בדרך כלל.. יש חתירה ל10-4 גם
כמה עוד נוב' 10?!
אהה היציאות שלהם ממש טובות....ואיך שם לדעתו כאילו הוא חושב שהשירות שם זה מקום טוב לששרת בו 3 שנים?
אניהייתי בסיטואציה דומה לשלך... היה לי סעיף גב..
לצערי אחרי 3 וועדות רפואיות בהן ניסיתי להעלות את הפרופיל, לא הצלחתי :/
לשמחתי התמיינתי לתפקיד במודיעין והתקבלתי
כן לא קל להעלות פרופיל אני צריך עוד לשלוח תטופס לוועדה הרפואית אם אני לא יצליח אני גם ילך לקטע של מודיעין,אבל איך השירות במודיעין?