מפתח: Omri Cohen
מחיר: 0.99$
1.5MB
iOS 4.0 ומעלה
הורדה
למה בכלל אני צריך את זה?
מטרת האפליקציה היא פשוטה - לעזור לכם לשמור את החובות בינכם לבין החברים שלכם בצורה מסודרת וברורה לשני הצדדים.
לכולנו קרה שהלוונו כסף לחבר וכשהזכרנו לו שהוא חייב לנו פתאום אף אחד לא זוכר כמה בדיוק, למה ואיך? אם אתם רוצים לחסוך את המצבים המביכים ולהשאר מעודכנים לגבי הארנק שלכם - הפתרון כאן.
כן, אם יצרתי חוב לחבר מהפייסבוק, החוב יופיע אוטומטית ברשימה המתאימה אצלו באפליקציה והוא גם יוכל לאשר את החוב כדי שהחובות שלכם תמיד ישארו מסונכרנים.
חשוב לציין כי האפליקציה לא עושה שום שימוש לא רצוני בפייסבוק. כלומר לא שולחת הודעות לחברים או רושמת לכם דברים על הקיר בפייסבוק.
הסיבה היחידה לשימוש בפייסבוק הוא על מנת שתהיה אפשרות לסנכרן את החובות בין שני חברים שברשותם האפליקציה!
כלומר, אם הוספתם חוב ברשימת ה"חייבים לי", במידה ולחבר שהוספתם יש את האפליקציה הוא יראה את החוב אוטומטית ברשימה ה"אני חייב" כך תוכלו שניכם למנוע מצבים של חובות שאתם לא יודעים עליהם.
בנוסף, ברגע שהחוב נמצא אצל שני המשתמשים במכשיר ניתן לאשר את החוב, להוסיף בו שינויים, למחוק אותו וכו'.
אם לחבר אין את האפליקציה, או שכתבתם את שמו בלי לבחור מתוך רשימת החברים בפייסבוק, הרי שהוא לא ידע על החוב שהוספתם והחוב ישאר רק במכשיר שלכם.
מה עוד יש באפליקציה?
- הבהרה: בשלב זה האפליקציה מחייבת חיבור דרך חשבון פייסבוק.
- ממשק פשוט וברור עם תצוגה נוחה של המידע.
- שתי רשימות מסודרת של כל החובות שלי: שאני חייב ושחייבים לי.
- סנכרון אוטומטי של החובות בין החברים דרך רשימת החברים בפייסבוק.
- תצוגת תאריך לכל חוב ברשימה הראשית.
- אפשרות להוסיף פירוט לכל חוב.
- אפשרות להוסיף תמונה הקשורה לחוב.
- אפשרות להוסיף את מיקום החוב ולראות אותו לאחר מכן על מפה.
- כל המידע על החוב משותף לשני הצדדים (אצל מי שחייב וגם אצל מי שחייבים לו).
- מאפשר ניהול משותף של החוב ע"י שני הצדדים כאשר הוא מאושר ע"י שניהם.
- ניתן לשנות את סכום החוב באישור החבר (במידה והוחזר חלק מהסכום).
- כפתורי אישור חוב / ביטול חוב נוחים וברורים.
- אפשרות שליחת רשימה של כל החובות למייל האישי.
- אפשרות המלצה לחבר.
- ממשק עברי!
- בקרוב יהיה עדכון נוסף שיאפשר להתחבר ללא חשבון.

מפתח:
מחיר: 0.99$
1.5MB
iOS 4.0 ומעלה

ציטוט ההודעה