סוג-מכות
שם המשחק : wwe smackdown vs raw 2011
מפתחים :yukes
מוציאים לאור : THQ
קצת על המשחק : המשחק באמת מרשים .. אבל לא שונה בצורה דרסטית משאר הכותרים בסדרה... אני אישית לא שיחקתי באופן רצוף בכותרים האחרונים אבל מהכותרים ששיחקתי בהם שמתי לב לכמה שינויים ...
אין יותר את המד של הנזק ( הגוף שיושב בצד ומראה לך איפו נפגעתה וכו')
ואין יותר את מד הסיבולת ...(STAMINA) בשונה משאר הכותרים פה ההתחמקום ממכות וכו' תתבצע על ידיי מקש אחד בלבד (RT) ופעמים נדירות תצטרך לשלב את מקש הׁA הירוק ..
התרגילים מגוונים ונוחים לביצוע לא עוד פרוייקט לכל תרגיל הכי קטן הפלות הרמות ווכדומה יתבצעו באנאלוג הימני בצורה נוחה ביותר ...
דבר אחד ששמתי לב שונה מהגרסאות האחרות ששיחקתי ... היה כותר ששיחקתי נראלי 2009 שיכלתה לצאת מהזירה ולהכנס למין סמטה כזאת הייתי אומר בצד שמה היה מטפים והכל וזה כבר לא קיים ... אבל לא מרגישים בחסרונו ...
מודים :
יש מודים של יצירה בהם תוכלו ליצור דברים כגון :
סיפור משלכם (story designer) :זתומרת עלילה וכו'.. מי נגד מי מה יהיה איך וכדומה .. לא ניסיתי אין לי ניסיון במוד הזה ככה שאני לא יכל לתת חוות דעת
ליצור מתאבק (create a superstar):מוד נחמד שבוא אפשר ליצור מתאבק לפי גובה לבוש פנים גוף צבע וכל דבר שקשור אליו שתבחרו ...עד רמה כזאת של ליצור בן אדם ירוק XDD
המוד הזה נחמד אבל טיפה מציק כי זה ממש פרוייקט לייצר משו לפי הטעם שלך ... וללוכח לכח פרצוף כל סוג שער וכדומה כמה שניות להטען ... והמתאבק שתיייצר לא יהיה ברמה של המתאבקקים הנומלים ...
תרגיל מיוחד (create a finisher): מוד ממש סוס ! אפשר לייצר פינישרים מיוחדים שזה מדהים ... יש 10 שלבים בכל אחד מהם אפשר להלחליט איזה תנועה או מהלך יהיה חלק מהפינישר והכל .. מה שאומר שזה לא לבחור פינישר וזהו . זה לכחת700 תנועות ולפרק אותם ל10 חלקים וככה ליצור משו מדהים ... למרות שעם תיצרו פינישר 10 חלקים זה יהיה ארוך מדי !
ושאר המודים מוכרים מהכותרים הקודמים ואני לא רוצה לחפור =]
"קריירה" (road to wrestlemania) : מוד נחמד אתם בוחרים מתאבק מרשימה מאוד מצומצמת ומשמה יוצאים לדרך על התואר המבוקש ביותר בWWE זה לא סתם מוד של קרב אחרי קרב אחרי קרב.. יש פה סיפור וקונפליקטים והמון דברים כפיים אתה מרוויח נקודות מתחזק אפשר לריב מאחורי הקלאים וכו'... המינוס של המוד הזה הוא שהוא קצר מאוד ! סיימתי בשעתיים !
משחקיות: המשחקיות מאוד כייפית ונוחה בקלות לומדים את המקשים לא עוד פרוייקט של שנה ... תרגילים מיוחדים הרמות הפלות וכו' מתבצעים במקש אחד ובדרך כזו שנותן נוחות שזה לא יהיה קל מדיי ולא קשה מדי.
גרפיקה :
יפה מאוד עד כדי כך שיש חלקים שזה נראה ממש אמיתי ... הכניסות ממש כמו במציאות ומרשימות שזה מפחיד הקהל לא קהל קרטון .. ממש רואים אנשים יפים והכל כל כך אמיתי ... כמובן זה עדיין רק משחק ויש מה לשפר אבל באמת יפה ...
הורדה:
http://letitbit.net/download/34567.3...5/wwe2011.html
קרדיט לאתר אחר
תהנו

ציטוט ההודעה