קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. החיים שלי נהרסו אני לא יודע מה קורה לי !
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 26-04-2008, 01:13
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-01-2008, 12:30
  3. לא יודע מה לעשות.. חברים שלי לפעמים מזה חארות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 18:51
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 20:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

לא יודע מה לעשות עם החיים שלי.

ברירת מחדל לא יודע מה לעשות עם החיים שלי.

שלום,
    אני נער בכיתה ט' בן 15 שמכיתה ז' ניסה להתחבר אבל וואלה לא הלך לא ועכשיו הוא הולך למישהו מקצועי אך גם הוא לא כול כך עוזר בהרבה,הכיתה שלי היא כיתה של הילדים המגניבים מכול השכבה,הכיתה שקשה "להתקבל אלייה" ובאמת אני לא יודע מה לעשות אני לא מצליח להתחבר לילדים חוץ מי 1 או 2 מקסימום.
    אני נשאר כול היום בבית מול המחשב ובנתיים זה "מספק" אותי אבל כשאני חושב מה ילדים מהכיתה שלי עושים זה משגע אותי,כול פעם שאני שומע אותם מדברים על לעשן לשתות ואפילו בנות מהכיתה שלי שותות לעומתי שהפעם היחידה ששתיתי זה היה בחופש הגדול וגם לא עם חברים שלי.
    וגם לא רק שאין לי חברים אני גם ממש גרוע בלימודים אני שומע כול הזמן ילדים מהכיתה שלי מדברים על הלימודים שלהם ושהם ב-א'1 ומקבלים 90 וממש מבואסים,ואני בהקבצה ב' מקבל 60.

אני יודע שהאשכול לא מסודר ואולי חסר בו פרטים אני ישמח אם תשאלו שאלות ואפילו תעזרו לי.

לפעמים באלי להשים קץ לחיי העלובים!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

זה כולה בית ספר אל תיקח ללב, בקשר לחברים, אתה לא חייב להיות עם ההכי מקובלים תאמין לי שיספיקו לך חבר או שניים ממש טובים. אל תתייחס לזה, בקשר לשתייה ועישון, עם עישון לא הייתי ממליץ לך להתחיל כי זה יגרר, שתייה לך תנסה לא יקרה כלום (תלוי בך..).
    תנסה להשיג חברים שיהיה לך על מה לדבר איתם, שיהיו נאמנים אליך ושתהיה להם מילה, לא משנה מאיזה רובד בבית הספר, ברגע שיהיה לך אותם יהיה לך הרבה יותר קל.

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום,
    אני נער בכיתה ט' בן 15 שמכיתה ז' ניסה להתחבר אבל וואלה לא הלך לא ועכשיו הוא הולך למישהו מקצועי אך גם הוא לא כול כך עוזר בהרבה,הכיתה שלי היא כיתה של הילדים המגניבים מכול השכבה,הכיתה שקשה "להתקבל אלייה" ובאמת אני לא יודע מה לעשות אני לא מצליח להתחבר לילדים חוץ מי 1 או 2 מקסימום.
    אני נשאר כול היום בבית מול המחשב ובנתיים זה "מספק" אותי אבל כשאני חושב מה ילדים מהכיתה שלי עושים זה משגע אותי,כול פעם שאני שומע אותם מדברים על לעשן לשתות ואפילו בנות מהכיתה שלי שותות לעומתי שהפעם היחידה ששתיתי זה היה בחופש הגדול וגם לא עם חברים שלי.
    וגם לא רק שאין לי חברים אני גם ממש גרוע בלימודים אני שומע כול הזמן ילדים מהכיתה שלי מדברים על הלימודים שלהם ושהם ב-א'1 ומקבלים 90 וממש מבואסים,ואני בהקבצה ב' מקבל 60.

אני יודע שהאשכול לא מסודר ואולי חסר בו פרטים אני ישמח אם תשאלו שאלות ואפילו תעזרו לי.

לפעמים באלי להשים קץ לחיי העלובים!
    שלום לך,
    אני אדבר על כל דבר בנפרד:
    -קודם כל אין שום דבר רע בפסיכולוג פסיכיאטר או משהו דומה. להפך רק עוזר ומשפר דברים.
    -לגבי זה שאתה לא מצליח להתחבר ואתה אומר שרק 1 או 2, זה גם מספיק אבל זה אם אתה בקשר טוב איתם. אם לא רק אתה תוכל לנסות לשנות את זה, ולא להתבסס רק על הכיתה שלך! ותעשה לי טובה אין דבר כזה שהוא מגניב ואתה פחות. כל אחד בדרכו שלו .
    -אם אתה חושב שלעשן ולשתות זה הפתרון אז אני אגיד לך משהו לא, זה לא הפתרון.שתיה ועישון רק יהרסו לך את החיים ולא יסדרו לך כלום!
    אל תקנא בזה שאתה לא שותה והם שותים, כי בסופו של דבר אתה עושה את הצעד החכם לא הם.
    -לגבי הלימודים, אם תרצה תצליח. בלימודים אני יכול להגיד לך דבר אחד, אתה רוצה להצליח בלימודים? תעשה משהו עם זה! אם אתה יושב בחיבוק ידיים ואומר "אוף אני מקבל כל הזמן 60" אז בטח שתמשיך לקבל 60!

הכל תלוי בך! תזכור את זה! אף אחד לא יוכל לעזור לך אם אתה לא תעזור לעצמך!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    טיפול זוגי - ליאת
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    א פשוט לעצור את שגרת היום ולהתפנות לתהליך טיפולי. לא פשוט לשנות הרגלי תקשורת בתוך תא זוגי או תא משפחתי. השינוי אפשרי כאשר אנו שמים לנו כמטרה להשיג את הרצון האמיתי שלנו. אם קיים רצון לשנות ולשפר את המערכת הזוגית ואת המערכת המשפחתית, אז חשוב לעשות את הצעד. האחריות בידיים שלכם, את ההכוונה ואת הכלים, תקבלו ממני. טיפול זוגי - ליאת רוזנשטיין 052-2306286 http://www.zoogi.netai.net

שלום נער אנונימי,
    גיל ההתבגרות הוא גיל קשה מאוד. רובנו עוברים אותו עם הרבה פחדים, כאבים ואכזבות. גם "המגניבים" האלה שאתה מדבר עליהם, חווים את זה.
    נשמע לי שאתה מאוד שיפוטי כלפיי עצמך ואתה מעריך עצמך בהשוואה לאחרים.
    שתי עצות לי אליך:
    הראשונה היא שהתמקד בתחביב או בדבר שאתה אוהב לעשות וטוב בו. משהו שמדבר ללב שלך.
    זה יכול להיות אפילו התנדבות במד"א. תהיה אתה כמו שאתה, בלי לנסות להיות כמו האחרים. שיאהבו אותך, כפי שאתה.
    הרצון שלך להתקבל ע"י האחרים, גורם לך להיות לא אתה, ואנשים מבחוץ קולטים את זה. כך שאתה משיג תוצאה הפוכה, מזו הרצויה לך.
    יכול להיות שלאחרים אתה נראה לא אמיתי, ולכן הם בוחרים להתרחק.
    העצה השנייה שלי אליך היא לנסות להירגע ולהחזיר את הפוקוס מהאחרים, חזרה אליך. זאת כדי להשיג את המטרות שלך בחיים ולחיות בשלווה עם עצמך ועם סביבתך. מה יהיה בעתיד, אף אחד מאיתנו לא יודע.
    תעשה מיפוי של המטרות שלך בחיים: לדוגמה: אני רוצה להשתפר בלימודים. תחליט שזו המטרה, ולשם אתה תגיע, כי אתה מסוגל.
    לא משנה מה קורה סביבך, אתה תצליח בלימודים, כי אתה רוצה בזה.

לסיכום,
    יתכן מאוד שאם תחייה את חייך עבור עצמך, ולא עבור הסביבה, תמצא את המפתח לאושר שלך.
    במקום להיות עסוק במחשבות על האחרים ולמה הם ככה? ולמה אני לא ככה?, תבחר להשיג את המטרות שלך מתוך עצמך, בלי תלות באחרים.
    תבחר להאמין ביכולות שלך ובקסם שבך, ובאורח פלא, תמצא אותו.

הרבה בהצלחה. הוקסמתי ממך.
    ליאת רוזנשטיין - יועצת זוגית ואישית
    ניתן למצוא אותו בגוגל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,874 | הודעות: 8,173,461 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect